Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
(#867) camelferr:Persze világos, énsem arra voltam kiváncsi, hogy szétforgatod. Csak jutubon szoktam nézegetni, és ott a legtöbbje, 600lovas R620, meg Fh16, meg minden. Amúgy, szép hangja van nagyon
Amúgy, 2* izzítás az elején? Meg van egy srága lámpa, ami folyton világít, meg egy másik, ami menet közben gyullad ki. Azok mik?
(#868) zsid: Sztem is zsír kép lett. Tök Ua. Magnumot láttam a héten, csak román, vagy milyen rendszámmal, de asszem írtam már. De hallod-e kurva magasan ülsz
Volvo 7700-hoz képest, kb a talpad a Volvo tetejénél lehet. Van ennek valami különös oka, hogy ilyen magas a magnum? Meg jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest