- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
eszgé100 #13432 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Persze, nem is kell ezen agyalni, de aki több pénzt visz a házhoz, az csak megengedhet annyit magának, hogy nyugodt szívvel megvehessen magának valamit, amire vágyik.
Mr. X!
Nem, nálam a megbeszélés azt jelenti, hogy tud róla a másik fél, de normális kereteken belül úgyis enged a másik. Persze ha ezzel az egyik fél kezd visszaélni, az teljesen más kérdés. Vagy mondjuk hónapok óta a másik tartja el. De ha a saját pénzemből is kijönne, miért ne várhatnám el, hogy egyezzen bele. Nyilvan ez forditott esetben is igaz. Persze ha épp gyűjtenénk valamire, amit ez keresztbe húzna, az megint más, de akkor az evidens, hogy nem csupán az asszony engedelye, hanem kozos érdek.
Ha nem szedeted annyira a párod, hogy megoszd vele amid van, minek vagytok együtt? Értem én, hogy rossz tapasztalatok, de mikor egy kapcsolatban az van, hogy jajjdeszeretlek, viszont ez az én pénzem, az meg a tiéd, az a kapcsolat nekem nem őszinte.
Mi köze ennek az őszinteséghez? Miért ne osztanam meg vele? De ettől még nem teszem kiszolgáltatottá magam, soha nem tudhatod, mit hoz a jövő. Bocs, én nem csak a mezeshetekben gondolkozom, hanem több évre, évtizedre előre. A mai világban minden az érdekekről szól, a szerelem is az, csak az érzelmi érdek. Pont az lenne a lényeg, hogy az ember reálisan gondolkozzon.
"Tavaly nagy nehezen összespóroltam a pénzt egy i4S-re. Saját kereset, nem a közös kasszából. De amikor asszony megemlítette, hogy elutazna kicsit valahova, zokszó nélkül használtam fel arra a pénzt"
Igen, és? A legtöbb esetben én is így tennék. Bármit kér, én is a kenyérre kenhető típus vagyok. Hol mondtam én olyat, hogy mindenki csak a saját vagyonából költekezhet? De ha beviszek egy budapesti lakást a kozosbe, a baratnomnek meg kb. egy árva petakja sincs, akkor nem fogok mindent a kozosbe dobálni, mikor fogalmam sincs, hova vezethet még a kapcsolat. Nagyon mesebelien látod ezeket a helyzeteket. Az meg hogy elmenne nyaralni, és a félretett pénzemet inkább arra fordítom, hogy örömet okozzak neki, az se nem függ össze azzal, hogy nem dobok mindent a kozosbe, se nem azzal, hogy engedélyt kell kérnem. Pont ez a lényeg, hogy ha vágyik valamire, inkább lemondok én arról, amit vennék, mint akkor, ha ő nem akarja, hogy költsek.
Szerk:
Nevess csak nyugodtan, azon nem nevetnél, amit nekem a szüleim 27. házassági évfordulója utan kellett megélnem.... Egyébként akkor nevess, ha mar mind a ketten vegelgyengülés következtében 90 évesen magatehetetlenül ültök egy-egy karosszekben, addig ugyanis még húszezerszer tonkremehet a kapcsolatod
-
-
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #12176 üzenetére
Most kötötték be a netet, - már rútert is vettem - és egész héten azon paráztam, hogy fogom beállítani. Gondoltam a szerelők majd segítenek.
A Mac-re azt mondták, "ez mi?" Itt kezdett megrendülni a bizalmam. Adtak egy leírást XP-hez Vista-hoz. A rúterre egyenesen azt mondták, hogy 10k-ért beállítják, ha kihívom az okosabb csapatott.
Vista leírást átfordítottam OSX-re, 20perc múlva már kábelen és wifin is volt netem. Ennyit a Digiről.
Eszméletlen mennyi hülyeséget összehordtak a HD adásokkal kapcsolatban is, amikor elkezdtem panaszkodni. Most megyek és kiszellőztetem a fejem. -
manchester85
veterán
válasz
eszgé100 #10339 üzenetére
Én heti 8 órát buszozok, volt, hogy ennek a dupláját buszoztam. (100km-ről járok be egyetemre.) Szinte arra találták ki.
Ragnar95!
Sok trance zenében van ének is, bár 1-2 sornál többre ne nagyon számíts, ellenben az a kevés a végletekig változatossá van téve. Hallgasd meg ezt.
(Mindenkitől ezer bocs az extrém off-ért, részemről lezárva a téma, akit érdekel, annak itt szívesen linkelek jó zenéket.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
eszgé100 #10240 üzenetére
JB nélkül igazából nincs is akkora szerepe a noti centernek, a JB-es widgetek teszik teljessé szerintem
Amúgy kinézet/kezelésbeli változtatás szerintem tuti nem lesz, mivel óriási rizikóval jár és amíg az embereknek jó ez és veszik így is az iPhone-t, sőt jobban, mint valaha, addig nem fognak olyan változtatásokat eszközölni, amik balul is elsülhetnek és sajna a képernyőméret növelés is ide tartozik, tehát valószínáleg arra se fog sor kerülni -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eszgé100 #9910 üzenetére
Gondolod, hogy olyan sokan kapnak annyi fizetést, amennyi fölemeli az átlagot? Keresetről van szó, nem jövedelemről... Illene már megkülönböztetni a kettőt...
Olyan, mintha Bill Gates és a mikrosoftos dolgozók jövedelmét átlagolnád és azt mondanád ott annyit keresnek... -
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #9858 üzenetére
Lehet hogy az apja telefonjával játszott, de erre mondom azt, hogy ahol ez a veszély fenn áll, ott zárolni titkosítani lehet a telefont. Ezzel mindenkit megszívathatnak, mert a bíróság kötelezheti az Apple-t, hogy teletűzdelje figyelmeztetésekkel az AppStore-t. Így is van elég.
-
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #9639 üzenetére
Az mindig is hidegen hagyott. Nemigazán érdekel mennyi iPhone-t adtak el v. hol tart az app letőltés, mekkora osztalékot fizetnek, ki vezeti most a céget. Az már inkább, lesz-e 1GB RAM, növelik-e a kijelzőt, változik-e a USB port - nem csak méretben, tudásban is - eltörlik-e az összes felesleges hardvert elemeket, növelik-e az üzemidőt - akár a vastagság kárára. Engem csak a kész termék érdekel mert a PR-eseken átlátok.
Ha nem így lenne már váltottam volna 4S-re.
Szerk. Az csak hab lenne a tortán, ha kapna egy valamilyen színtű ledes projektort, v. légszennyezetségmérő szenzórt. -
Ragnar95
félisten
válasz
eszgé100 #9550 üzenetére
Próbáld ki akkor a speedtest.datanet.hu-t
-
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #9199 üzenetére
Igen.
Egy Sonyval akarták adni - az járt hozzá - de ragaszkodtam ehhez, mert apám Focus-ban nagyon szépen szólt. A 9000Cd zavart meg, arra emlékeztem, de ez még a 6000-es.
http://car-solutions.com/nfs/product/819643/file/Ford-6000-CD-RDS.jpg
Itt a számsor kivehető, és lezár.
-
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #9194 üzenetére
Egyébként gondolatolvasó vagy pont filóztam, hogy leírjam-e. Nekem is egy Connectem van, és villamos szekrényeket gyártok. Ezzel megyek bevásárolni egyegy projekthez. Nagyon megbízható, persze volt már pár izzó sere a százezer alatt
A lényeg hogy nekem is egy nagy kocka fejegység van benne, és rendes hangszószókkal szépen szól. Persze nem a dobozos ajtókban. A lényeg amit este küldök link, pont ilyen méretű szifonos rádiókról szól.
Szerk. Az a levehető csík kontakhibás. Kézzel tarts rajta a kezed mikor nyomkodod, vagy fújd be spraivel. -
SÖ
addikt
válasz
eszgé100 #9168 üzenetére
Nem szedtem semmit mert elgurúlt
Ja, akinek 15GB-ja van! Én az 5-öt is alig tudom kifizetni.Az FM-ről a legelképesztőbb dolgokat hallottam. Azért nem teszi bele az Apple, mert elavultnak tartja. Lehet, hogy az USA-ban - földön, vizen, levegőben - is van már wifi, de az iPhonet már a holdra is exportálják. Vagyis figyeljenek már az USA-n kívüli igényekre is. De az lenne a legjobb ha az AppStore-ból lehetne rá válogatni appot. De nem lehet, mert ez az app is érinti a rendeszermagot.
Van két autorádió tipus ami aktívan használja az iPhonet. Ha érdekel este tudok adni linket. -
válasz
eszgé100 #9157 üzenetére
ne a sufnis szervizeket vedd alapul, olvass el néhány olyan hozzászólást is, ahol leírták, hogy apróbb hibával gyártói szervizbe beküldött telefonon több dolgot is újra cseréltek, nem csak a hibás részt!
vagy, hogy egy hibás sgs2 esetében - mivel már kifutó széria - levásárlási kupon, vagy eredeti vételár vissza, és utóbbi sem probléma számukra!
engem bosszantana, hogy egy nem teljesen új telefont kapok, pláne ha néhány hetes/hónapos korában kellene cserélni az általam teljesen újonnan vásárolt telefonomat! azonnal eladnám a felújított iphone készüléket, és vennék újat! -
tildy
nagyúr
válasz
eszgé100 #8669 üzenetére
15 font.
vadaszcsiga: ket eve van meg a dezim, MINDIG syncheltem FB-vel, es SOSE b*szta el a kontaktlistam.
(Ellenben a google-el, ott a google rontotta el, mert behuzta a g+ accountok listait is, az is eleg idegesito tud lenni)
Hozzateszem, azok az ismeroseim sokszor egyebkent is benne vannak a telefonkonyvemben.
------------------------Azt hittem megoldas lesz, ha a gepemen a sajat useremnel atallitom kepet: nem volt az.
Azt hittem megoldas lesz , ha a contactsban kicserelem magamnal a kepet , nem volt az
Sajnos vagy sem, osszefuggest latok az iClouddal. Mert beallitottam a kepet , egy ideig jo volt, aztan megint visszakerult a masik kep.
Talan lajos most megoldotta, letorolte a sajat kontaktom, es ujra felvette. -
Ricardo
titán
válasz
eszgé100 #8424 üzenetére
"kivéve azokat amikre a hardver nem adott lehetőséget"
Ez a lényeg. Hiába támogatják sok évig, ha a hardver egyszerűen elavul annyi idő alatt.
Még egyszer leírom. Példás a támogatásuk, de azért egy eszközre optimalizálni kicsit könnyebb mint egy csomó eltérőre. Ezt betudhatjuk a Google hibájának is, és a gyártókénak is. Így vígy úgy, de egy olyan gyártó aki saját maga eszközére saját maga gáltal írt szoftvert rak ebből a szempontból jobb helyzetben van. Más szempontból meg pont ez a hátránya.
Nincs itt vita. Egyetértünk, hogy az Apple -nek nagyon jó a terméktámogatása. Én csupán arra világítok rá, hogy ennek komoly ára van. Megmondják hogy ez vagy az így jó és kész. Ha te is így gondolod akkor tökéletes számodra, ha nem akkor vegyél mást mert szinte esélyed sincs változtatni. Aki ezt a kompromisszumot meg tudja kötni kap egy jó kütyüt sok támogatással, aki nem az vesz mást.
-
manchester85
veterán
válasz
eszgé100 #8370 üzenetére
Amennyire én tudom, rákezdett arra, hogy az androidosok vagy a samsung gs 2-esek mennyivel hülyébbek, vagy valami hasonló dumára. Igazából nem olvastam végig, de sztem ez volt a gond, és mivel komoly visszaesőnek számított, már súlyosabb szankcióban részesítették. Mondjuk ennek tényleg nem volt sok értelme, nem lehet embereket csak így általánosítgatni...
Amúgy nincs sztem akkora gond máyköllel, csalók tucatjai meg mindenféle alakok garázdálkodnak itt, (sőt, még samsung tulajok is
) másokat meg a hülyeségeik, meggondolatlanságai miatt vágnak ki hetekre-hónapokra. Engem is raktak már ki úgy, hogy azt se tudtam, mi van. Az is fura egyébként, hogy ha valakit már vágtak ki korábban, az mindig súlyosbító körülmény, de az aktivitás, vagy a napi szintű segítőkészség nem sokat jelent.
Na mind1, ez is biztos moderátorfüggő, meg nem is akartam ebbe belemenni: a lényeg, hogy azért várjuk vissza máykölt.
-
manchester85
veterán
válasz
eszgé100 #8312 üzenetére
Nem, de kényelmesebb gépről. Sőt, inkább fogalmazzunk úgy, hogy telóról sztem kényelmesebb, mint iPad-ről. Telón jobban támasztva van a csukló. Meg az megint más, hogy úton vagyok, és fórumozok, mint az, hogy itthon vagyok, és a fórumozás bonyolultabb módját (iPad) választom. Ezeket így még nem igazán látom át, tapasztalat útján tudom csak majd eldönteni.
Kommy!
Kösz, de nem.
Inkább gyárilag szeretnék fehéret, ha már van rá lehetőség.
Icecave!
Jah, végül is az is egy megoldás.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
eszgé100 #8254 üzenetére
Mult heten egy csavo igen buszken hallgata zenet az i4-erol a buszon, gyari fulessel, de olyan hangosan, hogy en is hallotam mellete allva...es meg enekelt is melle halkan (de persze ez "kint" jol hallatszott)
Ha mar egy nyamvadt i4-re igy fel tud vagni, akkor miert nem tud kisajnali magatol meg 5e Ft egy normalis fulesre...vagy csak szegenynek ennyi volt a kultura..ezen azota is toprengem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged