Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
A tó létezik, a híres székelykapu még zárva. A fórumtagokat a fekete dobozos Toyotánál várom
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #84091 üzenetére
Nyugati, és kész, nem térünk el a tervtől!
(Rabbit Hole)
-
KunEmber
senior tag
válasz
BlackmMmDog #84096 üzenetére
Én is az ébresztő előtt ébredtem. Viszek egy túra gázfőzőt, egy kávé csak lejön azzal is
-
BlackmMmDog
aktív tag
Vonatra várva
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
galervin93 #84090 üzenetére
írtam azt a lehetőséget is, Steady74 a főnök hogy hol szálljak le
Most nézem Zuglót írtam, de Kispest -Kőbánya is jó ott is van pékség(csak nem tom mikor nyit)
-
galervin93
addikt
válasz
BlackmMmDog #84088 üzenetére
Uff, csak egy tipp, nem könnyebb, ha leszállsz Kökin? Onnan még útba esik Majos, meg Steady-nek is csak a Hungárián kell végigmenni, majd Népligetnél egy balos, és nyertek jó 20 percet. Csak tipp.
Nagyon sajnálom hogy ki kell hagyjam. Várjuk a képeket, vidiket! -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #84083 üzenetére
Zsák beszerezve és becsomagolva, már mint a merítő.
Pálinkás poharat viszek , almapálinka lesz.Távdobó berakva egyik 80-90 (+?)lesz, a másikat 18-ra van ki akasztva oda etető botot is hozok. Uni és classic + a tetejére majd etető megy (BENZAR MIX Concourse Method Mix Csoki-narancs). Ha a halas nem megy akkor HD Vadponty
reggel amikor beér a vonat felhívlak, ha nincs kenyér nézek a nyugatiban.
Metróalujáró írja a (Lipóti) pékséget, ott van kenyér biztosan és 6 -kor nyit is. -
PpenoO
őstag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
PpenoO #84072 üzenetére
Na akkor sorba:
1. összepakoltam én is, már csak az apróságok meg a kajám van hátra
2: PpenoO: majd mondd lsz mennyi a fejpénz a kajáért
3. rezsót elraktam
4. Pálinkáspoharat tegyek el?
5. jansky... ezzel pedig jönni kellett volna
6: hermanyi: azért amikor már olyan gömbölyű, mint a cirmos cica, de a dákót még mindig nem éri el... azt hiszem maradandó kép lenne a fórumpecáról
7. Grillo: nekem ott két távon ment nagyon jól a peca, láb alatt mint halason, 6-8 m-re meg rakótávon 11,5m-re. Nagyon-nagyot nem kell dobni.
8. dog: otthon ne felejtsd a nagyméretű neylonzsákot a száknak, anélkül nem szállsz be visszafelé a kocsiba
9. kenyeret dog vesz majd a nyugatiban vagy majd keresünk egy pékséget ha addig nem oldódik meg. -
KunEmber
senior tag
válasz
BlackmMmDog #84070 üzenetére
Jól van. Aqua lesz nálam, akinek nincs.
-
Grillo
őstag
És hogy mivel nem ismerem a helyet, mire érdemes készülni? Vigyek heavy feedert is, kell nagyot dobni, vagy elég a light meg a match?
Valamint melyik részre ülünk, ha esetleg az előtt érünk oda, hogy Steady odaérsz? -
PpenoO
őstag
Kenyérrel beszo.tam, tud valaki venni 2kg?
-
PpenoO
őstag
Kész a kaja a vérebeknek és a vegán kutyának is. Szólok ha nem tudtam kenyeret szerezni. Evőeszközt mindenki hozzon magával.
-
KunEmber
senior tag
válasz
BlackmMmDog #84066 üzenetére
Kutya, lesz holnapra valami nyerő csalid? Ha harmadik alkalommal is betlizem a fórumpecán, akkor le****** magam.
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog #84066 üzenetére
Aki jön és van mobil gázrezsója az hozza el, különben zsírban fagyott krumplival fogtok pecázni
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog #84064 üzenetére
Nem menekülsz, tudok csinálni neked sPpenoOtos gombás risottot olivaolaj alapon.
-
PpenoO
őstag
Akkor legyen paprikás krumpli? Lesz mivel lábosban megmelegíteni?
-
sasa311
veterán
válasz
Nerazim #84054 üzenetére
Egyenlőre még fenéken vannak. Ahogy melegszik majd a víz jönnek fel vízközbe (bár maróton nyáron is sokan fenéken - is - tolják, le lehet őket húzni ahol nem annyira mély a víz állítólag). Én nyáron már csak úszóval tolom.
Etetőnek Szilvási Sz. etetőjét használom, a pirosat és a sárgát is. Nehéz megmondani mikor melyik a jó, úgyhogy utolsó két pecán egyszerűen 1:1-be összekevertem
+ egy zacskó cukk robbantott 4 kiló kajához. Alapozáshoz meg saját keveréket használok, kukorica csíra pellett + cukor + vaniliapuding.
horcsog
Faternak tisza tavon már ugrott be egy kb. tíz kilós a csónakba -
A holnap fórum peca látogatásom lehet hogy elmarad. 2 napja már kellemetleünl beteg vagyok, viszont ma reggelre már kis hőemelkedés is befigyelt.
-
törölt tag
válasz
Nerazim #84054 üzenetére
Dunán csirketáp, malactáp amit régen sokan használtak ezek a takarmánybolti kész keverékek. Dunai pecához nagyon sokan etettek ilyennel keszegre, pontyra. Erre sokszor odajött a busa aminek szinte senki nem örült mert minden halat elvert onnan és kabátba akasztgatták a népek.
Ha ebbe a kajába tejport is tett valaki és busás helyen volt akkor a pecának annyi lehetett könnyen busák miatt. Szerintem ezek ma is működnének mert több a busa mint régen, és ezek a gyári busás kaják is valami ilyesmikből lehetnek . Finom szemcsés cucc és valami felhősítő benne. De én nem értek a busázáshoz csak amit úgy láttam belőle az kb ennyi . Faddon és Szálkán is nagyon sok volt/van. Szálkán mondjuk le is halászták kb 20 évvel ezelőtt láttam 50 kiló körülieket lehalászásban nem 1-2 db-ot, csónakkal ha megyek vigyázni kell velük nyáron nehogy a csónakba beugorjon eddig még megúsztam .
-
törölt tag
válasz
Nerazim #84054 üzenetére
Csak fogjátok a busákat az utolsó darabot is bárcsak , rengeteg van . Nem horgászom és nem is horgásztam rá soha.
Sokat fogtak felénk régen is véletlenül is keszegezés pontyozás közben tudatosan is busára horgászva 1-2 ember aki busázásra adta a fejét . Tejpor és liszfinomságúra darált robbantott kukorica mint lebegő cucc, vagy még lucernaliszt mint adalék. Ezek évtizedekkel ezelőtt is odacsalták mikor busázó gyári kaja még nem volt . Ez még a technoplankton előtti időszak. Gondolom nem mondok újat ezzel egy busahorgásznak, de ha csak eggyel többet kifognak belőlük örülök.
A cél régen az volt hogyan lehet odacsalni a normális halat a busák ne jöjjenek oda és ha odajöttek nagy anyázások mentek.
Változnak az idők , de annyi van ha mindenki egy mázsát hazavinne horgászatonként az is kevés lenne.
-
SRII
őstag
Sziasztok! Van valaki aki egyedül horgászik és már unja? én is egyedül horgászom sajna, Balaton-kisbalaton-kisebb magán tavak kipróbálása, én úgy érzem ezt a hobbit meg kell osztani valakivel, mert eléggé befásultam és nem is tudok előre lépni a horgászatban, ha esetleg valaki ezen helyekre jár és úgyszintén egyedül, és tényleg örülne egy horgasztásnak írjon rám, görbüljön mindenkinek és érje el célját
-
sasa311
veterán
-
@mriya@
őstag
Holnap mégis megveszem aranyáron az éves engedélyt, és ha az időjárás engedi, megejtem az idei első pecámat.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
KunEmber #84040 üzenetére
Esni lehet, hogy fog. A tógazda/halőr István/Pisti lesz, hivatkozz rám, hogy az általam foglalt helyekre szeretnél beülni, elvileg 5:45-kor már beenged. Én meg BlackmMmDog ot fogom várni akkor még a nyugatinál....
Szóval, ha jön Államtitkár úr, csak jelzem, hogy 5 pont plusszal indulok !! -
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog #84034 üzenetére
Nézz Oszkárt, hátha találsz valami elvetemültet, aki hajnali 4kor indul a környékedről pestre.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Nagyon várom a szombati pecát, már rég voltam pecázni (több mint 2 hete). Diplomamunka is leadva
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #84030 üzenetére
korábban nincs? tudom, hogy útlevéllel jössz, de akkor mire leérünk a nyugatiból, lesz kb 7 óra
-
PpenoO
őstag
Pizzának kinéző, emberi fogyasztásra részben alkalmas valamit lehet rendelni a környékről, de felteszem a kérdést: paprikás krumpli bográcsban a helyszínen elkészítve?
-
Grillo
őstag
Azt jól látom, hogy ázni is fogunk?
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #84015 üzenetére
De hogy fa van-e a parton? Csak hogy felavathassam a match botom.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #84010 üzenetére
Majd legközelebb.
Faramuci ez a műszakos munkarend, mert amúgy van egy rakat szabadideje az embernek, cserébe a meló az meló. Nekem spec egy-másfél hónappal előre kell jeleznem a szabi igényemet, mindig mondom családnak, ismerősöknek stb., hogy engem felejtsenek el ilyen random-rapid "bulikon", mert fifti-fifti, de még ha a konkrét időpontban jó is lenne, előtt vagy utána közvetlenül biztosan dolgozok, és azért pl. egy éjszakás műszakból nem olyan jó buli bárhová is menni...
De pl. ezen a héten dolgozok 70 órát, cserébe a hónap maradék részében összesen írd és mond 4 napot.
Jó szórakázást nektek, várjuk a beszámolókat!
Biztos lesz sok hal, tele van az a víz. Tavaly amikor utoljára voltam akkor pellet wagglereztem. Kb. 10-12 méterre pecáztam, folyamatosan lőttem a 8-as Aqua classicot. Ereszték a halaktól függően 1-2 méter körüli, zsinóron nulla terhelés, csak a horog, a csalinak szánt szintén 8-as Aquát meg szilikon karikában kínáltam fel. De amúgy ment a tigrismogyi is ugyanitt. Hátha valaki kipróbálná ez ta fajta pecát, amúgy baromi látványos és pörgős, majd" kitépik az ember kezéből a botot. Néha kell ilyen is. -
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93 #84008 üzenetére
világos... kár
ice: várunk, de aki utoljára érkezik (meg aki elsőnek) az hoz valami házi cuccot
rezsót vigyek kv főzéshez?
-
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
RSD-n van esetleg ajánlott szállás 4 főre (ebből csak 2 horgász). Fontos lenne a felszerelt apartman, kültéri lehetőségekkel (grill, bogrács, akármi).
-
4Grider
félisten
Nekem az a tapasztalatom, hogy a horgászok jelentős része kifejezetten utálja/soha nem használja a nem általa összeválogatott felszereléseket. A családban/barátok között lévő lévő horgászok többségére ez legalábbis igaz. Ha a fater nem ilyen, akkor is ki kellene puhatolni, hogy milyen halfajra és hol (milyen vízen) szeret pecázni. Ezek ismeretében bátrabban lehet jó felszerelést ajánlani...
-
Spoon16
tag
válasz
Nerazim #84001 üzenetére
Én sem tudok,de én is nagyon szeretnék ilyen helyet találni
Tavaly Tiszadadán a strandon próbáltam egyszer, nem sok sikerrel. Tiszalökön az erőmű alatt sokat szoktam látni,de ott még nem pecáztam rájuk. Az erőmű felett is van bőven állítólag. Ott tizenméteres vizek vannak, nem tudom,hogy hogyan lehetne megfogni őket,de idén szeretnék minél többet akasztani,mert kifejezetten finom a húsuk. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Szabolcsban tud valaki busás helyet, ahol már fogott is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest