Hirdetés
- iPad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Angularba "komoly" appban mennyire állja meg a helyét az olyan megoldás, hogy egymásba ágyazom a regisztrációt és a beléptetést is
Ugye, úgy néz ki a dolog, hogy van egy dialog componemsem, abban pedig selectorral illesztem be a regisztráció vagy a bejelentkezés form komponensét
És most vettem észre, hogy visszafele nem tudok kommunikálni, tehát ha regisztrál a user, akkor se nem tudom átváltani a felületet login-re, és se nem tudok visszafele adni adatot
Így 1.0 verzióban azt csináltam, hogy egymásba ágyaztam a regisztrációnál a 2 service hívást, sikeres regisztráció után meghívja a beléptetést, de ez így elég hoki megoldásnak tűnik, pláne, hogy hibát se tudok kezelni, bár elvileg nem is lehetne, mert a regisztrációs adatokat használja beléptetésnél ism de akkor is
2.0 refatorba arra gondoltam, hogy akkor 1 dialog lenne és benne 2 divvel belerakva mindkét form, nyilván *ngIf-el elválasztva, és így talán normálisabban lehetne megoldani, de még ez se tűnik annyira jónak
Bocs a sok apró kérdésért, de végre egy viszonylag "normálisabb" dolgot akarok összerakni, és tapasztalat híján nem tudom mik a best practice-k
(#7766) petyus_ : Na akkor ezt majd megnézem egy kis refactorral
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest