- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
<Lacy85> #9811 üzenetére
Új frontend fejlesztésre JSP-t nem javaslom, egyáltalán nem. Függetlenül az Oracle és Java EE viszonyától, mert ez itt irreleváns. JSP már nem fog fejlődni érdemben, ha Oracle diktál Java EE fronton, ha nem.
Érdemes lehet max pár órát rászánni, megnézni, hogy ilyen is volt, hozzátartozik az evolúcióhoz címszóval, kipróbálod, megérted, pipa, next. Servlet speccel azért érdemes lehet tisztában lenni.A "dobja az Oracle" lehet pozitív vagy negatív is, én inkább pozitívumként élem meg, hogy hátralép egyet és átengedi a communitynek az irányítást, a tényleges következményeket utólag lehet majd értékelni. A jelenlegi állapotában a Java EE egy használható platform. Amire nincs jelenleg Java EE spec, és reális igény, azt belegózhatod majd külső libraryként a stackbe, mint ahogy teheted most is. Én akkor se aggódnék néhány éves távlatban, ha nem volna egyáltalán Java EE fejlesztés. De erről nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest