Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest