- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Igazabol eleg nehez megmondani, hogy mit kene tanitani ahhoz, hogy jo programozo legyen aki kijon. Szerintem peldaul annak idejen hianyzott, hogy nem meseltek egy szot sem a verziokezelo meg hibakatalogus rendszerekrol; vagy hogy mi az a kovetelmenykezeles, meg coding standard.
Masreszt meg en 98-ban jottem ki az egyetemrol, java-t csak egy speckoll-on, egy lelkes phd-stol hallgattunk egy fel evet (a C++ meg mint bevez. az oop-be a C-s felev fele volt). Az valtozik, hogy mi a nyelv, de az nem, hogy mi az hogy melysegi kereses vagy verem (nalunk azert ezt egesz jol tanitottak; aztan kesobb voltam demonstrator a gyakorlatan, de az akkori eloado mar kicsit mast rakott a tananyagba). Illetve nalunk nemigen volt csapatmunkas feladat, es pl. nem kellett dokumentaciot kesziteni (ma mar tudom, hogy javult legalabb a szakdolgozatnal az eloiras, pl. kotelezo lett a tesztstrategia es par eredmeny leirasa).Oppenheimer: mernokinfo szerintem az en idomben me'g nem is volt... de szo szerinti mernok nem is akartam volna lenni (nem az elektronok erdekelnek, hanem a magas szintu programnyelvekben alkotas), pont a masik iranybol kozelitettem, a matek absztrakt szintjerol. Amugy akkor me'g jate ttk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest