Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
floatr
üzenetére
Jaj de bonyolult, és csúnya. DeltaSpike-nál létre lehetett hozni interfacet extends EntityRepository, ahol csak @Query elég volt, ahol meg vegyesen kellett @query, és rendes metódus is, ott abstract class extends AbstractFullEntityRepository, aztán abstract metódusnál csak @query, nem abstractnál meg minden más.
Vannak bajok ezzel a spring datával, belefutottam ebbe is [link], csak sima long-al. Akkor jön elő, ha entity kapcsolat van 2 tábla között. Bár a kapcsolat DB szinten sima id-kkel van meg (bigint-ek), id alapján queryben mégse lehet szűrni, mert bár a query paraméter long, ami jó a biginthez, de spring data azt már entity-nek látja, amivel nem stimmel a long...
Akkor lehet választani, hogy vagy entity szintű kapcsolatok, vagy optimalizált lekérdezések... bár criteriaqueryvel nem próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest