Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #26792 üzenetére
De ennek a példánynak legalább volt ideje összekoszolódni, az acél csavaroknak elrozsdásodni.
Banggoodon beleolvasgatva ezekbe a 100k környékén árult tömörgumis klónok értékelésébe találtam még pár említésre méltó (jellemző) véleményt.
[1] "Nem vagyok elégedett, hirdetés szerint a megengedett terhelhetőség 120kg,
viszont a gyártó által megengedett legnagyobb terhelhetőség csak 100kg. Mivel én magam 115 kg vagyok, ..."
Azért az elég durva, hogy az eladás érdekében jobb paramétereket adnak meg, mint a gyártó.[2] "Jó eszköz, de vigyázz a hatótávolságra. A súlyom 100 kg... sportmode-ban az akkumulátor meghal 10 km után"
10,4 Ah akku, ígért hatótáv 28-39 km. Ekkora akkunak azért 18-20 km-t sport módban is tudnia kellene.[3] "Küldtek nekem egy csere motort, de sérülten érkezett (lásd fotók), és a csatlakozója is törött. 19€-t fizettem a csere alkatrészekért. Mi ilyenkor a teendő?"
Nem csak az eredeti termék volt rossz, hanem a csere alkatrész is.[4] "F@sza. Csomagbontás után 3 perccel már mentem. A lámpát még nem sikerült bekapcsolni."
Egy elégedettnek tűnő magyar vásárló, aki szintén 5 csillagos értékelést adott, mint a többi majom. 3 hónappal később úgy tűnik a BT és az első lámpa továbbra sem működik, csak a hátsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest