Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Megvolt a hétvégi peca, végre elégedettem csettinthettem az idei elég sok csalódás után. 4db 2kg körüli ponty, ebből kettőt elraktam, nagyobbat nem is nagyon szeretem, mert holtág lévén a nagyobb példányoknak elég zsíros a húsa. Jött még számtalan méreten aluli, néhány szebb törpe. Végre nem csak bambán bámultam a spicceket várva a nagy semmire.
Amit viszont hiányolok, hogy keszeg kárász teljesen elmaradt, örültem volna pár szebb példánynak.
Viszont nem tudom minek van ez a szöszölős virága, a holtág teteje tele volt vele, damil sokszor összeszedte, volt, hogy konkrétan annyira rátapadt a damilra, hogy a spiccen a gyűrűbe megszorította a damilt, elég pepecs munka leszedni.
Ami itt most nagyon ment az a spécicorn édes csemege gumicucu, pontyok kivétel nélkül erre jöttek, ananászos, mézeshez hozzá sem nyúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest