Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
caindwan #6690 üzenetére
Tavaly elobb volt, talan azt nezted, csak a donto maradt 2014-re. Most meg most kezdodik.
Keszules sztem feladatok megoldasa. Ellenorzes: googlejam ellenorzi a gyakorlaskent megoldott feladatokat is, a face-nel meg azt csinaltam, hogy letoltottem egy szimpatikus elfogadott (alt. azonos nyelvben irt, van sokszor java-s elol is) megoldast, es lefuttattam, azzal az eredmennyel vetettem ossze az enyemet siman TC osszehasonlitassal. Amig az nem egyezik, addig csiszolj az elokeszitett outputodon.
A face-nel egyre vigyazz amit konnyu rontani: sok a modulo N szamolas, es ott ugye NEM lehet osztani! Az osztas az csak ugy megy hogy szorzas az inverzzel, ha ilyen a feladat akkor nyilvan N az egy p prim lesz, es akkor a x^(p-1)=1(mod p) miatt szamolnod kell az x^(p-2)-t (akar elo is keszitheto minden x-ra, ha olyan a feladat, ez is jo ha keznel van kesz kodkent). A szamok maximuma altalaban 2^30 korul vannak, hogy a szorzatuk is beleferjen a signed 32 bitbe.
Amugy a megoldasokat amugy is van hogy erdemes megnezni, foleg ha nem jossz ra, mi lett volna az algo (de ez nem a quali alatt lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- World of Tanks - MMO
- Nintendo GameCube
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest