Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Új frontend fejlesztésre JSP-t nem javaslom, egyáltalán nem. Függetlenül az Oracle és Java EE viszonyától, mert ez itt irreleváns. JSP már nem fog fejlődni érdemben, ha Oracle diktál Java EE fronton, ha nem.
Érdemes lehet max pár órát rászánni, megnézni, hogy ilyen is volt, hozzátartozik az evolúcióhoz címszóval, kipróbálod, megérted, pipa, next. Servlet speccel azért érdemes lehet tisztában lenni.A "dobja az Oracle" lehet pozitív vagy negatív is, én inkább pozitívumként élem meg, hogy hátralép egyet és átengedi a communitynek az irányítást, a tényleges következményeket utólag lehet majd értékelni. A jelenlegi állapotában a Java EE egy használható platform. Amire nincs jelenleg Java EE spec, és reális igény, azt belegózhatod majd külső libraryként a stackbe, mint ahogy teheted most is. Én akkor se aggódnék néhány éves távlatban, ha nem volna egyáltalán Java EE fejlesztés. De erről nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest