Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Silεncε
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.

És persze elrontottam a kérdést, rossz példát hoztam fel, mert a gombokon, elemeken lévő onclick-függvényhívásokra akartam volna rákérdezni - azért is hoztam a félkövérre állítós példát mellé.
Szóval arra irányult volna eredetileg a kérdés, hogy van-e hátránya annak, hogy ha
onclick-ként állítom be magában a HTML kódban a gombra, mit csináljon (függvényhívás), azzal szemben, ha a gombnak csak meg van adva az osztály pl. hogyclass="btn-toggleDarkMode", aztán egy külső JS-ben pedig definiálva van hozzá egyaddEventListener, és ott történik a JS hívása?Nyilván szebb, tisztább a kód, ha csak egy class van megadva a gombnak, viszont emiatt ugye több kódolás is a háttérben.
A T-s dologra pedig nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest