Hirdetés
- OLED TV topic
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm az info-kat.
Volt már saját project-em Java-ban, a felsorolt fogalmakkal is tisztában vagyok. Én a maven-t ismerem és használtam, illetve perzisztens rétegben MySQL-t és mintapéldáknál (lustaságból) a Derby-t. Az MVC sem probléma, próbálok interfészeket használni és szép kódot írni. ORM-et még nem használtam Java-ban, kizárólag PHP vonalon a Laravel-ben találkoztam vele. Szóval az új lesz. SOLID alapelvek rendben, értem és próbálom helyesen alkalmazni őket, DI-re is törekszem, bár néha ott még bakizom.
Marad akkor az a felállás, hogy megcsinálom a tervemet Spring nélkül, refaktor amíg rendben lesz és ezután ugyanazt elkezdem a Spring-et és megpróbálom majd azzal megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs