- Milyen egeret válasszak?
- Dell asztali gépek
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-1

Mit használsz az említett Angular mellé, ha nem REST API-t? Springet említettél, gondolom akkor Spring MVC.
Én most React + Redux kombóval prototipizálok és alapozok egy projektet, de még nincs kőbe vésve. Egyelőre Typescript mellett nem köteleződtem el, ahogy Angular 2 mellett sem. Ha valaki ráérez a JavaScriptre, és elfelejti a javaizmusokat, akkor statikus típusok nem sokat adnak hozzá a munkához, vannak hátrányai is, nálam elsősorban a tooling szempontjából lenne érdekes.
Előtte Angular 1-gyel töltöttem jelentősebb időt, azelőtt pedig klasszikus Java webes megoldásokkal mint JSF *faces, Struts/2, Wicket, de volt közben némi Backbone, GWT, Vaadin és még Extjs is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Dell asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest