Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Én szoftverfejlesztőként kezdtem, de még így sem arról szólt a kezdés, hogy luxuslakásba költöztem.
Vidéki kisvárosban, egy kis szobát béreltem, egy ezeréves tömbházban, ahol simán csótányok mászkáltak a fürdőben-konyhában.
Beköltözéskor 2-en voltunk a lakásban a főbérlővel, ez a családi körülményei miatt végül 4 személyre emelkedett egy másfél szobás lakásban.
Persze eddigre volt már gyűjtött tőkém, majd ezek hatására is már igyekeztem lépni, de valahol, valahogy el kellett indulni.
Még ezután is mással laktam együtt (munkatársakkal) és előrelépegetve jutottam el oda, hogy egyedül lakjak és rendesen megéljek.Helyileg is megjártam kisvárost, megyeszékhelyet, és most már Budapesten élek.
Volt amikor párhuzamosan ment a munka, másik városba utazgatva az egyetem és még közben készülés az új állásra és interjúkra. Ekkor volt, hogy 1-2 hétig napi 2-3 órát aludtam max.
Félreértés ne essék, ez nem önsajnálat, utólag inkább kellemes és a távolból is motiváló élmény/tapasztalat volt ez.Persze nem kívánok másoknak ilyet, de azért azt várni, hogy majd csak úgy rögtön a nagypénzes állás és tökéletes lakhatási körülmény az öledbe esik, elég naív dolog, úgy hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 87%
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest