Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
valami brekekő hangú izét lehet kapni amivel csalogatják...
VOltam Zala megyében Lenti mellett egy horgásztón /tudom sok van arrafele/ valami szabadidőközpont lesz, egyenlőre még csak horgásztórésze van készen. nyaraláskor 5 napon át ott pecáztam, napi 3-4 órát és jo izmos pontyokat fogtam, DE mindegyik majdnem egyforma volt és mellette kárászok jöttek... a tag azt mondta amur is vanbenn... na hát azt nem láttam én egyet se... tegnap meg visszatértem balcsira és a valóság féloránként egy kapás jo esetben horgászatra... fasza. mellesleg kurvára idegesít, hogy én mint balatonparti lakos a saját falumba 1 horgászhelyen osztozok boldogboldogtalannal, ahol 3 botnál több nem fér el. gyalázat... -
r9550
senior tag
én horgászok és ma megyek hajnal 4 kor harcsázni az ipolyra tíz perce jöttem haza az etetésből
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Pedíg érdemes rá áldozni! Megéri!!!
Én is emgyek privát tóra! Kipróbálom pontyos tudásomat!
Afrikai harcsát még nem fogtam! Remélem a közeljövőbe sikerül!
Fenekezéshez feederbotot ajánlok vmi jó spro vagy balzer orsóval! Kb 40es máretben!
Úszózáshoz:közepes erősségű meccsbotot 30as vagy 40es orsóval! Azért közepes erősségűt nehogy egy kósza ponty eltörje a botot keszegezés közben! -
Zoza24
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #2085 üzenetére
persze,hálásan köszönöm...nekem mindkét módszer szimpatikus,éppen bot+orsó kombókat keresek a neten,túl sokat nem áldoznék rá,mert ki tudja,hogy mennyi időm is lesz a horgászatra...nemsokára majd afrikai harcsázni megyünk apámmal egy privát tóhoz,oda nem kell még a vizsgám
-
Zoza24
senior tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem kell egyesületi tagnak lenned ahoz hogy pecázhass egy másik tavon! Csak egy napijegyet kell venned aztán pecázhatsz!
Nem tudom hogy valahol levan e jegyezve hogy vizsgáztál már e! Utána kell érdeklődni! Ha nincs számontartva akko megint le kell vizsgázni de szerintem ez nem okoz nagy nehézséget!
Hol szeretnél horgászni? Miylen módszerrel akarsz horgászni? Lehet tudok segíteni vmiben!
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #2081 üzenetére
köszi
26 éves vagyok,valamikor 12 évvel ezelőtt letettem már egy vizsgát,kaptam is igazolványt,de fogalmam sincs,hogy megvan-e még,s ha nincsen,akkor ez be van-e jegyezve vhol,s kiállíthatom-e újból?inkább csak ellátogatnék napijegyes helyszínekre,ehhez ugye nem kell vhol egyesületi tagnak lennem?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Attól függ hány éves vagy! Ha gyerek akkor csak egy sima jegyet kell venned a tóra a helyi horgászboltban! Ha felnőtt akkor le kell tenned egy vizsgát! Ez nem kerül sok pénzbe.kb 5000-7000ftig megy!(legalábbis apám ennyiér tette le) miután letetted a vizsgát meg kell venned a tóra az évesjegyet! Ez a területől függ lehet hogy 20000ft vagy lehet hogy 40000ft!
-
Zoza24
senior tag
ha most teljesen kezdőként szeretnék egy egyesületnél horgászni ,ahhoz pontosan milyen engedélyeket s vizsgákat kéne letenne,s ezeket hol tehetném meg?
-
Eagl3
veterán
A fehérvár Csurgói víztárózó-t ismeri valaki? Szeretnék róla pár infót, ha esetleg valaki bojlizott arrafelé, megoszthatná tapasztalatait. Melyik részén érdemes horgászni, sátrazási hely stb.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ma fogtam egy 2,5-es pontyot és 2 1,2kilós kszeget valamint 3 kárászt! Sajna 4 pontyom szakadt a parton!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2076 üzenetére
Hát igen.......
-
kukorica
csendes tag
válasz
dragonfx #2071 üzenetére
úgy adták el hogy hal nem tudja eltörni..3hónapra hogy megvettem ahogy mentem ki a tóra megborultam biciklivel és az eggyik tag szilánkosra tört
meg is volt az első etetés egy viszonylag nyugott helyre, alig tudtamkimenni a tóparton a helyre mert egy faszi az autóban aludt a cuccait meg faszán szétterítette a parton..
-
rassa
csendes tag
van itt aki ért a legyezéshez?
-
Lortech
addikt
válasz
kukorica #2068 üzenetére
Jobb is olyannal kezdeni. De majd ha megakasztasz ( nem kifogsz
) egy huszast, akkor majd megtapasztalod milyen az, ha nem te irányítasz, meg azon gondolkozol majd, hogy megpróbáld visszafordítani maxra terhelve a szerkót, vagy engeded amíg el nem fogy a zsinór a dobról, azt' hátha megáll.
Engem még csak amur fürdetett meg, de az rendesen.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
kukorica #2066 üzenetére
Ha szoktató etetésről van szó, és van a tóban amur, akkor az általam leírtak szerint (csendes, nyugodt, ne túl sekély) bármely hely megfelelő. Ilyenkor nyáron a legnagyobb melegben rengeteget kell ennie az amurnak , mert nagyon gyors az anyagcseréje, a tápláléka meg nagyon tápanyagszegény, szóval egész nap csak keresi a kaját és eszik. Egy-két jobb amur képes egy pár kiló kukit felszedni minimális idő alatt.
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
láthattátok a képeket a tóról,szerintetek valamelyik sarok környékén etessek vagy bárhol jólehet ha rendszeresen etetek
a partól kb mindenhol ugyanolyan mély a víz
-
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz) #2057 üzenetére
Virtual deep sea fishing, ezzel sokat ökörködtem. Meg van egy, ahol valódi amerikai tavakon lehet horgászni, az pont olyan volt, ahogy leírtad, csak nem ugrik be a neve.
BÁ Nutrition: igen ez ilyen, lehet hogy nem lesz kapása egész nap, de ha lesz is, általában csak kevés, de az olyan is. A felkapókart át kell váltani de én még a botot is kikötném a biztonság kedvéért.Mert ha megszúrja őkelmét amikor felveszi a kukit, akkor elindul mint egy rakéta. 4-es pontyozótűt neki, jó vastaghúsút, és biztos szereléket. Bár lehet hogy paranoiás vagyok, és tavakban nem olyan veszettek mint itt a Bodrogon.
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
má fő a kukorica
kivettem belölle pár szemet átfúrom megkötöm és mézbe teszem majd ha jól beszívte kiteszem a napra és megszárítom
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Keress rá a googleben! Ott biztos találsz! Nekem volt egy pergetős játékom vmi profishing 2005 volt a neve asszem! De ez nem bisztos! inkább keress rá
-
Eagl3
veterán
válasz
Jah, menj ki a tóra
-
(Kolombusz)
veterán
Na, jó kis horgászjátékot tud valaki?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Amúgy milyen módszerrel szoktatok pecázni? én feederezni és meccsezni szokta! Ősszel pedíg pergetek
-
Eagl3
veterán
válasz
kukorica #2042 üzenetére
Jah, ehhez van egy storym... 2 hete rohasztottuk a kukoricát unokatesómmal öreganyáméknál, kinyitottuk a vödröt kb. 15-20 m-re a háztól eltelt fél perc hallom az ordítást, a házból, h. mi ez a kibaszott büdös, már megint mit csináltok
bementem a házba, 2 órán keresztül benntvolt az az irgalmatlan szag...
-
Eagl3
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #2036 üzenetére
Nem feltétlen kell beizesíteni. De lehet kapni folyákony aromákat (nem a legolcsóbb) nagyon jó illatot, szagot ad a kukoricának, de ezt csak főzés után tedd a vízbe és hagyd állni pár órát etetés előtt. Másik nagyon jó módszer (csak gusztus kérdése) ha fogod a csont emény kukoricát, felőntöd vízzel, h. teljesen ellepje és lezárod a vödör tetejét majd kiteszed a napra. 3nap mulva odamész és megint felöntöd vízzel. 1 hét mulva már mehetsz is vele pecázni
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
errefele van
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Tudtok valami jó etetőanyagot ajánlani pontyra?
Amire nem mennek oda a kishalak?
-
Ildika
tag
Sziasztok! Budapest környékén hol érdemes csukázni?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2016 üzenetére
Az merre fele van?
-
kukorica
csendes tag
ezeket én is többször próbáltam már de nemsok sikerrel.Most valami salyátot akarok kikisérletezni
pálinkás és mézes kukoricával akarom kezdeni a tesztelgetést majd.Találtam ithon műszerészfúrót majd avval átnyomom:És kb milyen távol legyen a csali a horogtól azse zavarna engem ha a kiló körüli kárászok dévérek veszik fel
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2010 üzenetére
Merre fele horgászol?Mert elég jó a teljesítményed!
Én max egy nap 3 pontyot fogok! De van hogy semennyit.
-
Eagl3
veterán
válasz
kukorica #2011 üzenetére
Vegyél kukoroca fúrót meg vékony fonottzsinór. Átfúrod a kukoricát, áthúzot a fonottzsinórt és rákötöd a horogra. De egyébként lehet kapni olyan csalit, van rajta 2 szem kukorica és egy pufi, ami kicsit lebegteti a cuccot. Ilyen gumi szerű izére van fűzve, amin csak át kell szúrni a horgot és kicsit meghúzni a felső kukoricát, h. ráfeszüljön a horogra. Lehet kapni több féle ízesítésűt (szagosítottat).
Ez az: [link]
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #2010 üzenetére
121 ponty
ezt elhinni is nehéz
majd egyhétre megyünk nyaralni de addigra megkérek valakit hogy etesse nekem a helyet.Az az ötletem lenne ,hogy két helyet etetnék ha esetleg valami buzi bemarná az etetésem.
Lortech:én nembánom ha ponty jön bár ebben a melegben azt gyanítom megbuggyant a tóés mmostanában nemnagyon fogtak pontyot ottanság.És az etetésen hányadik naptól próbálkozzak.Már eltervezetm minden nap.5-5.20 között fogom beszórni reggelente a finomságot és ha horgászni megyek akkor 4.50fele megyek.
ÉS még hogy a kukoricát mivel és ,hogy lehet felfűzni?
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
na itt az eddigi idei teljesítményem.[link]
remélem az Amúr rublikába is fog kerülni valami előbb utóbb
amúgy nem biztos hogy az a jó ha naponta nagyon sok kukoricát beszórsz.
régen mikor etetett helyen horgásztunk úgy fogtuk az amúrokat hogy napi max 3-4 marék kukoricát szórtunk be.
igaz hogy azt rendszeresen, és nagyjából ugyan azokban az időpontokban. de ez egy hosszabb idejű etetésre lett belőve.
szerintem ha egész nyáron szeretnél ott horgászni és biztosan akarsz fogni amúrt akkor sokat horgásszál. mert szerencse is kell hozzá
kezdésnek vagy 1szer 5 kiló kukorica menjen, vagy kétszer 3 kiló, és utánna már csak napi 1 kiló.
így egész augusztusra elég lesz az etetőanyagod.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
kukorica #2008 üzenetére
A forgalmas helyet én inkább hagynám. Szvsz nézz egy mélyebb (? - nem tudom mi az átlagos ott) szakaszt, legalább 2,5-3m, az sem baj, ha nincs a közelben semmi növényzet, csak lehetőleg tiszta legyen a környék, legyen hely fárasztani, ne legyen mellette bedőlt fa stb. 15-20 méter elég kell legyen távolságnak. Oda még kézzel is pontosan be lehet szórni a kukoricát, mondjuk földdel meggyúrva. Ha kifejezetten amur a cél, megfőzni sem kell, csak beáztatni egy kicsit. Akkor nem zabálja fel előlük semmi, legfeljebb a ponty.
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
Na annyi segítség kellene ,hogy még sose csináltam ilyen szoktatóetetést fölleg nem amúrra .Szóval a tóban vannak amúrok elég szép számban ,de a tóban nagyon nincs vizinövényzet csak a partoldal van sinte végog náddal bokrokkal meg benyúló fákkal.4nap alatt kb 25-30kiló főtt kukoricát akarok beszórni egy helyre minden nap reggel 5fele.Szerintetek ezen a tavon érdemesebb azt a szoktatóetetést partközelbe nyomatni vagy inkább beljebb próbálkozzak van egy hely a tavon amire gondoltam ott csordogál ki a víz egy kis patakon és benyúló nádas van a parton egy kicsike öblöt alkotva csak az vele a ba hogy tőle 20méterre megy egy kicsike út amin nem gyakran de járkálnak emberek meg autók.Ez érdemes hely lenne?Vagy ha rendszeresen etetek akkor mindeggy hova?
-
(Kolombusz)
veterán
Szia!
Huh, ennél azért szebbre gondoltam, meg valami egyszerűbbre.
Emlészem régebben (vagy 5 éve) volt egy játékom, igaz csak demo volt. Ott egy motorcsónakban ültél, azt lehetett vezetni, és ha bedobtad a horgot a vizbe, akkor a kamera lement a viz alá és ott nézhetted a halakat...
Elég jó volt a grafikája is, a kezelés pedig nem volt bonyolult. -
TomDog
tag
válasz
(Kolombusz) #2005 üzenetére
Szia
nézd meg[link]Régen játszottam és jó volt -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Horgászós PC-s játékot tud valaki?
(K) -
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #2003 üzenetére
te véletlenül nem egy előnevelőtóra jársz?
Számomra ez lehetetlennek tűnik
Ma vettem 50kiló kukoricát 1300forintért
ma választom a helyet és holnap megkezdem a 4napos etetést
ha a jöv héten nem fogok halat akkor nincs is a tóban.És azon a kenyérlebegtetésen gondolkoztam, mérnem gyöngykukoricát lebegtetsz?
-
kukorica
csendes tag
csemegekukorica,föttkukoricaés búzakeverékkel etetem szokás szerint semmi kapás csak a kis keszegek nyámnyogták a csalit.Má kinn ültünk 3órája amikor megláttam hogy a közelben mozog a nád ahogy néztem folyamatosan mozgott gondolom ez tuti amúr lesz .Odaszórok egy kis magvat bedobom kb fél óra és egy erőteljes kapás amit sikeresen elbasztam
utána semmi éremleges kapás
úgyhogy csak a tavat fényképeztem le
-
kukorica
csendes tag
na lassan indulok a tavra most viszem a fényképezőt úgyhogy legalább a tavat letudom fényképezni ha már halat nemfogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest