- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
evilskati #4651 üzenetére
Nem igazán értem mit csinálsz. Azt mondod, hogy az ingatlan osztályból származtatod a lakás osztályt, de akkor miért állítod statikusra az ingatlan osztály LinkedHashSet-jét? Elég volna protected/public-ra írni az addRezsi(...) metódust és látná a lakás is, akkor pedig a konstruktorban csak annyit kéne csinálnod, hogy addRezsi(...). Ha külön-külön ingatlanok és lakások léteznek akkor miért statikus a listád és a metódusod, hogy fogod visszakeresni, hogy melyik ingatlanhoz melyik rezsi tartozik?
Akárhogy is, ez így nem lesz jó.
Tekintve, hogy ma nagyon ráérek elkészítettem a programot, nálam tökéletesen fut:
Program.java
Ingatlan.java
Lakas.java
Rezsi.javaNem túl gyönyörű a kód, tudom, de legalább működik.
Szerk.: (#4652) evilskati - Ehhhh, ha nem felejtettem volna el frissíteni az oldalt...
Amúgy mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest