- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Angularba "komoly" appban mennyire állja meg a helyét az olyan megoldás, hogy egymásba ágyazom a regisztrációt és a beléptetést is
Ugye, úgy néz ki a dolog, hogy van egy dialog componemsem, abban pedig selectorral illesztem be a regisztráció vagy a bejelentkezés form komponensét
És most vettem észre, hogy visszafele nem tudok kommunikálni, tehát ha regisztrál a user, akkor se nem tudom átváltani a felületet login-re, és se nem tudok visszafele adni adatot
Így 1.0 verzióban azt csináltam, hogy egymásba ágyaztam a regisztrációnál a 2 service hívást, sikeres regisztráció után meghívja a beléptetést, de ez így elég hoki megoldásnak tűnik, pláne, hogy hibát se tudok kezelni, bár elvileg nem is lehetne, mert a regisztrációs adatokat használja beléptetésnél ism de akkor is
2.0 refatorba arra gondoltam, hogy akkor 1 dialog lenne és benne 2 divvel belerakva mindkét form, nyilván *ngIf-el elválasztva, és így talán normálisabban lehetne megoldani, de még ez se tűnik annyira jónak
Bocs a sok apró kérdésért, de végre egy viszonylag "normálisabb" dolgot akarok összerakni, és tapasztalat híján nem tudom mik a best practice-k
(#7766) petyus_ : Na akkor ezt majd megnézem egy kis refactorral
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest