- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan feladatom JAVA nyelvben, miszerint készítenem kell egy olyan alkalmazást amely segítségével úthibákat(kátyú, tárgy az úton, stb....) tudok bejelenteni. Na most itt kezdődik a problémám. Windows rendszer nem túl jó szerintem, mert mire hazaérnek az emberek elfelejtik bejelenteni az úthibát. Az eddigi telefonjaim mindegyik apple készülék volt és erre úgy tudom nem lehet JAVA nyelvben fejleszteni rá.(Kereséseim alapján ez jött le)
Úgy érzem maradt az android. Van itthon egy androidos tabletem, ezen esetleg tudnék tesztelni, futtatni.A kérdésem az lenne, hogy ti mit ajánlanátok? Fejlesszem androidos készülékre? Esetleg van valami netes dolog ami jó lehet? Lényeg, hogy JAVA nyelven kell íródnia. A készülék az mindegy, hogy mi, amin fut.
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest