Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szorcsika
csendes tag
Szijasztok
Lenne egy kérdésem az iPod touch email kapcsolatával.
Mindent beállitottam az emailben. jelszo...felhasználonév stb..( van elofizetett mail szolgáltatom) de amikor akartamkuldeni a Mail programbol egyszeruen kirita hogy a kimeno szolgáltatoval van baj. Nem tudjátok miért lehetett???Elore is koszi
Orsi
-
szorcsika
csendes tag
válasz skylinelaca #4003 üzenetére
Én azt adtam meg, es még a szolgáltato papirra is az volt irva! De az a baj, hogy nem enged kuldeni!!
Ha meg van egy email szolgáltatom akkor nem szivesen csinálok egy másikat, mert ezt az email cimed mindeki tudja.De azért koszi
-
szorcsika
csendes tag
válasz skylinelaca #4024 üzenetére
A hangerőnél tudod beállitani, hogy neked mi legyen a "leghangosabb"...ez szerintem baromság, de ha valakinek érzékeny a füle jo...
-
szorcsika
csendes tag
Szijaszatok!!
Lenne egy kérdésem!
Honnan tudok feltelepiteni installer "programot" (lehet szerkezteni, nevet, az ikonok kinézett...)az touchomra??Koszike
-
szorcsika
csendes tag
Tudom, denkehem egy csomo ugy van hogy egy másik géprol szedtem le....
-
szorcsika
csendes tag
leszedtem amit mondtál és most mit csináljak vele???
-
szorcsika
csendes tag
2.1.1 az az elso Generácio?
-
szorcsika
csendes tag
Ne haragudjatok biztos más is megkérdezte, de ha a 2.1 es touchamot Jb kebelm és utána cydia akkor valami kárt tesz a wifiben vagy internet gyorsaságában???
-
szorcsika
csendes tag
Akkor azt mondod szedjem le hozzá a 2.2.1??? De igazabol tok hulyeségnek tartom, de az baj ha én a 2.1-emre akarom rátenni???
ja és kell hozzá WIFI a touchon??
-
szorcsika
csendes tag
Karma: Ha megcsinálom a JB-t és utána a cydyában mit kell csinálnom hogy vissza kapjam az alap funkciokat???
-
-
szorcsika
csendes tag
válasz Bling95 #4521 üzenetére
Huha, azota sok minden tortént....
Elosszor is nem sikerult telepoitenem a JB-et....pont amikor vártam a jelzést akkor nem csinált semmit hanem a gép jelezte, hogy nem mukodik....(igen DFU-ban volt).
Aztán leszedtem a 2.2 es szoftvert, de az meg tolt és az ipodom még mindig a Itunsba dugást kéri, de MÁR OTT VAN!!!!Harmadszorra sikeulr elérnem hogy valami csik tolt az ipodon,de aztán semmi nem tortént!!!!!
Valaki segitsen!!!!!!
-
szorcsika
csendes tag
válasz szorcsika #4526 üzenetére
Na végett ért a toltés, de viszont megint azt kéri hogy dugjam az itunsba!!! Na most mt csináljak???
iTunsban pedig azt mondja, hogy elobb telepitenem klla softvert mielott hasznáélnám a iTunestm, de hát rostorolltam már 40 szer, de sehogy sem sikerul, mert moindig kiirja hoigy hiba lépett fel!!!!
[ Szerkesztve ]
-
szorcsika
csendes tag
Persze, hogy ne!!!
Szoval elosszor amikor le JB-keltem akkor nem fejezte be a letoltést, de viszont mindent letorolt a iPodomrol...még szerintem a szoftvert is!!! És ezek után ahányszor beléptem az iTunsba azt irta ki hogy (nem tudom pontosan a szoveget, de leforditottam) Elosszor az ipodora kell rátenni a szoftvert es csak utána tudom használni az iTunst. De az iPodom pedig jelezte hogy dugjam az iTunsba!!! Ezek után amikor Restorolni akartam akkor meg olyamiket irt ki, hogy a network nem csatlakozik, pedig egész végig internetbe voltam dugva!!!!!
Aztán most letoroltem az iTuns és felteszem a 8.2-est, aztán lesz ami lesz....
de tudna valaki mondnai nekem szervizt Peste???? Kérlek nagyon FONTOS LENNE!!!!!
-
szorcsika
csendes tag
válasz skylinelaca #4532 üzenetére
skylinelaci: de én foltettem másodszorra hát ha tobb szerencsével járok,de amikor elkezdotot a csik toltése az ipodon az végig ment és utána azt irta ki tugjam az Itunsba....
Amugy én restorozok,de idáig nem kért tolem semmi pénzt?? akkor szerintetek vegyem meg a 2.2.1-est??? idáig csak szerintem vissza akarta tenni a 2.1-et
[ Szerkesztve ]
-
szorcsika
csendes tag
Nekem ami most torténik az hogy restort nyomtam az iTunsbna, és most ai iPodomon van egy kis csik ami elvileg toltodni fog... nem tudom ez mennyire jo...vagy mit kell csinálnom...
Amit olvastam hogy valami shift+restore és akkor mi is torténik??? Ja amugy en két napja updatoltam az ipodom szoval én nem tudopm azt a gombot megnyomni az iTunsban....
-
szorcsika
csendes tag
HUHA valaki SEGITSEN!!!!!
Vége a restornak, es kijott hogy -set up as a new iPod
-restor from the back of (név az ipodnak)melyiket kell választanom??
-
szorcsika
csendes tag
Meg van most a 3.0 szoftver!! Érdemes JB kelni vagy ugyan ugy tonkre vágja mint az elobb????
-
szorcsika
csendes tag
myelyik iTuns kéne a 2.2.1 vissza tételéhez??
-
szorcsika
csendes tag
Ma este fel akartam tenni a 2.2.1 re a redsn0w 0.3-at de nem sikerult sehogy sem. A vége elott kiirat hogy valami eroor.... nem tudja valaki miért????
-
szorcsika
csendes tag
Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem az uj 3.1 es iPod softrerrol. Ki mit szol hozzas? En reggebn feltete a 3.0 sat de annak az internettel baja volt!!!Koszi elore is
-
szorcsika
csendes tag
Es ha leszeretnem szedni akkor iTusnban a legujjab iTuns?
Es melyiket kelle nekem ha most 2.2.1 es valtozatom van???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózatokról alaposan
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest