Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Don.Corleone #19145 üzenetére

Irgalmatlan cumira készülj, satu nélkül neki se állj. Viszont amúgy nem igazán
    ajánlott csere, mert tönkre fogja rázni az akkudat a merev váz. Sajnos ez ilyen!
    (Sokan leírják pontosan ugyanezeket a tapasztalatokat. Miután uncsi a defekt,
    akkor irány a tömör gumi, aztán meg irány az akkufelújítás: nincs jó megoldás.
    Esetleg tubeless gumi használata, mert annál nincs mi kidörzsölődjön, vagy pl.
    becsípődjön egy padkázásnál. De ha valami átszúrja, az is le fog ereszteni.:O)

És amit a végén már nem annyira sokan vallanak be, hogy szép volt, jó volt, de
    most már ideje venni valami normális rollert: szvsz ezt rohadt sértőnek érezheti
    egy elégedett tulaj, de konkrétan elhangzott (nem sértődtem meg, mert nekem
    egyetlen Xiaomi terméket sikerült eddig a gyártónak eladnia, a kompresszorát).
    Az S1-emet is fikázták, pedig használtam boldogan. Szénné tuningoltam, mert
    jó ötletnek tűnt... Összetörtem magam vele, mert mégsem volt jó ötlet.:))

Amúgy a tömör gumi másik hátulütője, hogy a tapadása is sokkal rosszabb.:B
    Nyilván anyaga válogatja, de vannak borzalmas minőségűek. Észnél kell lenni.

Illusztráció, 2022. február (első kerék)

2022. május (hátsó kerék)

Azóta lett volna ideje törnie a kolléga akkujának, egyelőre nem jelentkezett.:D
    (Mondjuk ha folyton újabb és újabb vasak vannak nála, talán sokat nem futott.)

Új hozzászólás Aktív témák