Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatal`
    titán

Androidban nagyon ritka, hirtelen csak az IBinder jut eszembe. De nem is értettem, hogy miért nem konzisztensek magukkal.

sutszi: Ezeknek az elnevezéseknek nincs sok értelme manapság. Régen pl. volt a Hungarian notation, meg ilyenek, ezek mind azért voltak, mert nem volt egyértelmű, hogy egy változó, osztály, stb. pontosan micsoda is. De manapság az iszonyat okos IDEkkel ez teljességgel felesleges, mert rögtön látod a színéből, ikonjából, stb. Egyébként ezt nem csak én mondom, hanem Uncle Bob is. :)

Jogos, összekevertem az andEngine-nel, ami csak egy keretrendszer játékokhoz, abban pl. az összes interface I-vel kezdődik és azt többet használtam, mint a natív androidot.

(#5132) WonderCSabo: Szerintem van értelme (m -> member, s -> static). Ha idegen kódban turkálsz (pl. ROM), akkor szerintem egy hosszú függvény közepén jó látni, hogy most egy member változót állítgat, vagy egy lokális, függvény/blokk szintűt (azok előtt ugye nincs betű).

A classokat C-vel kezdeni szerintem felesleges (ezt még a C# sem alkalmazza, csak az I-t).

Új hozzászólás Aktív témák