Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Silεncε
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.

És persze elrontottam a kérdést, rossz példát hoztam fel, mert a gombokon, elemeken lévő onclick-függvényhívásokra akartam volna rákérdezni - azért is hoztam a félkövérre állítós példát mellé.
Szóval arra irányult volna eredetileg a kérdés, hogy van-e hátránya annak, hogy ha
onclick-ként állítom be magában a HTML kódban a gombra, mit csináljon (függvényhívás), azzal szemben, ha a gombnak csak meg van adva az osztály pl. hogyclass="btn-toggleDarkMode", aztán egy külső JS-ben pedig definiálva van hozzá egyaddEventListener, és ott történik a JS hívása?Nyilván szebb, tisztább a kód, ha csak egy class van megadva a gombnak, viszont emiatt ugye több kódolás is a háttérben.
A T-s dologra pedig nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Update 12.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest