Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Thunderzolee #26792 üzenetére

De ennek a példánynak legalább volt ideje összekoszolódni, az acél csavaroknak elrozsdásodni.

Banggoodon beleolvasgatva ezekbe a 100k környékén árult tömörgumis klónok értékelésébe találtam még pár említésre méltó (jellemző) véleményt.

[1] "Nem vagyok elégedett, hirdetés szerint a megengedett terhelhetőség 120kg,
    viszont a gyártó által megengedett legnagyobb terhelhetőség csak 100kg. Mivel én magam 115 kg vagyok, ..."

Azért az elég durva, hogy az eladás érdekében jobb paramétereket adnak meg, mint a gyártó.

[2] "Jó eszköz, de vigyázz a hatótávolságra. A súlyom 100 kg... sportmode-ban az akkumulátor meghal 10 km után"
    10,4 Ah akku, ígért hatótáv 28-39 km. Ekkora akkunak azért 18-20 km-t sport módban is tudnia kellene.

[3] "Küldtek nekem egy csere motort, de sérülten érkezett (lásd fotók), és a csatlakozója is törött. 19€-t fizettem a csere alkatrészekért. Mi ilyenkor a teendő?"
    Nem csak az eredeti termék volt rossz, hanem a csere alkatrész is.

[4] "F@sza. Csomagbontás után 3 perccel már mentem. A lámpát még nem sikerült bekapcsolni."
    Egy elégedettnek tűnő magyar vásárló, aki szintén 5 csillagos értékelést adott, mint a többi majom. 3 hónappal később úgy tűnik a BT és az első lámpa továbbra sem működik, csak a hátsó.

Új hozzászólás Aktív témák