Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibbs
csendes tag
Én nemrég csináltam a konyhapulthoz led szalagos világítást. Először 2m meleg fehér szalagot vettem, de még felragasztás előtt felpróbáltam és nagyon gyenge volt a fénye, így rendeltem hozzá még 2m hideg fehéret.
A felső pult aljára, egészen a szélére szereltem az alu profilt, hogy ne a falat világítsa. Két részre bontva kapcsolható, külön-külön 2db 20W-os tápegységgel. A tápokat a felső szekrény sarkaiba rejtettem és a vezetékek csak a világítótest végénél bújnak ki a profil mögött, így nem látszik semmi, csak a 7mm magas profil és a két kapcsoló, amiket középen a felső pult aljára, hátulra szereltem. A szalag Claro 48db 5050-es led, 7,2W/m, két szalag egymás mellett (meleg+hideg). Így lett elfogadható fényerősség.
A cuccot a ledcenter.hu-n vettem, de azóta én is találtam már olcsóbbat,de ők nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest