Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz NathanCullen #12298 üzenetére
Akcentusa annyira nem tipikus britt, de azert erzodik. Meg latszik is rajta. Meg a hatteren
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Tibee86
nagyúr
Ebben is sikerült utolérni az iPhonet-t Samsungéknak: Drop test
-
BossBoss
őstag
válasz NathanCullen #12293 üzenetére
Oouupsz! Természetes fan. Úgy látszik ma vicces vagyok. Sorry!
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
válasz BossBoss #12291 üzenetére
Közben meg ugyan olyan FUN vagyok, mint Ti!
Fun vagy fan?
Egyébként egy 3G-t sebességben simán meglehet szokni, persze pl. egy i4 után furcsa egy darabig. Ha e-mail, böngésző, ilyesmi kell, teljesen jó. A sebesség sem rossz, egy alsókategóriás droid sebességét megüti. Tehát ha olcsón kifog egyet az ember, és iPhone kell neki, nyugodtan megvehető...
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
BossBoss
őstag
Ne viccelj már kérlek. Hogyne ismerném az appokat. Megszámlálhatatlan alkalmazást töltöttem le és használtam is. Számtalan helyzetből húzott már ki az iPhone. El nem tudnám képzelni az életem pl mobilnet nélkül. Változtak az életkörülményeim. Egyszerűen csak kevesebbet használom már a telefon bizonyos funcióit és pont. Kevesebb funkció kell, ami megvan egy régebbi típuson is. Már egy ideje sajnos naponta ingázok Bécs és Szombathely között. Kint vagyok reggeltől estig, így nem sok értelmét látom mondjuk egy i4S-nek. Ha hazaértem meg itt a iPad. Azt meg , hogy kint is fent tartsak egy iphonet vagy bármilyen okostelefont mobilnettel egy kicsit luxus. De csak hangosan gondolkodok. Magamat győzködöm. Közben meg ugyan olyan FUN vagyok, mint Ti!
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz manchester85 #12286 üzenetére
Ezek mind jó érvek. Akkor sorban:
1. Szinte alig fényképezek telefonnal. Volt olyan 2 hónapom, hogy el sem indítottam a kamerát. Viszont i4 óta már kezdek kibékülni a képek minőségével. De itt pl nagyon jól jött az iphone! (Pedig MU drukker vagyok!)
2. Eddig szinte ez volt a legfontosabb nekem! Viszont beszereztünk egy külön GPS-t így már tárgytalan.
3. Tökéletesen egyetértek!
4. Már nem hallgatok zenét telóról egy ideje. Csak kocsiban meg otthon. Az i4-en kb volt 20 dal.
Szóval talán a kamera hiánya okozná a legnagyobb hiányt. A 3. pont működne a régebbin is. A többi nélkül simán elvagyok. Hiába keresek "jól", azért felesleges 10 ezreket nem szeretek úgy elszórni, ha nem is használom ki.
-
manchester85
veterán
válasz BossBoss #12285 üzenetére
Hát fene tudja. Én is gondolkoztam, hogy iPad mellé minek iPhone, de azért van nehány fontos szempont.
1. fényképező. Mindig jó, ha van az embernél egy kis kompakt eszköz fotózásra.
2. GPS: navigációra is tökéletes, jól tartja a jelet, nekem teljesen megfelel az igo primo.
3. Mobilnet: egy wifis iPaddel meg vagy halva, ha folyamatosan úton vagy. Otthon persze jó, na de pont az a lényeg, amikor nem vagy otthon. Azonnal megkapom az összes értesítést, amit beállítok, emaileket, Facebook üzeneteket, stb. (a facebook messenger rendesen pushol)
4. zenelejátszó: zsebre teszed, és zenét hallgatsz, az iPad erre se jó.
Tehát jó-jó az iPad, de szerintem semmiképp se helyettesít egy okostelefont. Én pl. noti helyettesítésére vettem, vagyis, hogy tartalomfogyasztásra az iPadet használjam. Viszont számos esetben sem a telefont, sem a notit nem váltja ki. Persze ez is elsősorban élethelyzetektől függ, de az iPad-et ugyanúgy nem tudod zsebre vágni, ahogy a laptopot, így semmiképp sem lehet szempont nálam, hogy emiatt megváljak az iPhone-tól.
i6 Silver
-
BossBoss
őstag
válasz Malachi #12281 üzenetére
Nem tömegközlekedek. Autóval rohangálok. Eddig az egyetem miatt valamennyire ki is használtam az i4-t. De sokszor csak pár MB mobilnetet használtam egy hónapban, ergo alig használtam a telót arra amire kitalálták. Játszani nem játszottam soha iphone-on, arra ott az xbox, most már ipad is. Inkább csak email, dropbox, néha hírek, viber. Most már suliba sem nagyon fogok menni, csak külföldre. Na oda meg mobilnet nélkül tök felesleg egy izmos iphone. A táblát én is itthon a kanapén használom. Alig kapcsoltam be a notit, amióta megvan. Szóval elég lenne a 2G/3G nekem bőven. Most vehetnék i4-t újra, de minek dobjak ki rá +70k-t, ha töredékét nem használnám. Persze ha jön az új, és szolgáltató hozzám dobja szinte ingyen, akkor nem fogok ellenkezni.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
kék 4s készült valaha hivatalosan?
Malachi: jó lett az avatarod, fasza, hogy már mindenkinek osztogatják, nekem is be kellene egyet szereznem
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Malachi
addikt
válasz BossBoss #12278 üzenetére
3G-t már ne vegyél szerintem, erősen kompromisszumos. utóbb, mielőtt eladtam, előfordult, hogy zenehallgatás közben ha jött egy SMS belefagyott. nem is egyszer. nem volt jailbreak, gyári állapot.
amúgy nem tudom, hogyan használod, szoktál-e tömegközlekedni, vagy ilyesmi, de egy buszon pl. nem kapod olyan könnyen elő a táblát, mint a telefont, ha megnéznél valamit a neten épp.
a tábla otthonra való, kanapén döglődve netezni, kell mellé egy rendes telefon.
-
gzbotii
nagyúr
válasz BossBoss #12278 üzenetére
iPad melett en is szerintem simman meglennek egy egyszeru telefonnal. Pl egy jo femhazas Samu vagy Nokia X3-02...Vagy vennek bagoert egy 3G es rakatni ra egy masik hatlapot (hogy bar nezzen ki jol)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz NathanCullen #12267 üzenetére
Tudtummal nincs kullombseg HW a 2G es 3G kozott, nem?
-
Tibee86
nagyúr
Nemrég összefutottam egyik régi cimborámmal, ő még a legelső iPhone-al nyomja
-
NathanCullen
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz NathanCullen #12265 üzenetére
Volt alkalmam osszehasonlitani 3G es 3GS-t. Azert a legegyszerubb feladatokbna is jol latszik a nagy kullombseg koztuk
-
NathanCullen
senior tag
válasz cellpeti #12249 üzenetére
A 2G már tényleg csak annyira jó, hogy iOS-ed legyen, megírj pár e-mailt, netezgess stb. De ha nem kell több, akkor jó.
3G-t használok egy ideje, és még eléggé támogatott, persze nem i4 szinten. Sebesség is elmegy, jó pár játék is megy rajta, de a komoly 3D-sek persze kilőve, viszont Cut the Rope, Temple Run, stb. nyugodtan elfut, meg régebbi Asphaltok is. Konkrét programoknak meg vásárlás előtt kell utána nézni, hogy megy-e... De e-mailezni, netezni, ilyesmi megfelel simán.
3GS-t már 40k körül lehet venni. Szerintem már az a minimum, ha iPhone kell, még jócskán támogatott. De mint írtam, ha nem vársz el komoly dolgokat, a 3G is elég. Vagy 20k alatt egy 2G, de tényleg csak ha nagyon olcsón veszed...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
BossBoss
őstag
válasz sp@rtan #12259 üzenetére
Igen onnan számoltam. Sajnos a számlákat már töröltem. Amúgy én sem mertem sokáig számolni. De gondoltam azért így több mint 2 év után mar illene tisztában lenni azzal, hogy mennyi az annyi. Szerintem nem költöttem sokat. Remélem kedvesem azért nem tudja meg az összeget.
-
Ragnar95
félisten
-
Mr X
veterán
válasz Ragnar95 #12260 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy annyira régi OS van rá, hogy még egy nyüves Adobe Readert sem fog tudni rárakni iTunes-ból. Ugyanez a helyzet 3G-vel is. Szóval ha csak az alap rendszer kell neki, akkor jó lehet, de appok esetén sokszor belefuthat, hogy nem támogatja az OS-e verzióját.
-
Ragnar95
félisten
válasz cellpeti #12244 üzenetére
Szerintem ha 10-15k-ért hozzá tudsz jutni, akkor megérheti, bár a rendszer is 2 generációval ezelőtti rá és a hardver is elég régi,de azért mégis csak iPhone, így ha nagyon jó, akkor megérheti
De ha ennél drágább, akkor már inkább gyűjts egy 3GS-re minimum, azt már 50k körül lehet kapni használtan
BossBoss: 1,5 év alatt 0,79euró[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
BossBoss
őstag
Két év után most szántam rá magam, hogy összeadjam, mennyit is költöttem App Store-ba alkalmazásokra. 149 euro-t sikerült összevásárolnom. Kb ennyire is tippeltem. Havi 1-2 app-ot szoktam venni. Használom az Appshoppert is, aminek a segítségével, nagyon sok alkalmazást ingyen szereztem. Mondjuk ebben az összegben benne van a TomTom is, ami maga 80 euro. Ti mennyit szórtatok el a boltba? Persze csak ha publikus. Nem akarok a pénztárcátokban turkálni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz philoxenia #12252 üzenetére
"De a ratyi ifos-t istenítők minek írkálnak ide...azok véleményére vagyok kíváncsi akik élőben megtaperolták és amit levontak belőle és nem azokéra akiknek van egy zárt ramaty rendszerű Frédi Béni telójuk...."
Itt a teljes hozzászólás. Szerinted akkor melyik telefonról szól?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ismét egy göngyszem, hogy milyen az Iphone : " egy zárt ramaty rendszerű Frédi Béni teló"
-
máyköl
veterán
válasz cellpeti #12244 üzenetére
Hááát...
2G -t már biztosan nem vennék. Főleg azért, mert gyakorlatilag egy árban van már a 3G -vel. Viszont az sem a legjobb. Már nincs rá szoftverfrissítés (4.2.1 -el lezárult), igencsak lassú, wifi hibákkal küzközd, stb. Viszont használtan már viszonylag jó áron hozzá lehet jutni a 3GS -ekhez. (45-50ezer). Ez elég korrekt kis masina. Még mindig frissíthető a szoftvere, gyors, használható.
Tehát szerintem min. 3GS. -
máyköl
veterán
Nah, holnap WWDC...
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
érdeklődnék itt, talán nem oltotok le annyira. Szeretnék venni egy iPhone-t, de most elég olcsón hozzá tudnék jutni egy 2G 16GB-hoz. Érdemes még ilyet venni? Vagy felejtsem el és gyűjtsek még egy 3GS/4-re?
A lényeg maga a rendszer lenne és a wifi tudás.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
joey04
titán
válasz joey04 #12239 üzenetére
azt már csak halkan jegyzem meg, hogy lehet, hogy végre valóban érnek valamit a kijelzőnél állítható profilok. mert az sgs2nél bármire állítottad túlszaturált mű maradt az egész. most a natural módban a gs3nál mintha jobb lenne a helyzet, meg a fehér is mintha javult volna (bár az egy LG 4X-hez, vagy szifonhoz képest persze gyengébb), de ez a videókon nehezen jön át, lásd pl full rózsaszín képek, stb. szóval ha technikailag visszább is léptek, talán jobban sikerült belőni a panelt, vagyis szélesebb kör számára lesz emészthető a látvány. de ehhez azért kézbe kell még venni majd.
-
joey04
titán
válasz gzbotii #12238 üzenetére
ahapersze
és nem egy embertől olvasom, hogy pl egy sgs2 is akadás mentesebb volt. meg láttam is. bugokról a tesztben vagy MATV-ben is írnak, a kijelzője meg nem jó, nem is szép (bár számomra persze jobb mint egy amoled), és nem is reagál olyan jól, mint mondjuk egy xperia s, vagy sgs2 akár. és nem ez az első htc, aminél ilyet tapasztalatok.
nekem is etalon volt droidos fronton, de kipróbáláskor igen nagy csalódás volt. gondold el mekkora, ha egy Samsungot jobbnak tartok úgy, hogy a számomra zavaró tipikus hibáit/megoldásait megtartotta a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #12229 üzenetére
Ez megint csak ráncfelvarrás, de gondolom nem fogják idő előtt ellőni a puskaporukat.
Az AppleMap, meg 3D-ben mintha szimpla műhold felvétel volna 30m-es felbontásban. Erre már reagált is a Google. Gyorsan septében bejelentette a Google Maps következő generációját, még 6. előtt nehogy az Apple legyen az első. Röhej, hogy az Apple tudja egyedül felrázni a szegmenset. Az SGSIII a csoda Samsung teljesen érdektelen. Kétszersült kategória. Azért kíváncsi lennék az első 3 nap mennyít értékesítettek.
Várom a WWDC-t, ott fog sok minden kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ők is érzik, hogy nagy dobásra készül, az Apple.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
joey04
titán
ez az irány elsőre nem tetszik így a képek alapján.
-
-
SÖ
addikt
43.mp-nél van egy durva kép VIDEÓ
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
hello.látom off topic. egyik haverom szeretne venni egy sima 4-et de sajnos nem olyan szolgáltatós amit ő használ. és azt szeretné hogy bevegye a kártyáját gondolom értitek. még nem volt szerencsém iphone moddoláshoz megoldható otthon free-be ez a művelet?
Iphone 7
-
SÖ
addikt
Ha valami, akkor ez már vágná a kezemet. Viszont zsíros kenyeret, lehetne kenni vele.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap a baratnom evel tortaval lepet meg szulinapomra
-
joey04
titán
nosza, tedd aláírásba, ha egyetértesz vele (ha nem, akkor értelmetlen a példád), aztán majd töröltetem ha az enyémet is töröltetik.
(mondjuk olyan szempontból fail a példád, hogy Bocha élő adásban ismerte el, hogy nem kedveli az Apple-t, így aztán tőle nem várhatunk objektív véleményt a témában)12206: mintha nem lett volna jogos...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Még régebben linkelt valaki egy Simpsonos hátlapot és többen kérdezték tőle,h hol lehet kapni, na én találtam
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sagit
veterán
válasz joey04 #12199 üzenetére
Na ja:
" Ettől függetlenül tényleg boldog vagyok, hogy ismét vannak Sony telefonok, nekem valahogy sokkal menőbb ezt olvasni egy telefonon, mint akár egy almát bámulni. by Bocha"
gondolom s3-ra is lesz, bár gyárilag is lehetne választható opció
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest