Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz nyogo83 #6595 üzenetére

Én már levettem a fényképet, a projekteket, láthatatlanná tettem a profilomat (bár van valami variálás, hogy nem lehet teljesen offolni) és még mindig kapok megkereséseket linkedin-en.

Már csak a cég van kint, ahol dolgozom, de lehet lassan azt is leszedem. Folyamatosak az ajánlatok és a bejelölések.

Még csak az országra sem korlátozódik, rendszeresek a külföldi ajánlatok is.

De ezzel minden szakmabeli ismerősöm így van.

A cégeknek úgy kellenek a fejlesztők, mint egy falat kenyér az éhezőnek. Nem is az az igazi versenyelőny manapság, hogy ki tudja olcsóbban alkalmazni a fejlesztőket, hanem ki tud elegendőt alkalmazni, hogy haladjanak a projektek.

Vannak olyan nagy cégek, ahol annyira sok a meló, hogy bárkit felvesznek már, mert annyira nincs ember.
    Tudok olyan multiról, ami csak azért telepített romániába is egy központot, mert képtelen volt feltölteni emberekkel a magyarországi fejlesztésiközpontját, pedig ott kb a jelentkezés már felvételt is jelent egyben, van intenzív egyetemi programjuk és így sem.

Ráadásul nem is tanulnak annyian ilyen területen, hogy ez a közeljövőben változzon.
    Ha jól tudom ez a hiány erősödni fog még egy darabig.

Új hozzászólás Aktív témák