Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Hy all.
Segitséget szeretnék kérni.
Vettem egy tv-t és négy nap múlva el kezdett vibrálni a kép.
Van amikor elmúlik a vibrálás.Kis videót készitettem a hiba jelenségről.
Ha valaki tudna mondani valami okosat,megköszönném.Mielőtt szerelőhöz vinném.
Előre is köszönöm..
Tv tipusa: Thomson 32FU5555S
Videó: [link]
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ebay-en vettem egy iiyama TH5563MTS monitort. Az érintés nem akar működni, és fura párafoltokat látok a kijelzőben?
Legalább egy évig egy faládában dekkolt, lehet ez a pára oka? Vagy az érintő panel elvált a kijelzőtől?
Win10 elvileg látja az érintős kijelzőt...de nem reagál.
Valakinek van ötlete?
Javítható az érintő funkció? -
margithid
veterán
Sziasztok!
Egy régi kb 10-15 éves Phillips TV-m van, ma durrant egyet és égett szag volt, led világít, áram alatt maradt. (természetesen áramtalanítottam most már)
Mi lehet a hiba szerintetek?
Érdemes javítani, mennyibe kerülhet? -
Keru86
csendes tag
Sziasztok!
Erre valami ötlet?
Adott egy Samsung UE40ES6100WXXH tv.
Egy ideje elkezdte minden elindítás után frissíteni a Smart Hub-ot. A letöltése hamar ment, viszont a telepítés folyamatosan egyre több időt vett igénybe. Kb. egy hónapig ezt csinálta, most pedig 60-70%-nál lefagy a tv és folyamatosan újraindul. Ezt eljátssza kb. kb-6-8 alkalommal egy bő órán át és utána nagy nehezen frissül. Vagy teljesen lefagy és csak akkor indul újra, ha áramtalanítom.
A tv szoftvere általában a legfrissebb. Visszaállítottam a gyári beállításokat, az kb. egy napig volt jó, most újra folyamatosan újraindul.
Az i-re a pontot a mai napon azt tette fel, hogy a hálózati meghajtó indításakor is újraindul.
Találkozott már valaki ilyennel? Van-e valami megoldás?
Előre is köszi a segítséget! -
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene van egy telefunken d49f283i3c olyan hibával hogy bekapcsolom hang van háttérfény van de kép nincs.szétbontottam lehuztam a tcon panelról azt a szalagkábelt ami a kijelzőre megy a bal oldalit ha rajta hagyom félig van kép de ha rádugom a jobb oldalit nincs kép,ez most tcon hiba vagy kijelző.a tcon 6870c-0481a
kijelző lc490duj (sg) (e3)
vagy ha lenne valakinek csak próbára egy tcon-ja
köszönöm -
zsolti07
csendes tag
Sziasztok!
4 éve már axlrose32 segítségével sikerült megcsinálnom a tv-m, de sajnos most megint bedöglött.
Tipus: Samsung sp43t8he projektoros tv.
Hiba: Bekapcsoltam, a kép szét volt esve, mind három szin külön volt.
Ki kapcs, majd bekapcs. Halk elektromos sistergés, mint amikor normálisan bekapcsol (de jóval halkabb) és nem történik semmi. A led világít, de nem reagál semmire, se hang, se kép.
Légyszi segítsetek, milehet a hiba! Sorkimenő?
-
oil120
senior tag
válasz
fulinger11 #7817 üzenetére
Szia,
Könnyen lehet az Ysus-on szállt el valami -
Gaben06
tag
Sziasztok!
Adott egy régebbi Samsung LCD televízió LE32R32BX/XEH
Bekapcsolás után bejön a TV adás képe 1-2 másodpercre majd nem ad képet. Hang továbbra is van, de kép nincs. Semmilyen forrásból.
Kérdésem az lenne, mi a problémája a TV-nek? Esetleg javítható?
Köszönöm a segítséget.
-
Kernel
nagyúr
válasz
#55284736 #7812 üzenetére
Pont tegnap láttam ilyet, UPC box, Samsung TV, HDMI.
Ha működő képnél kikapcsoltam a TV-t, utána be, nincs jel. Újra kellett indítani a boxot is. Ha előbb kapcsolom be a TV-t, utána a boxot, akkor jó.
Végül ezt a sorrendet javasoltam a használathoz. Eszerint a box lehet a közös pont (problémaforrás).
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy Techwood 26832HD tévénk, ami UPC Horizon boxra van kötve HDMI kábellel. Kb. 1-2 naponta kiírja a tv bekapcsoláskor, hogy "nincs jel".
Ha a tv-t az AV gombbal újra HDMI-1 állásba állítom, újra van adás.Lehetséges, hogy a TV elfelejti a beállítást vagy a boxnál lehet a hiba?
A választ előre is köszönöm!
-
XIstvánBOX
újonc
TV:LG32LD320
Sziasztok lenne nekem egy LG LCD TVm. Azt csinálja hogy megy egy darabig utána kikapcsol és pár perc után vissza. Összes 100volt alatti elkot cseréltem erősebbre és jobb minőségűre a inverter felső része melegszik és az inverter felé kimenő fesz ágon lévő 3 65voltos 1000mikro kondi is melegszik. Mikor magától lekapcsol gyorsan szetszedtem és melegek voltak. Szetszedtem az lcdt és a csövek szépen mennek így rákötve a táp+vezérlés ugyan úgy lekapcsol. Nem tudom mi baja lehet tipp valakinek?
-
laca38
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segitség kellene.JVC 32" LT-32C360.
Sérült a kijelző.
Kicseréltem egy "LC320TU2A-PANDA" kijelzőre.
A problémám hogy fejjel lefelé van a kép.
A kijelző leírásában nem találtam utalást (vagy átsiklottam felette) hogyan lehetne beállítani.(azt felejtsük el hogy épitsem be fejjel lefelé...nem megolható) Szerviz menüben nem találtam opciót a problémámra.
Main:tp s506.pb801
Segítséget kérnék.
Előre is köszönöm. -
Attila0
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy LG monitor tévéje és, az a problémája hogy, ha csatornát vált akkor nem marad meg az aktuális csatorna hanem, visszaugrik az előzően nézetre. Találkozott már valaki hasonló problémával?
UPC kábel tv-n néz műsort ha ez fontos!
-
törölt tag
Szia.
Egy olyan problémám van, hogy van itthon egy LG smart tv-nk (50LB650V modellszámú). Júniusba lesz 3éves. Tegnapi nap folyamán bekapcsoltuk és azt tapasztaltuk,hogy a led-es visszajelzés teljesen jól működik, hang van viszont villog a képernyő. Harmadik bekapcsolásra már volt kép is. Viszont este kikapcsultuk reggelre ugyanez a probléma fogadott minket de már nem állt helyre. Megnéztük a kábeleket igazaból egyikkel sincs probléma. Van valami ötleded,hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm -
oil120
senior tag
válasz
Marica82 #7800 üzenetére
Szia!
Minden képen túlzottnak érzem ezt az összeget.
Két lehetőség van ebben az esetben. Lehet cserélni a hibás ledeket, bár azáltal hogy tönkre ment több is belőle, a maradék túl lett hajtva. Ezért javasolható az összes cseréje, ami jóval drágább, mint csak a hibásaké.
De beállításukkal kitolható a várható élettartam. A kijelző kiszerelése és a háttér világítás cseréje viszonylag időigényes és kényes feladat. -
dpalotas
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Sony bravia KDL-32P3000-es tv .
Hiba jelenség lassú kép piros színnel.
Minden lassú.A menü megjelenítése is lassú olyan mintha a panel nem tudná megfelelő sebességgel megjeleníteni a képet.
Mi lehet a hiba, javítható-e ,mennyibe kerülne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen autót vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest