Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha. Hat, multkor installaltam Windowst, aztan beirtam, hogy
C:\>cinst notepadplusplus 7zip java.jdk putty skype paint.net windirstat winscp greenshot git totalcommander conemu SourceTree foobar2000 kdiff3 Firefox poweriso IrfanView lighttable
... ittam egy teat, es mire vegeztem, ez mind fentvolt, magatol. A mysql, tomcat es tarsai ugyanigy felugranak, konzolbol. IntelliJ-t nyilvan nem tudsz repobol telepiteni te sem.
Szoval ezek a dolgok nagyreszt hozza nem ertesbol fakadnak es/vagy urban legendek. Lehet mindenen fejleszteni az esetek nagyreszeben. Van, ahol tenyleg jobb a Linux (peldaul Node.js-hez), van, ahol meg a Windows (nyilvanvaloan .Netes dolgokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest