Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Érdekem megoldás amit felvázolsz. Szoktak ilyen megoldást alkalmazni? Igazából azt nem tudom mennyire kell ragaszkodnom a táblaszerkezetben az osztályok szerkezetéhez? Nyilván ORM esetében feltétlenül, bár hallok olyanokat, hogy nem túl célszerű a használata. Ha jól értem akkor az alábbi módon nézne ki, igaz?
+----+-------+ +----------------------+ +----------------------+
| sequence | | TBL1 | | TBL2 |
+----+-------+ +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| id | table | | id | field1 | field2 | | id | field1 | field2 |
+----+-------+ +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| 1 | TBL1 | | 1 | ... | ... | | 3 | ... | ... |
| 2 | TBL1 | | 2 | ... | ... | | 4 | ... | ... |
| 3 | TBL2 | +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| 4 | TBL2 |
+----+-------+Ahol a sequence tábla id auto_increment, a tbl1, tbl2 id pedig unique.
Drizzt: Megnéztem a linket, köszönöm. Van egyébként valami javasolt/preferált megoldás a 3 közül vagy teljesen szabadon választhatok közülük. Esetemben a mindent egy táblába a null/notnull miatt nem volna célszerű. A teljesen különálló táblák és a közös tábla-saját típusos tábla megoldások között dilemmázok. Mivel alapvetően a lekérdezések lesznek töbségben és sejthetőleg típusra szűkítve főként, a külön-külön önálló tábla megoldást érzem picit jobb megoldásnak. De bizonytalan vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Formula-1
- Fujifilm X
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest