Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
balou84 #94092 üzenetére
Nincs szavatossága, sokáig eláll. Én még nem találkoztam olyan zsinórral amit az idő tett tönkre, pedig van szerintem olyan ami már 15 éve nálam van. Ettől függetlenül biztosan nem örök élet, meg sok függ attól, hogy hogyan tárolod. Extrém hő és hideg mellett biztosan csökken az élettartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gurulunk, WAZE?!
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest