Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
"Ez: newmap.put(3,"is great") --> Beleteszi a 3. helyre az "is great" stringet."
lehet, hogy csak nem figyeltél a megfogalmazásra, de ez az állítás nem igaz. a map kulcs-érték párokat tárol, az elemeknek nincs rögzített helye (mint pl egy List esetén az x. elem), legalábbis a hashmap rendezetlen, így nincs garancia arra, hogy mi hova kerül, csak az garantált, hogy egy kulcshoz egy adott érték tartozik, és a kulcs alapján ezt az értéket kapod vissza. ez azt jelenti, hogy nem a 3. helyre helyezed a példában a sringet, hanem a 3 kulcshoz rendeled hozzá. a példa szerencsétlen abból a szempontból, hogy kiíratásnál a természetes sorrend érvényesül, azaz növekvő sorrendben kerülnek kiírásra a kulcs-elem párok, de ez nem mindig van így, nem lehet rá számítani. lehet, hogy most feleslegesen téptem a billentyűzetem és tudod ezeket, de a megfogalmazásod nem ezt sugallta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest