Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #12181 üzenetére
Sehogy. Hirdetem az iPhone 4 -em.
-
Ragnar95
félisten
A szerelők sehol sem állnak a helyzet magaslatán (tisztelet a kivételnek), Trénél volt olyan,h kijött a szerelő annyiért,h resetelje majd 3-szor egymás után újraindítas a modemet, mert így kap új IP-t, mert nem volt képes magának működő IP-t generálni,de a műszaki csávó a telefonban ezt nem lett volna képes elmondani,h ne várj ránk 3 napot, mert ugye csak a szerelési határidő lejárta előtt 1 órával jövünk, mert magadnak is meg tudod csinálni és így kell, neeeem, inkább kiküldte a szerelőt...
Amúgy a Digi műszakilag is fényévekkel jobb a Trénél, hiszen itt a házig optika jön, nem a 10-15 éves kábel...
eszgé100: akkor az gondolom ADSL, csak ott számít a távolság ennyit...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
eszgé100
őstag
Vezetékes netet ne is említsd nekem ma. Két hete beköttettem a Sky Unlimited Broadbandjét, ami korlátlan és legfeljebb 20Mbites sebességű kapcsolatot ad, függően, hogy milyen a vonal. Ebből nekem teljesül 1,5-2,5 Mbit, és sokadik telefonálás után benyögik, hogy nem is lesz jobb, mert messze lakok az exchange-től, örüljek ennek, csak azt nem értem, hogy akkor mi fasznak tukmálja rám, azt hiszi nem veszem észre, hogy olyan lassú, mint a tetű, vagy nem tudom mire vélni. Még ma lesz egy beszélgetésem a customer service-szel, aztán ha nem tudnak valamit kitalálni, akkor megy szépen vissza a dobozba a feladónak az egész kóceráj. Komolyan mondom, néha a hajam égnek áll, hogy micsoda szar szolgáltatásokért képesek nem kevés pénzt kérni
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
SÖ
addikt
Chromból és jó. Azért azt tudni kell, hogy mindig mobilnettet használtam, ruterhez nem értettem. Ráadásul OSX-re nincs telepítő lemez, se semmi. Ennek ellenére nagyon egyszerű és gyors volt.
Ragnar95
Nekem sem a szolgáltatásokkal van gondom - kép - hanem a szerelőkkel. 5 perc alatt lezavartak mindent, vagyis a nagy semmit, és elhúztak. Hozták a műszereket, és kb ebben a metódusban adták elő.
- He ez az izé 3 pirosat mutat, már jó.
- Hány dB az antenna jelerőssége?
- 80, és 70-ig jó.Az elöző lakásunkban 54dB volt, és sokkal szebb volt a HD adás.
Na mindegy, most frissítem a TV OS-ét is.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nekem mióta digim van, semmi gond nincs velük, eddig összesen egyszer ment el a net, azt is egy délelőtt alatt megcsinálták, amúgy folyamatosan hozza a max sebességet, a HD adások tényleg gyönyörűek és fele annyiba se kerül a sokkal jobb és nagyobb csomag, mint a Trénél került, ráadásul ott csomó problémám is volt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz eszgé100 #12176 üzenetére
Most kötötték be a netet, - már rútert is vettem - és egész héten azon paráztam, hogy fogom beállítani. Gondoltam a szerelők majd segítenek. A Mac-re azt mondták, "ez mi?" Itt kezdett megrendülni a bizalmam. Adtak egy leírást XP-hez Vista-hoz. A rúterre egyenesen azt mondták, hogy 10k-ért beállítják, ha kihívom az okosabb csapatott.
Vista leírást átfordítottam OSX-re, 20perc múlva már kábelen és wifin is volt netem. Ennyit a Digiről.
Eszméletlen mennyi hülyeséget összehordtak a HD adásokkal kapcsolatban is, amikor elkezdtem panaszkodni. Most megyek és kiszellőztetem a fejem. -
őstag
Üdv!
Van egy iphone 3g 16gb, ami random újra kéri a wifi jelszót.
Erről valaki hallott már? Valami ötlet a probléma megoldására?VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Tomics
addikt
válasz ittakary #12183 üzenetére
Nincs olyan program, mint ami a filmeknél hogy egy modódott kis arcból szempillantás alatt felismerhető éleset csinál?
Kell egy iPad Valaki dobjon meg 100k-val
Munkatársam most vett S2-t, telenornál volt valami 50%os akció pár napig és sikerült találnia (~50k, 5k-s előfizuval). Kezembevettem, kicsit tapogattam de nagyon műanyag Egyébként a 4,2''-es kijelzője annyira nem gáz, még zsebretehető. Csak legyen az új iphone kicsit kisebb és tökéletes lesz
PH! addikt since 2004
-
BossBoss
őstag
válasz manchester85 #12181 üzenetére
Amiota megvan az iPad-em eszembe sem jutott meg az S2!
-
eszgé100
őstag
ahhoz képest, hogy mennyire nyomorultul megy a bizniszük, az én előfizetésemet 1,5 fonttal emelik az infláció miatt (az emailben egy oldalon keresztül sajnáltatták magukat, meg nagyon sajnálják, de ez van, és különben is örüljek, hogy ez az első alkalom), az újakat meg már havi 34-ért odaadják, szóval akkor hogy van ez
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
manchester85
veterán
Hogy állsz a GS 2 vétellel, Mayköl?
i6 Silver
-
Ricardo
titán
válasz whitezo88 #12179 üzenetére
Majd kiderül. A videóban van egy pillanat amikor látni a QR kódot.
Kíváncsi lennék hogy ha le lehetne rendesen olvastatni mit dobna ki, de szerintem annyira nem jó minőség hogy lehessen valamit kezdeni, de ki tudja.
Eredeti:élesített:
Ha valaki jut vele valamire szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz whitezo88 #12144 üzenetére
Ez azért kemény, itt az otthoni médiamánia L-es csomagnak megfelelő csomagban ingyen adják a telót. Ahogy az iphone-t is, szintén ugyanilyen csomagban.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bobooo
addikt
"kiszivárgott" az új iPhone 0:26-től 0:30-ig
-
GALARDO
addikt
válasz nggabi #12158 üzenetére
Nekem nincs bajom, Zack fórumtársal. Azon akadtam ki, hogy mostanába mindenki elfelejti odatenni, a szerinte szócskát. Én megértem, hogy elfogult, de ilyet kijelenteni....
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
BossBoss
őstag
válasz manchester85 #12168 üzenetére
Gyönyörű elmefutattást rendezett a S3 topicban, hogy miert is jobb az S2.
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #12168 üzenetére
Kár, hogy mindig mást mond.
-
máyköl
veterán
-
Ragnar95
félisten
Ez mekkora
Tomics: a 4S-nél szerintem mindenki megtanulhatta,h semmi sem biztos, ld 4magos A6 proci, pedig minden oldal 100%-ra mondta,de az Apple cuccoknál addig semmiben sem lehetsz biztos, amg meg nem jelent...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tomics
addikt
PH! addikt since 2004
-
Mr X
veterán
iBelt valakinek?
-
GALARDO
addikt
Mindenki felfogta?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
Ezért nem lesz új iPod Touch gyerekeknek:
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Van itt köztetek olyan aki veszprémi vagy a környéki??? És tud valami jó szórakozóhelyet Pénteken??
-
Malachi
addikt
a sok alföldi legény, hehe
-
nagyúr
válasz Tomics #12147 üzenetére
Érdemes megkérdezni a szolgáltatót, én annó, mikor mobilnetet akartam számgépre szüleimnek, hátszámra pontosan megmondták, hogy csak EDGE lesz... megkérdeztem, hogy miért nem publikus ez az adatbázis, mert akkor meg lehetne nézni mindenhol, nem csak azt a nagyjából mutató térképet a a honlapon, de azt mondták, hogy nem lehet ilyen részletes adatokat kiadni nyilvánosság elé (mittudomén, bűnszövetkezet miatt, stb).
-
Tomics
addikt
válasz icecave #12146 üzenetére
A munkahelyemen (kisváros határa jász-nagykun-szolnok megyében) alig van térerő, a többieknek akik nem vodások meg jó Sőt van hogy hívni sem tudnak bizonyos helyeken, mert nem vagyok elérhető (gondolom az árnyékolás is besegít/nagy gyár(samsung), de a többieknek itt is jó). Szóval ezért akarok váltani, mert egy közepes város vagy nagyobban szinte mind1 melyik szolgáltató szerintem, de ahol a fél napomat töltöm ott is jónak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
nagyúr
válasz Tomics #12145 üzenetére
Én egy éve jöttem át a T-hez, miután a vodánál töltött 7 év után semmit sem fejlesztettek, pedig kérdezgettem rendesen, és azt kamuzták, hogy minden ok, nálam van a hiba, meg amerre járok Azóta se történt változás, legalábbis a bp-solt-kiskőröskiskunhalas-kisfalvak irányában. Annyi történt, hogy GPRS helyett mostmár EDGE van (aztaaa), oszt "konyec". Persze, a nagyvárosokban semmi gond nem volt a vodával, csak épp mihelyt kiértem, egyből használhatatlan volt minden. Ugyanazon az útvonalon most a T már egész jó, több helyen van 3G, sőt, az egy évvel ezelötti állapothoz képest is volt javulás az említett útvonalon. Szóval, azt kellene kitalálni, hogy amerre 90%-ban mozogsz, ott melyik szolgáltatóak van normális szolgáltatása, mert az van, hogy ahol az egyik nem jó a másik igen, és fordítva.
-
Tomics
addikt
Ez igaz lehet? Most vodás vagyok de nem vagyok elégedett, sok helyen alig van térerő...
Az új iphone-t t-mobilnál tervezem megvenni, de ezek után nem tudomPH! addikt since 2004
-
whitezo88
nagyúr
most nézem. a T függő GS3 ára 156 ropi. drágábbra számítottam.
bár ikon 400 méretű csomagban jóval drágább mint a 4S volt mikor kijött.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ittakary #12136 üzenetére
én is és nagyon jól leírta a lényeget. tényleg idegesítő aki pattog hogy a JB meg Andoid milyen jó s zárt ios meg szar. emberek tízmillióinak tökéletes. Én ha kezembe veszek egy Droidot, alig találom meg mi hol van a bonyolult százgombos menürendszer miatt. mikor először vettem iphonet, azonnal jött szinte minden, de főleg 2. 3. alkalomra.
a pattogó kotton kifejezésen felröhögtem
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #12141 üzenetére
hát igazából 800 napnak és őstagi rangnak kell lennie meg h nem voltál-e tiltva/figyelmeztettve de ha voltál akkor egy edő szaknak lekell telnie h jogosultságod legyen (félév,év, több év ez attól is függ mennyire súlyos volt az eset). de gondolom ez a te esetedbe nem lényeges. jogosultságra meg rögtön valászolnak amint látták a moderátorok. valószínű alszanak még
-
Mela Kehes
addikt
válasz bobooo #12139 üzenetére
Azt olvastam, de én még csak a jogosultságnál járok. Nem tartana túl sokáig megállapítani, hogy kaphatok-e engedélyt a szerkesztőbe. Mindegy, nem sürgős csak azt hittem a képszerkesztésnél kell majd sokat várni.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #12104 üzenetére
hónap 8.án és 15.én állítják be ha elfogadják. [link]
-
joey04
titán
Tim Cook: We have one phone with one screen size and one resolution. It’s pretty simple if you’re developing for this platform.
A testreszabhatóság igényéhez: 30 millió vagy több iPhone-t adnak el negyedévente. Ehhez képest a friss jailbreaket eddig kb 1,2 millió ember vette igénybe. Persze ez a szám még nőhet. Már ez sem kiugró érték, főleg úgy, hogy sokan pl csak a warez lehetősége miatt törnek, sokan meg csak 1-2 program miatt (mint pl én az sbsettings miatt). Szóval aki iPhone-t vesz, az nem akarja naponta lecserélni a témákat, ikonokat, meg egyéb dolgokat. nem azért mert nem lehet, mert a lehetőség adott. De kevesen élnek vele.
-
Xero
nagyúr
HAndras-nál egy comment:
"Freddy baszki, fogadd már el hogy az átlag ember leszarja a cydiát meg a testreszabhatóságot. Nem kell nekik. Az kell hogy ha megfog egy kibaszott iPhone-t ami történetesen nem az övé akkor is tudja használni. Nem akarja kitalálni hogy a faszomtudjamilyenfelület éppen hogy működik. Ha vesz egy újat akkor nem akarja újratanulni, megszokta hogy működik, használja. Nyomkodja a szép ikonokat és ha érdekli hogy milyen lesz az időjárás akkor megnyom egy kibaszott ikont és megnézni. Nem akar widgeteket buzerálni mert van egy másodperc ideje arra hogy elindítsa a megfelelő alkalmazást, viszont nem akarja beállítgatni előre hogy mi legyen a képernyőn. Ez az átlag user a vásárló erő. Ez aki megvesz több 10 milló tetves iPhone-t. Nem azok vannak többen akik attól gondolják hogy kitűnnek a tömegből hogy táncoló kotton van lock screenen, hanem azok akiknek jó úgy a készülék ahogy az Apple kitalálta. Nem azért mert retardáltak hanem mert nekik ez egy kibaszott telefon, semmi több. És igenis jó a zárt rendszer mert megvéd egy csomó fostól, és lehet hogy 3 euró egy bluetooth alkalmazás de leszarom, van 3 euróm.
Nem mindenki ilyen, van akinek nem jó így, van aki többet akar. Természetesen van arra igény hogy valaki maximálisan buzerálhassa a készüléket, az nyom rá egy jailbreak-et és azt csinál amit akar.
Annyira jó lenne ha találnál magadnak egy nőt/fiút/kutyát/műpinát bármit csak hagyd már a faszba ezt a keresztes hadjáratot amiből ráadásul az jön le hogy mekkora GYökér vagy. Így, nagy GY-vel.
Olyan kibaszott unalmas állandóan a vergődésed olvasni hogy az elmondhatatlan. Örülj neki hogy van Android, Galaxy 3, bármi olyan rendszer vagy készülék ami neked jó. Legyél vele boldog, legyél pozitív, érezd jól magad. Hagyd hogy azok is örüljenek a saját készüléküknek akik történetesen Apple fanok. (nem basszátok meg, nem funok, fanok)
És még valami amit egyszer már leírtam valahol. Mielőtt megvettem az első iPhone-t megnéztem a konkurenciát. Hol a faszomba volt az android? Sehol. Mielőtt megvettem az első iPad-et megnéztem a konkurenciát. Hol a faszomba volt az androidos tábla? Sehol. Vettem valamit amit szeretek használni, vettem rá egy csomó alkalmazást, miből gondolod hogy azért mert a samsung kijött egy péklapáttal eldobok mindent mert ott szabad lehetek? Windows-ról is nehezen váltottam pedig gyűlöltem mint a szart de azon ugyanúgy megvolt a megszokott rendszerem. Miből gondolod hogy aki meg van elégedve az Apple által gyártott termékével azt egyáltalán érdekli a konkurencia? Ezek csak tárgyak, nem leszel jobb/rosszabb, kisebb/nagyobb, szebb/csúnyább attól hogy milyen telefonod van.
És abban is kurva nagyot tévedsz hogy az átlag ember választani akar 1000 féle termék közül. Mondok egy példát. Ha elmegyek pl. hűtőt venni akkor kurvára zavar hogy 100 féle közül kell választanom. Mert nem érdekel a téma, akarok egy hűtőt, lusta vagyok átnézni az összes specifikációt, számomra ez egy szükséges tárgy és kész. Mit csinálok? Veszek valamit aminek teszik a kinézete és megfelelően drága is mert az olcsó húsnak 99%-ban híg a leve. Fingom nincs hogy a mostani hűtőm mennyit fogyaszt, (egyébként samsung) csináljon jeget, hűtse le amit belerakok és ennyi a többi nem érdekel. Van benne minden féle kék fény meg tudja a faszom de nem érdekel, ha hideg a cola akkor ok. Egy hűtő fetisiszta szemében nyilván kretén vagyok mert a cola egy sokkal olcsóbb készülékben is hideg lenne de leszarom, ha ránézek arra a kibaszott hűtőre akkor úgy érzem hogy azt vettem amire szükségem volt.
Sokan így vannak a telefonnal is. Az általam ismert iPhone vásárlók közül a nagy többségnek bőven elég hogy fekete vagy fehér, azt se tudják hogy mit jelent a 16-32-64 gb. iPad-nél pedig még nehézkesebb elmondani hogy hány féle van mert már az is sok. (fekete, fehér, 3g, wifi, 16-32-64)
Az Apple kibaszott jól eltalálta a termék vonalat, mert egy átlag ember max 2-3 féle között tud választani. Akkor sem tudja hogy mit vesz, de legalább a főbb paraméterek alapján (design, méret, szín) úgy érzi hogy azt vette amit akart. Ez az átlag ember nem képes egyedül PC-t, win-es notebook-ot, smartphone-t, táblát venni, mert túl nagy a választék, vesz valamit amire pénze van vagy amit ajánlanak neki a boltban. Ha media markt-ban tette fel a kérdését akkor általában beszopja.Nyilván nem mindenki ilyen, de hidd el hogy attól hogy valaki nem ismeri a specifikációkat (tehát leszarja a magokat, mhz-et, ramot, mindent) még szerethet egy terméket. Nem azért mert egy agymosott zombi hanem azért mert tetszik neki. Akkor is ha szerinted kicsi és unalmas.
Nem az a bajom hogy neked más tetszik, más a véleményed, hanem hogy mi a fasznak kell ezt minden áldott postban előadnod? És tényleg olyan hülyeségeket írkálsz mint valami besértődött, idióta alsó tagozatos.
Úgyhogy lehet hogy rajtam szemellenző van, de az legalább RETINA BAZDMEG."
Még mindig fetrengek a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Az SSH-t leszámítva nálam is nagyjából ezek a feladatok vannak. A hardver egy Dézi. Ez meg ugye megint csak nem top.
És tegyük hozzá, hogy a legtöbb felhasználó nem használja ennyi mindenre a telefonját, főleg nem egyszerre. És máris ott vagyunk, hogy a top hardver hajhászása nekik csak e-pénisz növelés, mert a régi kütyüjük is ugyanúgy kiszolgálná őket, de hát ugye az nem menő.
Na de lassan leállok, mielőtt valami vita robbanna ki, aztán flame-előnek néznétek. Pedig az androidos frissítés-mániáról is megvan a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
"Azt még mindig nem értem, hogy minek kell nektek a top hardver. Szerintem használható sebességű készülék kell, és hogy abban a legújabb, vagy a kettővel azelőtti hardver van, leszarom. A lényeg, hogy jól működjön. Az iPhone-t is évente cserélgetitek, mert amint kijön az új, a régi automatikusan elavult lesz?
Kíváncsi lennék, hogy akik ezeket a top kütyüket veszik, mennyire használják ki valójában a hardvert."
Azért kell top hardware, mert nem kívánok évente készüléket váltani és az Android frissítések leginkább a top készülékeken érhetőek el hosszabb távon.
Nem tudom nálad mit jelent a kihasználás, de én napi szinten használom a következőkre:
-telefonálás
-üzenet küldés/fogadás több csatornán
-nagy mennyiségű e-mail fogadás, kis számban válaszolás
-böngészés
-navigáció
-serverek elérése és kezelése ssh-n keresztül
-logmein-en keresztül távoli asztalok managelése
-kisebb nagyobb fileok küldése-fogadása felhőn és saját servereken kersztül
-ezen fileok minimális manipulálása
-naptáram managelése
-fényképezés-videózás
-hírek olvasása több csatornán keresztül
-játékok időtöltésreNa most ezek egyenként nem igazán igénylik a bika sebességet, de ha egyszerre akarsz több mindent pikk-pakk megoldani, akkor bizony oda kell némi teljesítmény, hogy gördülékeny legyen a dolog.
Az öreg 3G-m több mint három évig szolgált. Az utolsó évben már nagyon nyögve-nyelős volt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Igen! MC3, és az IB2 sem volt tökéletes. És most, hogy jönnek az egyre jobb játékok, így kell, a mag.
A mondandóm lényege, hogy egy középkategóriás hardver is elvisz mindent rendesen, nem kell a top hardver. És ott van bőven akár 3.5"-os méretben is készülék.
Ezen jót kacagtam, a középkategóriás defym, még egy wer is my water nevű játékkal se birkózik meg, nem hogy egy MC3-al. Erről ennyit. Amúgy meg, androidon, hogy tudom beszerezni legálisan, az IB 2 nevű játékot? Ja értem, sehogy. Na de egy példa amivel magához láncol, az Apple: minőségi játékok, és nem valami átportolt.....
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz GALARDO #12126 üzenetére
Na erre meg azt mondom, hogy egy GTA3-at meg egy Shadowgun-t még az Xperia Mini-m is elvitt akadásmentesen. Pedig az nagyon messze van a top hardvertől.
Most komolyan, találtál már olyan játékot, ami 4S-en tökéletesen futott, régi 4-en meg összevissza akadozott?
A mondandóm lényege, hogy egy középkategóriás hardver is elvisz mindent rendesen, nem kell a top hardver. És ott van bőven akár 3.5"-os méretben is készülék.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz nggabi #12122 üzenetére
viszont mr x véleményével egyetértek h nekem legalább van választási lehetőségem, neked viszont az lesz amit az apple "rádtukmál"...
Milyen választási lehetőségről beszélsz? Ja bocs, neked 4" felett, nem számít tepsinek, egy telefon. Én örülök, hogy 3,5-es. Már megint, ez az Apple rám tukmál duma. Nem lehet megérteni, hogy nekem ez a megfelelő méret, vagy akkor mért választottam a defyt, vagy mért akarok Ilyet, defy utódnak? Mert nincs választásom? Most az tök mind1, hogy strapa telefon, ha nem lenne az, akkor is azt választanám, másodtelefonnak tökéletesek. De mint látod, ez is az android, alsóbb szegmense. Tehát, most miről beszélünk?
és ha majd jön a 4,5"-os i5(6) majd itt fogok sírva röhögni
Csak nyugodtan, ha ez bekövetkezik, akkor: 4S. Mivel, az i4 annyira lenyűgözött, az átláthatóságával, a gyorsaságával, az alkalmazásboltjával, és hogy 1x sem járt szervizben. Így én úgy döntöttem, hogy maradok, a szifonnál.
Mr X: Miért pont 3.5"? Ja, mert az iPhone akkora? És miért csak a csúcshardver? Kijelzőméretről van szó.
Nem is tudom, mert én szeretek nagy "igényű" játékokkal elütni az időt, és mind ezt, gördülés mentesen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Nagyon egyszerű, az Apple, ha nem akarja, nincs rászorulva, hogy beszálljon ebbe a versengésbe. És mernék rá komolyabb összeget is tenni, hogy a többi gyártó sem fog véglegesen elmozdulni a kizárólagosan nagy kijelzők felé. És a választás ott van, hogy pl. Androidos telefont tudsz venni mindenféle méretben, míg iPhone-t nem. (Nem, nem akarok androidos kereszteshadjáratot indítani, de a WP-s termékpalettát nem igazán ismerem)
Azt még mindig nem értem, hogy minek kell nektek a top hardver. Szerintem használható sebességű készülék kell, és hogy abban a legújabb, vagy a kettővel azelőtti hardver van, leszarom. A lényeg, hogy jól működjön. Az iPhone-t is évente cserélgetitek, mert amint kijön az új, a régi automatikusan elavult lesz?
Kíváncsi lennék, hogy akik ezeket a top kütyüket veszik, mennyire használják ki valójában a hardvert.
Attól függetlenül amúgy, hogy ezeket írom, nekem sem jön be a Note, az én kezemhez túl nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Értsétek már meg, hogy pontosan az a marha nagy választási lehetőség tűnik el ezzel a méret háborúval.
Nincs lehetőség top készüléket venni használható méretben. Igen számomra a 4" és az alatti méret a használható. Nem tudnám elviselni az öltöny nadrág vagy a fürdő gatya zsebében az ilyen piszok széles telefonokat. Arról nem is szólva, hogy síelés közben a 4S-t is elég nagy művészet ki-be varázsolni kesztyűben a szűk zsebekből/be.Én példának okáért simán vennék egy One X-et második telefonnak a 6310i helyett, ha lehetne kapni <=4" méretben azonos specifikációkkal.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz GALARDO #12121 üzenetére
Miért pont 3.5"? Ja, mert az iPhone akkora? És miért csak a csúcshardver? Kijelzőméretről van szó.
De ha már itt vagyunk, akkor mutass egy 4"-os iPhone-t.
Tudod nem mindig a legerősebb hardver a legjobb, böngészésnél kicsit többet ér a nagyobb kijelző. Én tuti nem sírom el magam, ha a dolgaimat egy 3.5"-os 4 magos helyett egy 4"-os 2 magoson kell elintéznem. Ez egy nagy baromság, hogy ahogy kijön egyerősebb hardver, a régit mindenki automatikusan lassú szarnak nyilvánítja. Pedig pont nektek iPhone használóknak kellene tudnotok,hogy a régebbi, gyengébb hardver is bőven ki tudja szolgálni az embert.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Mutass légy szíves, egy csúcs hardverrel felszerelt, 3,5" méretű telefont, mondjuk android fronton, mert a WP7-es gyártókról tudom, hogy gyártanak még normális méretű telefonokat. Note, az nggabi résznél van.
12111: pedig igenis van igény a nagy kijelzőre...
Ahogy a normális méretű telefonokra is, nem mindenki szeret, egy ekkora böszme, kényelmes egykezes használatra, alkalmatlan "telefont" használni. De mondom, nekem aztán mind 1 mit csinál, a Samsung, mert nálam már leszerepelt. Én csak azon akadtam ki, hogy a többi gyártó is kezdi erőltetni, ezt a vonalat, ha erős gépet akarsz, akkor használj tepsit.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz nggabi #12116 üzenetére
tudjuk, hogy az almafon egy kb. átlagos, normális telefon méret. vehetjük kiindulási alapnak. akárhogy is nézem, az a valami mellette inkább komikusan hat. és ebben nincs semmi fanboyság, egyszerűen viccesen gigantikus az a telefon. a kettő között félúton méret talán optimális lenne még.
-
Mr X
veterán
válasz Malachi #12112 üzenetére
Ettől még nem változik a dolog, hogy egyrészt nem kötelező a nagy méret, másrészt aki viszont iPhone-t akar, annak csakis 3.5"-os lehetősége van. Ez viszont eléggé kötelező (egyelőre). És akármennyire is jónak tartom a rendszert, én örülnék, ha választhatnám mondjuk 3.7-4" méretben is.
-
Mr X
veterán
válasz GALARDO #12109 üzenetére
A kulcsszó a lehetőség. Androidos ketyerét hányféle kijelzőméretben tudsz venni? És iPhone-t? Akkor miért nem lehet elfogadni, hogy az 5"-os Note egy lehetőség annak, aki ilyenre vágyik, nem pedig kényszer.
Semmi "hitvita", de úgy szidják egyesek szerencsétlen Note-ot, mintha kötelező lenne azt használni.
-
GALARDO
addikt
Erről a kijelző méretről kár vitatkozni, addig semmit nem lehet tudni, amíg le nem leplezik. De remélem, az Apple nem száll be, ebbe a bugyuta "nekem van a nagyobb kijelzőm" versenybe. Szánalmas amit csinálnak a gyártók mostanság. Ott van pl a Nokia Lumia 900. Gyönyörű telefon, és a WP7 is tetszik, vagy ott van még a Moto RAZR, a HOX. Bár az utóbbi kettő, a droid miatt ki vannak lőve, de tetszetősek. Éppen ezért, nem értem, mért kell tepsi méretűvé avanzsálni, az összes csúcs hardveres telefont. Nagyon remélem, 2 év múlva nem csak ilyen használhatatlan, telefonokat fognak gyártani, és némelyik gyártó, a használhatóságot veszi számításba, pont úgy ahogy eddig, az Apple. A Samsung meg azt csinál amit akar (Soha többé Samsung Mobile! ), felőlem 20" felé is mehet, csak ne az legyen, hogy akkor most mi csinálunk 25" felettit kijelzőt, mert így legyőzhetjük, a Samsungot.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Mela Kehes #12104 üzenetére
Nekem annó pár óra alatt jött a válasz.
-
Ocarina
aktív tag
Frissítettem 5.0.1-ről 5.1.1-re, és JB után még az Activator beállításai is megmeradtak. Sőt a repo-k is a Cydiaban.
Ez eddig is így volt?[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Mela Kehes
addikt
Az egyéni arcképhez való jogosultságot mennyi idő múlva szokták elbírálni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
nagyúr
válasz nggabi #12097 üzenetére
Metrón én is láttam egyet, úgy felröhögtem,hogy majdnem kiesett a számból a rágó. Tiszta röhej volt, hogy akkora kijelzőn tapperolt a csávó ott kézzel. Persze, lehet, valakinek pont ez a szupernormális ingere (mint a madaraknál, a nagyobb tojás)...
Szóval, akinek kell ez, áldásom rá... én úgy vagyok vele, hogy az iPhone sokat ne nőjön, mert telefon, nem pedig tablet...
lorcsi: Ha le van zárva a képernyő, akkor csak fogad van, egyébként mindkettő. Power gombbal lehet elutasitani, de ilyen alap dolgok az user's manualban benne vannak, magyarul is megtalálható a neten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest