Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
No lassan kezdem kipróbálni a Nespresso tudását. Mit mondjak, a kávék íze között tényleg hatalmas különbségek vannak, nekem nagyon bejön az egész, a dizájnnal együtt. Jó minőségű és friss kávénak érzem, szép hab van a tetején (az a 19 bar azért már elég jó). Most próbáltam ki a tejhabosítót, áááállat cappuccinót készítettem, bejön. Ami nem tetszik, azok egyrészt az ízben erősebb kávék, ezek nekem már nagyon keserűek (2-10-ig osztályozzák, 8 és felette már sok nekem még cappuccinóval is, max tejjel jó), és a másik, hogy közelről tapogatva sok minden kissé gagyi műanyagból van (tejhabosító fedele, gép burkolata...), azért ez nem jó pont. De összességében tetszik, és egy kávé bruttó 100-120 Ft, annyiért ilyen minőségű kávét nem nagyon kapok másképp. Ja és nem fizetnek a véleményért (bár ha szeretnének, elérhetőségeim az adatlapomon
).Munkahelyemről távoztomban épp most kaptam ajándékba egy díszdobozos kapszula szettet, nagyon szép.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).