Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Mai szerzemény. Valamiért megtetszett.
-
galervin93
addikt
válasz
Interceptor #94091 üzenetére
Akkor lehet nem az ajing botjaik között lenne érdemes nézelődni, hanem vannak ott lágyabb pálcák is, amik erre az (X)UL pecára, micro gumikhoz készülnek. Már az Alin is van sok jó hozzászólás, amiből el lehet indulni, gondolom facen meg vannak erre speckós csoportok is.
Én most kifejezetten jiges pálcát keresek ebben a "nulla-párgrammos", ezért tetszett meg a Major Craft Aji-do szériája (akár az 1G, akár az 5G), csak még a hosszukkal nem vagyok kibékülve, 220-230-ban tetszenének igazán, de még megrágom a problémát. Idén nem tervezek országos jegyet váltani, Ipoly, Zagyva + nógrádi tavak lesz a "menü", így első körben biztosan a patakos domolykós pecákkal indítok, aztán majd szabadul a csuka is, szóval botokat is ennek megfelelő sorrendben kellene beszerezni. -
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi #94094 üzenetére
felpuffadna ha romlott lenne . Tudod mint a vízihulla . Kibontani biztos ami biztos úgy csináld mint az akasztott embert , hátulról ne szemből mert ki tudja mi jön a nyakadba
-
Spoon16
tag
válasz
Zoli bácsi #94094 üzenetére
Szerintem nyugodtan használd el, nincs annak semmi baja.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
balou84 #94092 üzenetére
Szerintem megfelelő körülmények közt tárolva gyakorlatilag örök élet.
Én is kérdeznék a T. társaságtól: Csomagolt (kilós) illetve vödrös főtt magmix lejárt szavatosságúak, pár hónap- 7 hónappal ezelőtt lejártak.
Szerintetek komposztáló, vagy jó lesz az még. Ránézésre semmi baja, vödör is bontatlan, vákumos zacskókban is minden jónak tűnik. Sok nincs, pár zacskó, meg egy vödör.
Nem akartam kibontani, mert akkor tényleg kuka, mire pecázni megyek.
Megvan az éves jegyem, összevont megyei folyóvízi területi engedély. Nem volt sürgős, de úgyis ott voltunk Fertődön, akkor kiváltottam. -
saen
veterán
válasz
balou84 #94092 üzenetére
Nincs szavatossága, sokáig eláll. Én még nem találkoztam olyan zsinórral amit az idő tett tönkre, pedig van szerintem olyan ami már 15 éve nálam van. Ettől függetlenül biztosan nem örök élet, meg sok függ attól, hogy hogyan tárolod. Extrém hő és hideg mellett biztosan csökken az élettartam.
-
balou84
csendes tag
Lenne egy hülye kérdésem, nem találom rá a választ.. a fonott zsinórnak van szavatossága? Mennyi ideig áll el?
-
@mriya@
őstag
-
Az államit meddig kell leadni és megújítani mindent? Március vége, ha jól emklékszem?
-
hermanyi
addikt
-
Redneck
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm!
Reggel megmutatom neki, milyen költségekre számíthat. Ha megyek leadni, megpróbálom ezt a digitális vonalat erőltetni, de lehet a földhözragadt halőrök miatt jobb a papír alapú. Sajnos találkoztam olyannal, akinek a helyi horgászrend okozott gondot, ezért nekem kezdett el okoskodni...diablo1984:
Neked is köszönöm a segítséget! -
Batib
őstag
válasz
Redneck #94075 üzenetére
Horgászengedély részei, árak 2025
Állami horgászjegy: 6.600 Ft (1.600 Ft emelkedés) (díjmentes gyermekeknek és 70 év fölöttieknek)
Fogási napló: 600 Ft (100 ft emelkedés)
Késedelmi díjjal növelt, szankciós fogási napló (ha nem adjuk le időben a fogási naplót): 12.600 Ft (2100 Ft emelkedés) (szankciós infláció? :D )
Egységes Szövetségi Hozzájárulás (ESZH): 6.000 Ft (mentesség gyermekeknek, időseknek, stb.) (500 Ft emelkedés)
Egyesületi tagdíj: minimum 3.000 Ft (1.000 Ft emelkedés)
Egyesület tagdíj alóli mentesség esetén: 1.500 Ft (500 ft emelkedés)
Horgászkártya ára: 2.200 Ft (5 évre) (ha nincs érvényes 2025-re)
A legolcsóbban tehát 16.200 forintért váltható ki az állami horgászengedély 2025-ben, ha valaki nem jogosult kedvezményre, időben leadja a fogási naplóját, és nem kell
horgászkártyát megújítania.Már nem tudom, honnan ollózta, lehet hogy innen.
-
Redneck
nagyúr
válasz
diablo1984 #94077 üzenetére
Elvileg az is változott idén, legalábbis a MOHOSZ közleménye alapján úgy értelmeztem. Mindegy, majd megtudom ha bemegyek leadni. Remélem jövőre már digitálisan is le lehet, mert ez a papír alapú bohóckodás nem tetszik.
Másik ismerősöm 2023-ban valami 5 rongyot fizetett a száz éve le nem adott napló miatt. Ez most 6k ha jól értelmeztem.
-
Redneck
nagyúr
Változtak a horgászat költségei. Tavaly 14.5k volt az éves engedélyem, fogási naplóval, és egyesületi tagsággal. Jól számoltam hogy idén ez 15.6k lesz? Sajnos az egyesület oldalán még nincs fent az idei ár.
Éves, papír alapú fogási napló is leadható online, mint a turista, vagy csak az idén bevezetésre kerülő digitális?Egyik barátom száz éve nem pecázott, de megtalálta a régi engedélyét és fogási naplóját. Jól tudom, hogy 6k a bírság az elmaradt napló miatt? Szeretné újra kiváltani az évest.
-
diablo1984
veterán
-
lbandi777
aktív tag
Nem tudom már ki kérdezte de megjött a mifine microbite ajing 0.5- 5 grammos bot.Ránézésre valós a dobósúly,feszes kis jiges bot.Szépek a gyürűk " titanium" bármit is jelentsen ez Kínában.Hétvégén próba addig komolyabbat nem tudok mondani.49 usd volt.
-
balou84
csendes tag
Kipróbáltam nemrég egy érdekességet, a mailboxde-t. A webshopok általában a kézbesítési cím alapján számolnak áfát és ennek beiktatásával német 19%-os áfával lehet rendelni. Az is jó benne, hogy olyan helyekről is lehet rendelni, akik amugy nem szállítanak Magyarországra. A német webshopból ingyen vitték a csomagot a mailboxde-hez, onnan meg 13,94 euro volt a GLS.
-
balou84
csendes tag
válasz
diablo1984 #94068 üzenetére
Onnan még nem, de úgy látom ugyanazok üzemeltetik, mint a harcsazas.hu oldalt, onnan már vásároltam. Lassú rendelésfeldolgozás, 0 készlet, mindent rendeléskor próbálnak beszerezni aztán vagy sikerül vagy nem. Fix 1790 Ft szállítási díjjal számolj pluszban.
-
diablo1984
veterán
Valaki rendelt már a akcioshorgaszfelszerelesek.hu-ról?(brutalfish)
Piszok olcsó náluk a pecacuccok, még sosem hallottam róluk, nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak... -
SODIMM
csendes tag
válasz
sasa311 #94058 üzenetére
Én ma zsiroztam át az orsóimat, vásárlás után rögtön szétszedem mindet és kapnak minőségi zsírt. Az Okuma ceymar orsók (3db) második szezonjukon vannak túl, kaptak tavaly rendesen. Semmi kopást nem láttam egyiken sem nem kellett hézagolni sem.
Van még két Tica Sea Mentor azok a dunai pecákon szolgáltak, igaz idén nem sokat jutottam ki de azokkal sincs probléma, pedig az egyik beleborult az iszapba mikor egy kiránduló hajó vitt mindent. Szóval érdemes szerintem vétel után bezsírozni, sokat hozzáad az élettartamhoz. -
-
sasa311
veterán
válasz
sasa311 #94041 üzenetére
Ezt csak szemléltetésnek:
Okuma pergetőorsó. Oké, alsópolcos, cserébe kb. 20 percet volt használva.tenyérkerék, alsó fogaskerék (nincs is alatta csapágy...), csigatengely, mind tök száraz. Valami érthetetlen okból 1 helyen volt zsír: a tengelyt rögzítő csavaron
PpenoO
Igen, én is tőle kaptam a tanácsot és én is sűrűbb zsírt használok, ami rajtamarad a fogaskerekeken. Igen, kicsit "ragadósabb" tőle az érzés de csak ha üresen tekered. Horgászat közben semmi különbség nincs és legalább ott marad a kenőanyag ahol kenni kell. Majd arra leszek kíváncsi, hogy jó zsírt választottam-e és nyáron a kanikulában nem kezd-e el folyni. -
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93 #94042 üzenetére
Széllel szemben nem csak h.gyozni nehéz
-
hermanyi
addikt
Nem Temus ,de szerintem jó . [link]
-
BlackmMmDog
aktív tag
Idén már jött 26 ponty(3 peca alatt )
-
jézusom
addikt
ez mondjuk temus, de ez a zipzáros jobban bejön. Ez nem lyukacsos, gondolom a drágák olyanok jobban szellőznek, de ezen a szúnyog se csíp át. Nyáron meg tökmindegy így is úgy is szarrá izzadok. Van nekem is decathlonos vadász póló az tényleg úgy kényelmesebbnek tűnik de nincs kapucnija meg semmi, sima hosszújuló póló. Egyébként a márkásabbak közül nem nagyon találok olyat ami jól is néz ki, azt hiszik felraknak egy kurva nagy rapala logót akkor az már jól néz ki...
temus linket nem tudtam.
-
PpenoO
őstag
válasz
sasa311 #94039 üzenetére
Sajtoló gép... Én elvinném esztergáshoz, az lehet meg tudná neked szépen vágni.
Haraszti orsós ilyen nagyon tömör zsírt tesz bele, nem sokat de a kiülő pontokon folyamatosan kenik a forgó alkatrészeket. 3-4 féle zsírt használ, orsótól függ melyiket. 2-3 évig működik, de nem árulja el mit is rak bele.
btw: ajándékba kaptad a döme gold orsót, vagy fizettél érte 40e forintot?
hermanyi: így már értem miért vannak legyek fórumpecán
-
Steady74
Topikgazda
Kíváncsi lennék én is. Nyáron nagy melegben egyébként Decathlon-os UV-s szörf hosszú ujjút szoktam felvenni, nem égek le.
Beszéltem nemrég egy textiles cég tulajdonosával, K+F-fel is foglalkoznak, van gyógynövényes kivonattal-aromával nemtom mivel kezel textil, ebből varrtak pólókat, amik így szúnyogriasztó hatásúak. Tök nagy ötlet, elvileg kapok majd mintát belőle. Egyetlen hátrányát még nem tudták megoldani, mégpedig a mosás. Sokat nem lehet mosni, mert a természetes aromák elillannak.
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93 #94015 üzenetére
Neke4m van parkside mellényem, kb villany szerelésre jó. Eszembe se jutott még pecázni. Annyi zsebe van megőrülnék, állandóan keresnék mindent
Amúgy én az alis/temus horgász pólókra vagyok rá kattanva, nyáron melegben brutál kényelmes, és nem égtem le egyszer sem. Rohadt jó hogy nem kell kenegetnem magam az uv védő szarokkal. Aminek arc védő része van azt inkább csak hajnalban használom a szúnyogok miatt, de a kapucni meg a tarkómat rohadt jól védi.
-
galervin93
addikt
Jooo volt a mai peca.
Volt egy olyan rávágásom, hogy a botot majd kitekerte a kezemből, de csak a gumit fogta, horog mögött 3-4 millivel volt a fognyom, pedig direkt belassítottam, mert a rávágás előtt is éreztem hogy ott van, de így is elhibázta. Sajna ennyi volt az összes akció, illetve egy pontypikkely, volt egy hely ahol kopogott a halakon a csali, gyorsan odébb is álltam.
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94040 üzenetére
Ja, meg szerintem ezért is tesznek bele ilyen híg zsírt.
Én inkább megkenem rendesen mindenhol, ahol fém a fémmel érintkezik, lehet nem fog 27-et pörögni üresen csak 18-at, de használat közben nem érződik, cserébe sokkal tovább fog tartanibtw: megjöttek a 0.01 és 0.02 mm-es réz lemezeim. Valaki tud rá megoldást, hogy alátéteket lehessen kivágni belőle normálisan? Sajnos a klasszik lyukasztó (legalábbis ami nekem van) nem igazán nyerő, meggyűri az anyagot nagyon
-
sasa311
veterán
Mert 0 km-es, még zsinór sem volt rajta.
A tányérkeréknek csak a belső fele volt megkenve valami nagyon híg zsírral, a fogak egyértelműen szárzak voltak (nem, nem leverte róla a zsírt, sose volt rákenve).
A csigatengely egész jól meg volt kenve, a többi részen meg csak annyi zsír volt ami kb odaverődött.De összességében eddig ez a legjobb, amit az orsóim közül láttam. Az okumák konkrétan szárazok voltak belül, a kínai orsóban meg nem volt zsír egyáltalán
(biztos műszak végén csinálták). Ennyi pénzért én sokkal rosszabb belsőre és összerakásra számítottam.
-
saen
veterán
válasz
Zoli bácsi #94037 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy rossz helyre rakták a zsírt. Pl tányérkeréken nem befelé tolja, hanem kifelé. Bár elég tiszta, nem látni jól a képen.
-
sasa311
veterán
Szétszedtem a Döme Gold orsót.
Azon kívül, hogy valami egészen idegesítő módon van összerakva és szinte minden csavar másmilyen (van benne keresztfejű, sima lapos és imbusz !! is - hosszra meg mind más) egész normálisan van összeszerelve. Ki volt belül úgy- ahogy hézagolva, egy pici hézagolás még elbírna de ennyi. Zsír olyan modráltan kevés volt benneAkit érdekel a belseje:
-
hermanyi
addikt
-
Ibituba
aktív tag
válasz
galervin93 #94027 üzenetére
Nekem amíg nem lettek más taskaim egy Nevis stalker teljesen jól kiszolgált. Ha akarod úgy veszed fel,hogy a melleden van, tehát gázolos peca is oké, ha akarod csak valladra akasztod fel, vagy pedig derekra mint övtáska, nyilván oldalára, hátra fordítva hogy ne legyen útban. Kettő közepes, vagy kisebb doboz, meg az apróságok kényelmesen elférnek benne
-
galervin93
addikt
válasz
Ibituba #94016 üzenetére
Kipróbált, bevált darabot keresnék, logó nem különösebben érdekel, múkodjon.
Ránézek Alin, eszembe se jutott ott keresni.
hermanyi
Ez fix méret (ráadásul szerintem túl beles is vagyok ehhez a mérethez), mondjuk megjelenésre nem rossz, meg egy melegebb tavaszi-őszi napon valszeg már elég is lenne akár egy trikó+aláöltözet kombóval.
Amit saen ír azok érdekes gondolatok. Próbáltam a hasitasit, nem horgászathoz, hanem melóhoz, szereléshez próbáltam használni, amikor csavarhúzótól a bitfejen át a celluxig meg a hilti szalagig minden van nálam, de nem jött be a hasnál kotorászás. Amit A Zéé linkelt, na olyanom meg pont van, bár én kombóban kaptam háti tatyóval. Problémám: túl magasan van a mellkason a szütyő, rettenetesen útban van, én kb. horgászni sem tudok tőle ha elől van. Ha meg hátul lenne, akkor ugyanúgy cibálni kell ha ki akarok szedni belőle valamint, mint a háti tatyót vagy a hasitasit (azt is hátra hatjva hordtam, de ott sem kényelmes előre rángatni), arról nem is beszélve, hogy ilyenkor nyilván csörög benne az összes kapocs, ólom stb. Éppen ezek miatt akarok olyan cuccot, ahol fixen elől tudok tárolni mindent, és szeparáltan (zsebekben), akkor reflexből tudom, hogy mondjuk a jobb alsó zseb chebu fej, bal felső kapcsok etc. Nekem ez mániám, ezért vagyok képes egy 2 órás spiccbotos pecáért is kirámolni a ládát, mert ott mindig, minden ott van, ahol megszoktam. Konkrétan olyan beteg vagyok, pl. jobb oldali tálca vízhez közelebb eső fele élő csali, a másik fele horogszabadító, pót etetőkosár (ha éppen váltogatni kell), előketartók etc., bal oldali tálcán vizes tálcsika, etetőanyagok stb.
Tudom beteg, de higgyétek el sokkal-sokkal gördülékenyebb így a peca, mintha minden össze-vissza lenne ahogy puffan... Vissszakanyarodva a pergetésre, ott meg pláne hülyét kapok, hogy a 3 méter széles Zagyvában gyalogolva, a 20 dekás domikat kergetve a hátam mögül kell előszedni mondjuk egy csere wobblert.
Saen felvetése, hogy hideg időben kevés, nyáron sok, na éppen ezért jöttem, hogyha van valakinek tapasztalata, akkor ajánlhatna olyat, ami nem sok nyáron sem (mondjuk ilyenkor egy szál hosszú ujjú UV felsőben vagyok, egyetlen lehelletnyi réteg), máskor meg ilyen vékony aláöltözetek vannak alatta ha kell (Decathlon bicaj/futó részleget érdemes átnézni!), szóval ezért kellene olyan, aminek méretét tekintve van némi mozgástere, valójában az sem baj, ha kissé lötyögős és nem slim-fit, nem vagyok én akkora fitsúr...
Na majd még szaglászok, de ez nem éppen olyan eszköz/darab, amit sok helyeneg lehetne mondjuk tapogatni.Pupehap
Ezzel is az a bajom, higy rettentő rossz helyen van, konkrétan az orsó helyén, ha lefelé tartott bottal pecázik az ember pl. egy magas parton. (mondjuk bal hátra téve lehet hogy nem zavaró, csak kicsit kényelmetlen onann előtúrni dolgokat). Illetve gázló pecához nagyon mélyen van. Ötletnek viszont nem rossz, rájuk nézek, köszi! -
pupehap
tag
válasz
Nekem ilyen combtáskában vannak a pergető cuccaim :
-
PpenoO
őstag
válasz
Decoy worm18 7/0 és akkora súlyt raksz rá amekkorát szeretnél.
-
A Zéé
addikt
én is sokáig mellényt néztem minimál pecára, aztán végül ilyen tatyi lett nekem a szimatszatyor helyett. Fotós tatyim is ilyen kialakítású, én szeretem. A kinyitható "asztalka" jó bütykölni meg a cserecsalikat tárolni.
-
saen
veterán
válasz
Pergető mellény szerintem baromság, nyáron meleg, hidegben nem fér el rajtad, tök macera az egész. Én egy kis övtáskára szavazok inkább, kényelmesebb, egyszerűbb.
-
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi #94020 üzenetére
7 és 1 számjegy
Jó bevallom nem mindig x -eltem és volt ,hogy a halőr húzta be az x et
és ez a 7db x nov és dec hónapokban lett behúzvaKicsit feledékeny vagyok .
-
@mriya@
őstag
válasz
Zoli bácsi #94018 üzenetére
Én mindig mindent precízen beírok, így lett tavaly 1 x-em. 😱
Idén már biztosan több lesz. 😀 -
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi #94018 üzenetére
Mutassam meg ? elsírod magad
-
Zoli bácsi
őstag
Nem mellény, de hátha valakinek jó a tipp..
Lidl-ben vettem ilyen barkácsolásos szerszám övet. Alapvető eszközök kéznél legyenek. Szemüveg, horogszabadító, olló fogó.....
Más. Összesítettem, kedden menni kell Sopronba (6 hetes controll röntgen, talán innentől lehet cipőt húznom), hazafele bemegyek Fertődön leadom a fogási naplót. Hogy veszek-e állami jegyet, meg területi engedélyt, ezek után elgondolkodtató.
Ennél picivel többet horgásztam, tavon nem mindig húzom be a napot, soha nem ellenőriztek, ismernek. De nagyjából fedi a valóságot, bár tőlem kitellik hogy vadvízen sem ikszelek. Nem szándékos, csak hülyülök, egyre több mindent elfelejtek. Otthon marad rendszeresen a lekevert etetőanyag.
Szerintem nem nagyon van aki kevesebbet ikszelt.
Na ez van.
-
hermanyi
addikt
válasz
Gyere el érte a tiéd.
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Mellény. Ali, temu, ha fontos a logó akkor Rapala, dragon, ha még fontosabb akkor Simms... Rengeteg van legtöbbjük univerzálisan méretre állítható. Olcsotol drágáig.
-
galervin93
addikt
válasz
Grillo #94014 üzenetére
Urak, tippeket/ötleteket kérnék pergető mellényre. Minimál dzsungel pergető peca, ami jelent 1 botot, 1 merítőt, meg egy hátitáskát. Viszont jelenleg minden a tatyóban van, egy chebu fej cseréért is le kell venni, felesleges macera. Szóval kellene néhány zseb, hogy legalább az alap cuccok kéznél legyenek. Olyan mellény keresnék, ami viszonylag tág határok közt állítható, azaz egy picit beöltözősebb pecán ugyanúgy fel lehet venni, mint egy szál pólóra. Minél rövidebb annál jobb (pl. gázlós peca miatt), de nem elsődleges szempont. Alapvetően tippeket várnék arra vonatkozóan, hol, milyen címszó alatt érdemes ilyet keresni? Nem baj ha villanyszerelő, alpinista mittudomén, csak feleljen meg a célnak.
A másik gondolatom pesig az, hogy akadós jigeléshez keresek védett horgot. Célhal csuka, abból is inkább a nagyobb méretek, szóval ilyen 10-14-es gumikkal. Nagy súly viszont nem kellene, mert sekély/nem túl mély és nem is túl gyorsan, vagy éppen egyáltalán nem áramló vízre kellene, szóval ilyen 5-7 grammok max. Ebből van valami bevált darab?
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #94013 üzenetére
Na ezért jó Dunakeszi, lehet nyugodtan ilyen időben is horgászni, biztos nem vág meg a villám fárasztás közben...
-
galervin93
addikt
Jó nagy bolondok. Nem is értem, ilyen szarvashibát... Ilyenkor azonnal esőruha, mellescsizma, és folytatódhat a peca.
-
galervin93
addikt
Igen, alapvetően ez egy nagyhalas pálca. Nekem pár kisebb süllő jött vele wobbival, meg most ősszel egy jiges süci. Most valami gagyi orsó van rajta, majd nézek rá valami jobbféle 4000-eset meg egy normális fonottat, aztán lehet hogy nagycsukás, harcsás bot lesz belőle. A hossza kifejezetten tetszik, én jobban szeretem a hosszú botokat, mint a fogpiszkálókat.
-
K_Gabor
tag
Aki foglalkozik otthon orsó szervizzel csapágyak, alátétek beszerzésére mi a módszere?
Van valami ajánlott hely, vagy cikkszámok alapján keresgélve/ méricskélés után az internet túrása?
Ezt meg nemrég találtam zsinórokat keresgélve nemtudom ismeritek-e:
https://linelaboratory.com/
Többnyire fonottat, de elég sokat tesztelt/méregetett hátha érdekes. -
balou84
csendes tag
válasz
galervin93 #94005 üzenetére
Dézsi József ezzel + 40-es Tica Flash orsóval fogdosta a szép halakat a Nagykunsági főcsatornán, nem lehet ez rossz bot.
-
-
galervin93
addikt
válasz
lbandi777 #94003 üzenetére
Uu, van itthon nekem is egy ilyenem, mindjuk az a sorozat "legkisebb" tagja, 2.70 m 10-30 g, asszem valami 180 gramm az önsúlya (kell is rá vagy 350 grammos orsó), letett bottal süllőztem vele párszor, hossza és ereje miatt igen facán oda lehet vágni vele.
Kipróbáltam tavon gumival is, de az 5 grammos fej + 10-12-es gumikhoz még ez a legkönnyebb is sok, nem sokat éreztem belőlük. Nagy amplitudójú wobbikkal is próbáltam, szerintem arra egy fokkal használhatóbb, és amilyen ereje van, szerintem simán ki is jönnének vele a kisebb harik.
Valami egy-két tízezer forint, annyiért jobb vétel lehet, mint a hasonló árú noname botok, de nyilván nem a világ teteje. -
hermanyi
addikt
válasz
lbandi777 #94003 üzenetére
Mondjuk nem bízza a véletlenre elég kapálos horog van ahhoz a twisterhez felrakva .
Amúgy szerintem az a lényege a pergetésnek is ,hogy 365 napból 200 at kint lenni , nagy számok törvénye alapján tuti lesz egy pár jó pecád .
Mi pl leszoktunk arról, hogy sok helyet próbálunk megdobálni 1 nap . van 4-5 hely amit körbejárunk (ez kb 2km es szakaszon) . 99% ban fogunk valamit . Azt sosem tervezzük, hogy most haresz ,vagy süsü vagy akármire megyünk. Csak dobálunk és lesz ami lesz alapon valamit mindig kipiszkálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari