Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Én éppen msot csinálok egy egyszerű BAT fájlt ami átnevezi és a megfelelő mappák alá teszi az ikonokat. Utána ha végzett csak annyi a dolgod hogy FTP alatt behúzod az egészet az Applications könyvtárba. Egyenlőre még a teszt fázisban van.

Amúgy meg a SummerBoard-ot szedd le Installerrel és utána menj le a "Themes (Summerboard)" kategóriára és közvetlen le tudod tölteni a készülékre majd beállítani a témákat. Egy hibája van (de az nagy) hogy az ékezetes betűket nem kezeli ezért minden amiben van ő ó ű az változatlan marad a téma felhúzásakor. Használj angol nyelvet, vagy majd az én kis bat-omat és FTP-t. Bár ahhoz is kell a summerboard, mert a dock és a wallpaper kép-fájlját még nem találtam meg. :P

szerk: Csinálni meg úgy tudsz hogy fogszegy photoshopot, studiomaxot, gimpet, vagy amivel lehet képeket csinálni/szerkeszteni/tákolni és csinálsz egy (vagy inkább több) 59x60-as png fájlt a megfelelő néven. Ha letöltesz egy sumibórd témát és megnézed az icons könytárát rá fogsz jönni. Ketyeréről ne nézz png-ket mert úgy sem tudod majd. Ahhoz azokat át kell konvertálni "emberi" png-re. (Van neten egy progi, de a nevét nem tudom. Én nem használom :-) )

Új hozzászólás Aktív témák