- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Helo mindenki
Nagyon szemezek egy ilyennel, egyenlőre nem tudom még, hogy elviszik-e a telómat, mert ha igen akkor lehet, hogy iphone lesz belőle inkább, de egy két dolgot szeretnék érdelődni.
Az egyik, hogy esetlegesen wifi-n keresztül ha az adott helyen (jelen esetben egyetemen) átlagosan ha nincs fent mindenki a hálón nap közbe akkor ilyen 20-30 mb/sec-el szedhetnék, akkor ezt az ipod/iphone mennyire tudja kihasználni? Szóval mennyi lenne a max, amivel fel tudja dolgozni az adatokat?
Még olyan kérdés, hogy MSN kliensnek melyik ami nálatok a legjobban bevált?! Néztem, hogy sokan a meebo.com -ot használják erre, de én jobban örülnék egy normálisan használható és bevált softwarenek.
Ja és még egy fontos, hogy ezek a softwareek jailbreak nélkül futkorázhatnak anélkül, hogy én megvenném a programot bárhol?
Előre is köszönöm a felvilágosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest