Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Nekem az egész dolog jött be amit írtam. Így jobban ráállt az agyam és így még könnyebben ment a szövegértés fejlesztése is. Nem tudom, te pontosan még mit csinálsz pluszban, hogyan tanulsz vagy használod az angolt.
Persze közben, lehet nálad más jön be. Egy biztos, ha szeretnél "jól tanulni" angol, hogy jó legyen az angolod, akkor nem szabad rá időt sajnálni. Minél többet kell a nyelvekkel foglalkozni, hogy belemenjen jól a fejekbe. (legalább is szerintem)(#3156) syl5
Duolingo-t én is kedvelem, habár néha felránt, hogy egy fordítást vagy valamit azért nem fogad el sokszor mert nem azt írtam amit ő akart de helyes amúgy. (is not vs isn't pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest