- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy saját hobby project kapcsán merült fel pár kérdés, amiben szeretném a közösség véleményét kérni.
1. Maven build-et használok. Mikor szokás parent-child project-et csinálni?
Most van egy parent pom.xml-em, amiben jelenleg két child pom.xml van. Perzisztens réteg és üzleti réteg, de harmadikként menne majd a WebUI még ide (esetleg más UI ha lesz)2. Mit szoktatok előbb elkészíteni? Az osztályt vagy a unit tesztet? Mert ugye ha a tesztet írom előbb, kevesebb esélye van szerintem, hogy bizonyos elemek tesztelése kimarad. Tudom mit akarok csinálni, mik lesznek a funkciói, mik lesznek a paraméterei és ez alapján mik lesznek a buktatók. Ez alapján meg tudnám csinálni az osztályt ami hibátlanul elvégzi a feladatokat. Vagy célszerűbb sorban? Osztály aztán hozzá a teszt?
3. Servlet-WebUI elkészítéshez mit ajánlotok? Nem lenne komplex a feladat, HTML/CSS/JS ismeretem van. Framework vagy inkább valami saját JSP?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest