Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Angularba "komoly" appban mennyire állja meg a helyét az olyan megoldás, hogy egymásba ágyazom a regisztrációt és a beléptetést is
Ugye, úgy néz ki a dolog, hogy van egy dialog componemsem, abban pedig selectorral illesztem be a regisztráció vagy a bejelentkezés form komponensét
És most vettem észre, hogy visszafele nem tudok kommunikálni, tehát ha regisztrál a user, akkor se nem tudom átváltani a felületet login-re, és se nem tudok visszafele adni adatot
Így 1.0 verzióban azt csináltam, hogy egymásba ágyaztam a regisztrációnál a 2 service hívást, sikeres regisztráció után meghívja a beléptetést, de ez így elég hoki megoldásnak tűnik, pláne, hogy hibát se tudok kezelni, bár elvileg nem is lehetne, mert a regisztrációs adatokat használja beléptetésnél ism de akkor is
2.0 refatorba arra gondoltam, hogy akkor 1 dialog lenne és benne 2 divvel belerakva mindkét form, nyilván *ngIf-el elválasztva, és így talán normálisabban lehetne megoldani, de még ez se tűnik annyira jónak
Bocs a sok apró kérdésért, de végre egy viszonylag "normálisabb" dolgot akarok összerakni, és tapasztalat híján nem tudom mik a best practice-k
(#7766) petyus_ : Na akkor ezt majd megnézem egy kis refactorral
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszönöm