Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PazsitZ

addikt

válasz Jhonny06 #9829 üzenetére

Én szoftverfejlesztőként kezdtem, de még így sem arról szólt a kezdés, hogy luxuslakásba költöztem.
    Vidéki kisvárosban, egy kis szobát béreltem, egy ezeréves tömbházban, ahol simán csótányok mászkáltak a fürdőben-konyhában.
    Beköltözéskor 2-en voltunk a lakásban a főbérlővel, ez a családi körülményei miatt végül 4 személyre emelkedett egy másfél szobás lakásban.
    Persze eddigre volt már gyűjtött tőkém, majd ezek hatására is már igyekeztem lépni, de valahol, valahogy el kellett indulni.
    Még ezután is mással laktam együtt (munkatársakkal) és előrelépegetve jutottam el oda, hogy egyedül lakjak és rendesen megéljek.

Helyileg is megjártam kisvárost, megyeszékhelyet, és most már Budapesten élek.

Volt amikor párhuzamosan ment a munka, másik városba utazgatva az egyetem és még közben készülés az új állásra és interjúkra. Ekkor volt, hogy 1-2 hétig napi 2-3 órát aludtam max.
    Félreértés ne essék, ez nem önsajnálat, utólag inkább kellemes és a távolból is motiváló élmény/tapasztalat volt ez.

Persze nem kívánok másoknak ilyet, de azért azt várni, hogy majd csak úgy rögtön a nagypénzes állás és tökéletes lakhatási körülmény az öledbe esik, elég naív dolog, úgy hiszem.

Új hozzászólás Aktív témák