Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Aqua pellettel+ vörös démon csl aromával horgásztam. Próbáltam többféle csalit, pellettel fogtam 1db halat, ezt meguntam, és tettem fel szúnyogot. Egy idő után már nem számoltam a halakat. Ponty+ nagy dévér jött rendesen.
Más: Nálunk ma oldották a ragadozó tilalmat
Ismerős átment az egyesület legnagyobb tavára, aminek az egyik része strand. Hangosbemondón keresztül elzavarták, mert nyitva a strand (amúgy az van kiírva, hogy május 1-től nem lehet horgászni nappal). Ő átment a strandra, hogy megkérdezze, hogy április 29.-én miért nem lehet horgászni, de sajna nem jutott be a strandra, mert zárva volt. Ekkora barom brigádot. Ki fog strandra menni 10 fokba a 7 fokos vízbe? Ha már horgászni nem lehet, akkor legalább legyenek nyitva.
Holnap reggel fogom magam és elmegyek strandolni, de ha nem lesznek nyitva, akkor teszek pár láncot a kapujukra, hogy zárva is maradjanak. Kallódik itthon pár biciklilezáró is, aminek nincs meg a kulcsa, asszem meg is lesz helyük.
-
A Zéé
addikt
a 12-27-es tűnik az elérhetők közül legoptimálisabbnak. A legjobb sztem a 25g-os lenne.
Csak hát ugye előfordulhatnak olyan csalik, amikkel nem tudsz majd sok mindent kezdeni. Pl. nyár elején sok az apró hal, ezeket eszik a célhalaink is, nem célszerű 10 centis csalikkal dobálózni, mert nem hiszik el... Ott vannak a kicsi pár centis ivadékok, amiket falnak. Az ilyen kisebb, 5-7 cm környéki csalik viszont nem igazán nehezebbek általában, mint 5-6g, még az 50-es flatt shad is csak 9g.
Mondjuk a tipikus jerkes csalik általában nehezebbek, azokhoz pont jó ez a bot. Meg az is igaz, hogy általában a nagyobb halak a nagyobb csalikat szeretik, de őket megtalálni is nehezebb -
oxox
addikt
köszi a segitséget
(a korábbi kommented alapján keresgéltem a pergető vonalon, és akkor úgy látom jó úton vagyok)
jahh úgy gondoltam én is, hogy nem kell kezdésnek 50k+-os orsó (Ambassador tetszik kinézetre nagyon
)
sajna Venerate 661ML-jük nincs készleten (201cm 0-25g-os) [link]a három lehetőség közül melyiket javaslod?
Venerate 701MH, 213cms 0-45g
Venerate 562ML, 168cm 5-20g (ez súlyban jónak tünik, csak az 1.7m nem rövid?)
Venerate 662M, 201cms 12-27gTiszára nem jobb egy kicsit nagyobb dobósúly a sorás miatt?
Feedert nézem, úgy látom eurostart árulnak, mindjárt bele is vetem magam
thx
oxox -
A Zéé
addikt
Kompozit botot nem vennék. Azok felett eljárt az idő.
Szóval botból a Devil cast és a G-force is felejtős.
Pergetőhöz:
Ennyiért a Venerate jó lehet. Ha hasonló karakterű a cast bot, mint a sima, akkor kicsit lágy botok, de wobblerezni jó lehet. A csali méret miatt (meg a black maxos tapasztalataim miatt) lehet, hogy valami kisebb dobósúlyú jobb lenne. 15 g körüli csalik már azért sokszor elég nagyok klasszikus csalikból, ami nem mindog jó.
Jah ami még bot: casting botokból a 2,00 méter környékit mondják ideálisnak, a 240-es már elég hosszú, ritka is, szóval 7' (210 cm) alattit nézz mindenképp.
Az orsó elkezdeni szerintem jó, a Black max-al is tudok dobni én is, a dob mindkét oldalán csapágy van már annak is. Nem nézik sokra az alap Abu-kat, de nem biztos, hogy egyből Ambassadort, meg Daiwa Tatulát kell venni elsőre. Halat fogni ezekkel is lehet.Feederhez:
270-es bot szerintem kis helyekre, kis folyókra való. 360-as kell azért nagyobb vízre. És mondták itt az Eurostar Master Class Feedert is, meg a Spro By Döme botok is sokkal érdemesebbnek tűnnek, mint ez az OkumaAmúgy Okuma megítélése is vegyes, a Longbow-ból fater sokat nyúz bojlison is, feederen is. Nekem van egy Ceymarom, én is meg vagyok vele elégedve, szerintem vállalható cuccok, valaki nagyon nem szereti őket
-
De jó, megint ez a változékony idő
Mondhatni hideg van.
A HD kék fekete erő etetőre egy mozdítás sincs -
oxox
addikt
Sziasztok,
próbálgattam kiszemezgetni a tanácsokat, és az alábbira jutottam.
pls véleményezzétek
annyi, hogy a fishingtime-on 20% kedvezmény van, ha két botot, +2 orsót veszek (az áraik nincsenek elszállva, ugyhogy ez kapóra jöhet, úgy látom 5-10%-al találnék olcsóbban, de a 20%-al már nyerők).
Tehát onnan néztem, és próbáltam találni magamnak felszerelést.Pergetéshez továbbra is multis, csináltam magamnak egy excel táblázatot, minden adattal és végül ez a legszimpatikusabb
jahh igen továbbra is főleg Tisza, ill Tisza holtágai
Pergető felszerelés:
Abu Garcia Pro Max3
csapágyak szám7+1
súly 207g
áttétel 7,1:1
kapacitáás 135m/0.32mm
behúzás: 74cmhozzá hátom botot nézegetek, szerintetek mi az ideális hozzá?
Abu Garcia Devil casting 662M 5/20
Abu Garcia Devil casting 802M 10/30
Abu Garcia Venerate Casting 662M (ennek a dobósúlya 12-27g)Feeder felszerelés
itt sajnos nem annyira tetszik a választék a fishingtime-on, ezeket találtam
orsóból kettő kiszemelt van
Shimano Exage 4000RC DH
Okuma Logbow XT BF LBXT 640botból szintén
Shimano Winkle Picker 40g/270cm
Okuma G-Force Feeder 12' 360cm/medium
itt az Okuma felé hajlok, mert egyrészt 360-as médiumot javasoltatok, másrészt pont fele annyiba kerülAz okuma amúgy mennyire "jó", megbizható márka?
thanks
oxox -
Emu
őstag
válasz
Szeszkazán #31890 üzenetére
Nekem két 50-es van a feedereken, gondom még nem volt velük.
-
zsola32
őstag
válasz
én kettőt is használok, 40 illetve 50-es méretben, tervezem egy harmadik beszerzését.
-
hermanyi
addikt
válasz
Kinai hamisítványt vettél mert az eredetit Okuma Longbow nak írják
-
Szeszkazán
senior tag
Be ruháztam egy Okumo Longbow 40-re , holnap avatom, vélemény az orsóról van valakinek?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Grillo #31870 üzenetére
Ha tereske azt az arcát mutatja mint tavaly vagy előtte, akkor tök mindegy mivel csalizol. Ha etetőanyaggal etetsz, akkor a keszeg/kárász áll oda hamar, ha pellettel vagy szemessel etetsz, akkor meg a pontyok találnak meg. Csonti, csemege-vagy egyéb kukorica, 6-8-10mm-es pelletek, gumikuki, ezek mind jók lehetnek.
Tavaly nyáron csak rakóztam, kizárólag erjesztett hd kukoricával etettem és horgásztam, csak pontyot és amurt fogtam. Sokszor 60 cm es vízből.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Én meghoztam két zsák Aqua pelletet, 2mm-es pontyos és 4mm-es pisztrángosból.
Van feleslegem, ha esetleg valakit érdekelne, jutányos áron.
Személyesen Ajka környéke, vagy akár postával. -
tween
őstag
Aki nem ultrapasztőrözött hájper kusztom kék etetővel megy a találkozóra, az el se induljon!
-
vendingo
veterán
Milyen ernyőt ajánlanátok 10-13k között? Valami strapabíró nagy méretű kellene, akár sátras is lehet, és a legfontosabb, dönthető legyen a feje.
Manta forest tetszik, de drágállom, sátorral meg vicc kategória az árazása.
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #31880 üzenetére
Vettem én is. EA kajával és mosella kajával akarom keverni 13.án.
-
galervin93
addikt
válasz
Szeszkazán #31878 üzenetére
Az összes ugyanaz az olaszos stílus. Édeskés, citrusos illatok, jó beltartalom. Jó kaják szerintem, de 1000-ért önmagában drága. 750-ért azt mondom okés lenne, de így picit sok.
-
tepenzed
őstag
válasz
Szeszkazán #31878 üzenetére
Engem is erdekelne, bar en azt hallottam onmagaban keves, inkabb alap kajanak hasznaljak.
-
Szeszkazán
senior tag
Mik ezek a Serie Walter etetőanyagok, valakinek tapasztalat?
-
hermanyi
addikt
válasz
DonThomasino #31869 üzenetére
15000 csak az adatok kellenek se vizsga se izgalom és van érvényes állami jegy. Legalábbis anyiért csinálták múlt héten.
-
VIBO
őstag
válasz
DonThomasino #31869 üzenetére
-
L_YKing
addikt
IBCC-t koveti valaki innen?
-
galervin93
addikt
válasz
Csabee. #31868 üzenetére
Bizony, én is szeretek oda járni, lehet nézelődni, fogdosni, sok orsó, bot, ez nagyon jó. Sőt vagyok olyan szerencsés, hogy két Walter is viszonylag elérhető távolságban van, szóval még jobb. A minap nagyon kellemes akció volt Újbudán, Sensas dévéres kaja 500-ért! Be is spájzoltam belőle, jól jön az még.
-
Grillo
őstag
Korábbi kérdéskörre visszatérve, milyen szereléket/csalit javasoltok tereskére.
Nyugodtan lehet hülyegyereknek szánt szinten válaszolni, mert tényleg :lama: vagyok. -
DonThomasino
veterán
Horgászvizsgához tesztkérdés gyűjteménye nincs valakinek ?
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Rég nem vásároltam horgász csalikat. Tegnap walterlandban meglepően vettem észre hogy 1000Ft alatt kis horog pelletek nem nagyon vannak.
-
musli26
tag
válasz
j.davidovics #31811 üzenetére
Szénás carp én is azt mondom esetleg még Csorvás Forrás tó.
Nagyobb bolt hát egy ilyen közepes városban nem nagyon vannak.
Szegeden biztos van nagyobb bolt választék is bőven. -
zsola32
őstag
köszönöm a segítséget ernyő témakörben.
a befutó végül ez lett:
[link]
kaptam rá akciós árat, a decathlonost nem tudtam megvárni,mivel kilenckor nyit az áruház.
teszteltem ma az ernyőt, egy órán keresztül zujogott az eső...Az aqua pontyos kaja ma nullázott, ilyen még nem volt, mióta használom.
egy dévér mentette meg a napot, és összepakolás előtt 3 percel megjött a nyurga is, 2.8 kilós példány, és a farkvégéig 63 cm.
nekem nagy élmény volt, sikeresen zártam végül a napot. -
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #31859 üzenetére
Hogy sikerült törni a botot?
-
galervin93
addikt
A mai horgászatom 3 képben, meg egy videóban. Az egyetlen értékelhető fogás ez a kis potyka volt. Nagyon csúnya sebbel az oldalán... Talán telepítéskor történhetett ez vele...? Szerintetek?
Reccs...
Kárász-ívás. -
A Zéé
addikt
válasz
Grillo #31857 üzenetére
Nekem a hétvégén a balatoni 24 órás jegy lesz aktív!
Vasárnap 16:00-tól Badacsony, vagy Szigliget, hétfőn kb. dél-fél1-től pedig valahol az M7-ről letérve a déli parton.
Ha jól tippelek nem erre gondoltál, de ettől függetlenül lehet hozzám csatlakozni a fent említett helyszíneken -
gban
veterán
Elnézést ha valaki már unja
Szombati Aqua pellet vásárlás jelen állás szerint: csak pisztrángosat veszek, akinek jeleztem az számíthat az kért mennyiségre.
Vennék pontyos 2mm-est is, de erre eddig sajnos csak 1 jelentkező van, 5 kilóra, így azt nem fogok sajnos venni jelen állás szerint.
Ha valakinek mégis kellene ilyen, pesti átvétellel, akkor privátban (mert kapok, így is kaptam már) jelezze holnap estig - hátha összejön abból is az igény.
-
joe979
aktív tag
Valaki próbálta már ?
https://forbes.hu/uzlet/figyelem-magyar-horgaszok-itt-az-alkalmazas-amit-kerestetek/
-
vendingo
veterán
válasz
tepenzed #31849 üzenetére
Köszi.
Nekem tetszik, próbának veszek majd az S-es méretből.
A kaja mennyisége számomra nem lényeges, mert többnyire dobást követő 5 percen belül jön a kapás, ha meg mégse, 10 percenként újradobok keresőhorgászattal, aztán ahol adja sűrűbben a halat, azt klipszel megszórom, 10. dobás után már kaja se kell.
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #31848 üzenetére
az a különbség, hogy az új dura banjo interchange systemet használ, így a szerelék bontása nélkül tudod levenni/cserélni a kosarat, illetve jár hozzá hosszú és rövid cső, így eldöntheted, hogy milyen távolságra akarsz vele dobálni. Én használtam jó darabig, de maradok a sima preston method kosárnál, mivel a dura kényesebb, ha nem tökéletes a pellet akkor eldobálja, a sima methodban sokkal jobban össze tudom nyomni, nem esik szét bedobáskor. Hiába veszel largeot, akkor is kevesebb kaja megy bele, mint a sima methodba.
Júniusban érkezik a method kosarakból is interchange változat, én várnék addig. -
vendingo
veterán
Mi a különbség a banjo, meg a dura banjo között?
Illetve mennyivel jobb/másabb etetőpellet használatakor a sima methodkosárhoz képest?40g-os bothoz melyik méretet kellene választanom?
Az a gondom, hogy az S-es preston method kosárba sokszor megroppan a csali, vagy nem tudom rendesen tömöríteni a tömővel.
-
galervin93
addikt
válasz
tepenzed #31839 üzenetére
Igazából nem létszükséglet a picker, kiélem a finomkodós vágyaimat a 270-es Shakespeare pálcikával, amivel már egy kis keszeg is nagy élmény tud lenni. De azért jó volt, hogy egy hasonló karakterű bot még be lehetett dobva mellette. De tényleg nem létfontosságú.
Emu, az a baj, hogy amúgy is egy régi, kerregős match orsó volt rajta, nem szívesen teszem én ezt már komolyabban használandó botra. Veszek majd valami nyeletőt a 360-asra, és az lesz akkor a methodos botom. A Black Ice matchemre még veszek egy orsót, így lesz egy finomabb (270-es picker) meg egy erősebb (360-as) szerkó is fenékre, és lesz egy úszós is. A 330-as light feeder meg majd jön idővel, de ott nagyberuházás kell, azaz bot + orsó együtt, szóval ráér... (aztán amúgy lehet hogy 360 lesz belőle, azért is nem sietem el a dolgot, nem tudom még mi legyen)
-
tepenzed
őstag
válasz
j.davidovics #31843 üzenetére
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Novák narancs-csoki 10mm-es lebegőről mi a vélemény?
-
-
nepszter1
addikt
válasz
NAGYSZÉNÁS-ra érdemes elmenni
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #31838 üzenetére
Vagy tedd át az orsót a 3,6-os feederre, és nem kell beruházás
Egyébként nem lehet, hogy megsérült valahogy? Nekem is van egy 3m-es pickerem, igaz, hogy nem messze, dobáltam, de volt hogy 60g-s ólom kellett rá, hogy megálljon a mederfenéken...
-
tepenzed
őstag
válasz
galervin93 #31838 üzenetére
ha picker kell vegyél egy manta smart pickert, ha feeder meg egy eurostar master classt és olcsón megvan egy megbizható második társ
-
galervin93
addikt
válasz
tepenzed #31831 üzenetére
Nem sok kaja ment a kosárba.
Nekem az a furcsa, hogy eddig minden nyavaja nélkül bírta, és egy abszolút átlagos dobásnál beadta a derekát (szó szerint). Szép lassú mozdulat volt, nem suhintás.
Na mindegy. Csak azt sajnálom, hogy így nincs második botom, mert a pickeren csak a törpe jön, de az iszonyat mennyiségben, kisebb method kosaram meg nincs, hogy átszereljek.
De legalább jó levegőn vagyok, nézzük a pozitív oldalát. :-) -
gban
veterán
Próbáltátok ezt az FG-t azonos zsinór összekötésére is?
Kezd elfogyni a Trabucco T-Force monofil a pergetőn, viszont a tekercsen még van, de szintén nem annyi hogy megteljen vele a dob, és régóta gondolkodom hogy rá kellene tölteni a maradékot.
Ez a csomó itt is jó lehet vagy alapvetően fonott + mono párosra jó csak? -
Interceptor
addikt
Azt az fg csomót én is néztem múltkor egy videóban, és elég egyértelmű, hogy az a legjobb csomós megoldás két zsinór összekötésére, meg lehet akármilyen hosszú az előke. A dupla unit is könnyedén áttudtam tekerni a gyűrűkön, viszont dobásnál néha éreztem ahogy átmegy a gyűrűkön
Nálam legkisebb fej az olyan 8gramm, de az is 10-12 secig süllyed miután bedobom olyan mély a mederben a víz.
-
csƵ
addikt
válasz
Interceptor #31833 üzenetére
Nem a dupla unival szenvedtem, hanem az FG-vel. Unit nem akartam, mert nagy csomót hagy. 2-3 grammos fejeket dobálgatok, ezért írtam a butítást.
-
j.davidovics
csendes tag
Szerintetek ez a daiwa ninja? Úgy hallottam, hogy a daiwa gariztatása sok idő, ha véletlen van vele valami.
-
Interceptor
addikt
Hogy érted ezt a butítást? Felkötése ahogy írtam 10 secnél nem több. Csak azért kérdeztem mert korábbi bejegyzésedben írtad, hogy szenvedtél a parton a dupla uni kötéssel a csúszós fonottad miatt.
(#31828) LazacX : ja olyankor gázosabb lehet, éjszaka nem szoktam pergetni, a szürkületben meg nagyjából még rendben van a dolog, ilyenkor néhány apróbb vezetési "trükköt" szoktam bevetni mikor érzem már közel van csali.
-
tepenzed
őstag
válasz
galervin93 #31829 üzenetére
Ja hat igen, ez nem egy megbizhato cucc, bar en 40g dobosulynal eleve nem hasznalnek 25 g kosarat
-
galervin93
addikt
-
LazacX
tag
válasz
Interceptor #31825 üzenetére
Én azért nem, mert éjszaka is horgászok, és sokszor behúzom a kapcsot a gyűrűk közé. A mikro gyűrűknek pláne nem tesz jót. Nanofilt használok, ott meg legalább 60-80 cm-es előke kell, 15-20 centisnél nem lenne jelentősége.
-
csƵ
addikt
válasz
Interceptor #31825 üzenetére
Van not-a-knot kapcsom, de utálom az ilyen jellegű butítást. Az meg, hogy 2 percbe kerül az előke csere, vagy félpercbe, teljesen mindegy.
LazacX: 1 m körül szoktam kötni előkét, FG knottal simán becsúszik a gyűrűk közé
-
Interceptor
addikt
A fonotthoz miért nem használsz not a knot kapcsot? Egyrészt sokkal megbízhatóbb, másrészt elkészíted otthon a fluorocarbon előkéket, a parton meg 10 sec a feltekerés és már horgászhatsz is. Dupla uniról tértem át én is, ha beszakadsz(főként gumizásnál) kötözgetheted a parton újra ami főleg szürkületnél tud nagyon faxa lenni. A kapcsok fluorocarbonhoz való kötéséhez meg trilene csomót kell kötni otthon, iszonyat jól bírja a terhelést jobban mint a sima clinch.
-
csƵ
addikt
válasz
galervin93 #31822 üzenetére
Én Nexave pickerrel jártam úgy, hogy gyenge fékerőre állított orsóval fűztem át a zsinórt a gyűrűn és a spiccillesztéstől 3 centire tört.
-
tepenzed
őstag
válasz
galervin93 #31822 üzenetére
Melyik bot ha megkerdezhetem
-
galervin93
addikt
Botot sem törtem még eddig, ma megtörtént... A három méteres picker adta meg magát... 25 grammos method kosár töltve, a bot az illesztés alatt 15 cm-re derékbatört... Ugyanúgy dobtam mint előtte, gubanc sem volt,nem is értem...
-
RufuszX
senior tag
-
Jofi81
őstag
válasz
A Derekegyházi horgásztó nem jó? De ott van Szentesen az Antal-tó vagy Mindszenten a Pintér-hídi tó. Én mondjuk legszívesebben a Tiszára járok.
-
zsola32
őstag
sziasztok, jó reggelt mindenkinek
szerintetek jó vétel a Decathlonos horgászernyő?
[link] -
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #31808 üzenetére
Hát nem biztos, hogy ezt a mai napot megúszom szárazon Nógrádban... Kora délutántól már nagyin neccesnek tűnik, a legvalószínűbb hogy 2-3 óra tájékán megkapom az öntözést... Mindegy, nem baj, vízhatlan esőkabát van, a felszerelés bírja, ami meg nem, az megy az esőbeálló alá, megpróbálok egy ilyen közelébe helyezkedni. Kíváncsi vagyok, hogy ez a fura, nem is meleg, nem is hideg idő, meg úgy egyáltalán a front előtti-alatti-utáni idő hogyan befolyásolja a halak kapókedvét.
Nagy szél szerencsére nem néz ki, de délután fordulhat délnyugatiról északnyugatira, ami nem szokott sok jót jelenteni... No majd beszámolok, én is kíváncsian várom a fejleményeket. -
galervin93
addikt
Nyárias reggel, madárdal, virágzó fák illata... Isteni! :-) Irány a vízpart! :-)
-
Interceptor
addikt
Előre megkötök 5-6 fluorocarbon előkét otthon úgy megyek le a vízre, bár csak gumizásnál szoktam leakadni. Lent voltam ma én is (Szerdán), de kb halott volt most is a víz ahova járok, csakúgy mint tegnap, a szél sem segített. Viszont este 8 körül megélénkült a víz kb 15 percre valamennyire, volt is egy érdekes helyzet a part előtt közvetlen kb a lábamnál, odáig kikísérte a wobblert a balin, de elvétette vagy elfordult nem tudom, de iszonyat megtolta a vizet. Aztán hamarosan elkezdődött a szürkület, ott abba is maradtak a rablások. Eddig hat halat fogtam a hét alkalom alatt amikor lent voltam, abból három nap betli a maival együtt. Persze ez idő alatt volt négy rontott kapásom is plusz egy szakítás amivel az első wobbleremet buktam el(azóta csomótípust váltottam). Viszont sokat tanultam összességében, mikor érdemes lemenni és mikor nem.
-
musli26
tag
válasz
j.davidovics #31802 üzenetére
Üdv!
Szintén békés megyéből(Oh)
Én botból: a Eurostar Master Class Feeder Bot 330 ajánlanám.
[link]Évek óta használom a 360-ast nagyon jó szinte nyélből hajlik.
-
tween
őstag
Nyugodjatok meg, hétfőtől szinte minden nap megyek pergetni pár órácskát, majd én mutatok nektek halakat
-
hermanyi
addikt
válasz
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Jól elszúrtam, és a szerkesztés is lejárt :/
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
tepenzed #31789 üzenetére
Végre géphez tudtam jutni
Szóval kis tavak vannak közelben(Csongrád megye, Fábiánsebestyénen lakom), és max Körös, Veker ér tehát kicsi vízre kellene egy pár féder. Az egyik tag lenne a mostani balzer, ami 3m-es, annak van most egy noname orsója és műanyag házas. A felszerelés legalább 10 éves de a botot nagyon szeretem, viszont rá nem költenék annyit hosszútávon. Tehát arra kellene egy olcsóbb orsó. Ilyesmikre gondoltam: 1. 2. 3.
Ami most fontosabb lenne, az egy pár, tehát egy bot+ orsó. Az orsó szerintem 40-es elég, a bot meg azért legyen 330-as hogy a mostani mellé pont jó, és ha mondjuk jövőre veszek egy 360-ast, a mellé is tökéletesen passzol. Nem száz méterre akarok dobálni, hanem kényelmesen, kis halakra pecázni, mivel a környékben nincs egyáltalán nagyhalas tó.
amiket néztem botok:
(L:https://horgaszbot.arukereso.hu/spro/dg-team-feeder-master-carp-pro-330-m-15-70gr-1844-330-p356759523/)második(/L)
(L:https://horgaszbot.arukereso.hu/by-dome-team-feeder-power-fighter-feeder-330m-15-60g-1842-330-p348027384/)harmadik(/L)és a rávaló orsó:
(L:https://www.walterland.net/orso_91/elsofekes_92/tubertini_sirio_4000_10659)első(/L)
(L:https://www.walterland.net/balzer_alegra_neo_6400_fd_47101)második(/L)
(L:https://www.haldorado.hu/termekek/orso-c2/match-feeder-c162/by-dome-team-feeder-master-carp-lcs-4000-i25615)harmadik(/L)[Ja és tudtok jó horgászboltot Csongrád megyében? De Pestre azért nem megyek el
előre is köszönök mindent!
szerk.: Még talán ő is szóba jöhet: (L:https://www.walterland.net/orso_91/elsofekes_92/spro_passion_740_match_11597)sp(/L)
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest