- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Épp a napokban futottam bele az esetbe. Amikor valami garázs cégtől egy direkt dedikáltan ideiglenes megoldást kértem, mert rövid időn belül mindenestől ki fogjuk dobni.
4 oldalból áll, ebből az első kettőn egy szál form van, submit-ra ajaxolnak, a maradék kettőn némi animáció, és 1-1 gomb, amikre routing, illetve ani8máció történik. És ennyi.
Na, most ezt a szerencsétlenek react-tal oldották meg, typescripttel, és napokig fejlesztett ezen 2 ember.
Szóval én látom, hogy mi az az eset, amikre te gondolsz. Viszont te nem látod a másik oldalt, amikor valaki egy tényleg komplex weboldalt készít (akár csak gondolj egy webshopra, checkout-tal, vagy bármi komolyabb web app pl. Slack, Skype webes kliens).
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Asus rog g751y elkelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest