Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #62098 üzenetére
Akkor mondom, hogy minek (az én meglátásom szerint):
Ha a gyerkőcöket játékosan, már ilyen korban szoktatjuk az idegen nyelvhez, akkor még könnyebb lesz a dolguk a későbbiekben. A keresztlányom ahogy tanulta magyarul a számokat, színeket, úgy tudta már angolul is. Ezt simán el lehet indítani abban az időszakban amikor tanulnak beszélni.
Egy bölcsinél ez simán killer feature lehet, sőt a szülők adott esetben még áldoznak is rá, legalább nem kell külön tehetséggondozásra hurcolni a kölköt.Természetesen nem olyan létfontosságú mint egy mérnöknél, vagy közgazdásznál, de a diploma az én értékrendem szerint feltételez némileg szélesebb spektrumú tájékozottságot és műveltséget. Ennek az egyik alappillére a legalább egy-két idegen nyelv ismerete is.
Az pedig hiú ábránd, hogy akinek szüksége van rá az megcsinálja/megtanulja. Így születnek a rémesen ciki középvezetők, akik egy értelmes mondatot nem képesek tárgyaláson összerakni.
Anno amikor még standupoltam pozíciókért, szinte mindenhol úgy nézett ki a beugró lista, hogy:
- szakirányú diploma
- angol +1 nyelv
- 2 év tapasztalatAhol kicsit komolyabban rá akarnak menni a dolgokra, ott már valahogy így néz ki:
- szakirányú mester diploma
- angol + az általuk megkövetelt nyelv
- 2évNálam sokszor gondot jelentett, hogy a németet csak megértem. A francia sajnos itthon nem annyira elsüthető, bár így visszagondolva nem is baj, hogy nem álltam be lemmingnek.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #62087 üzenetére
Egyetértek, teljesen.
(Figyeled?)
-
Mela Kehes
addikt
Feleségem levelezőn végzett tavaly 36 évesen csecsemő és kisgyermek gondozó szakon. Egy bölcsiben vezető és egy jó tizessel több lenne a fizetése, ha kapott volna diplomát. Neki például teljesen fölösleges a nyelvvizsga, mert úgysem használja. Abba a kisvárosba, ahol dolgozik külföldi még soha nem vitte a gyerekét bölcsibe. Akkor ugyan minek neki? Véleményem szerint egyáltalán nem is kellene a diplomát nyelvvizsgához kötni, mert akinek az elhelyezkedéshez kell, az úgyis megcsinálja.
-
Cyberpunk
félisten
Egyéni képességekkel mindenki tisztában van, nem felsőfokú nyelvvizsgát kérnek, tehát nem egy komoly dolog szerintem. Ami engem zavar, hogy mindenki tudta, hogy kelleni fog, hogy e nélkül nem adják oda a papírt. Elvárás, vagy kritérium. Sok minden máshoz is vannak elvárások, például jogosítvány. Ha nincs meg az elsősegély tanfolyam, meg a vizsga, nincs jogsi. Pedig azt is lehet, hogy soha nem fogod használni. Sajnos sokan nem is használják, de ez más téma lenne már.
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #62092 üzenetére
Itthon dolgozom és adózom, de az ügyfelek 80%-val angolul beszélek. A legtöbb itthoni multinál a belső nyelv angol vagy német. Szóval alap.
Egyetemen pedig van lehetőség normál órarend keretein belül nyelvet tanulni. Igaz egy percet nem jártam, hiszen már papírokkal érkeztem, de a lehetőség attól még adott volt. -
manchester85
veterán
válasz
Cyberpunk #62090 üzenetére
Nem jo a példa, mert a nyelvtudás nem egy tudomány, hanem a saját tudásod, gondolkodásod masik nyelven történő kifejezése. Mondhatni ezzel teszik nemzetközivé a tudásod, egy kapu a világ felé, ami nyelvtudás nélkül örökké zárva marad. Kötelezővé teszik a nyelvvizsgát, aztán csodálkoznak, hogy megy mindenki külföldre.
-
Xero
nagyúr
válasz
Cyberpunk #62085 üzenetére
Szerintem alap, hogy ilyen elvárás van.
Én már úgy érkeztem egyetemre, hogy megvolt egy felső és egy közép.
Bármilyen értelmesebb pozícióban meg kell tudni szólalni legalább tárgyalóképes szinten. Én egyébként arra is odafigyelnék, hogy adott ágazathoz melyik nyelv illik jobban és plusz pontokkal honorálnám.Amúgy hiába van relatív jó nyelvi előképzettségem, a németet pl csak megértem és ez sokszor zavar is. Ezen a jövőben mindenképpen változtatni akarok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nem szükséges hozzá az támadható. Tanulmányaink során sok felesleges dologgal tömik az ember agyát. Most aki fizikus akar lenni minek tanuljon irodalmat, minek vers elemezzen? Nyilván sarkított példa erősen, de a logikát talán értitek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mondjuk ha felvételi követelmény lenne, akkor nem lenne gond, de szerintem nagylelkűek, mert hagynak rá időt bőven.
Totheground: már holnap van.
-
Totheground
addikt
válasz
Nálunk biztosított ra lehetőséget az egyetem (x félév ingyenes nyelvoktatás illetve nyelvvizsga). Az elvárás amit mondtam, a BA. A masteré magasabb.
Ugyan most hulla vagyok, viszont holnap meg jövök, mert ez egy érdekes téma
Azt a véleményemet meg fenntartom, hogy nyelvvizsgát csak az nem szerez, aki nem akar.
-
manchester85
veterán
válasz
Hát mondjuk ott santit a dolog, hogy a nyelvvizsgát nem az egyetem adja. Olyat elvileg nem kellene elvárnia az államnak, aminek megszerzésére nem biztosít lehetőséget. Legyen akkor a képzésbe építve a nyelvoktatás es a nyelvvizsga, ahogy emelt szintű érettségit is tehetsz egy nyelvből, ami államilag elismert nyelvvizsgának minősül, es amit a gimiben, középsuliban szerzel meg. En nem tartom korrektnek a nyelvvizsga követelményt ebben a formában.
Totheground!
Mar mesterképzéshez szerintem mindenhol kettő kell. Oke, egy dolog, hogy ki mire képes, egy masik, meg hogy mik a lehetőségei. Es ha egy kis faluból jött, gyenge iskolai háttérrel, az egyetemen meg ugye felveszi a ritmust a többiekkel, de nem volt lehetősége megfelelő nyelvi oktatásra? Sose tudhatod.
Az itt a gond, hogy olyan feltételhez van kötve a diploma, ami egyrészt:
1: irreleváns (semmi köze a szaknak a nyelvhez, ha nem olyan szakon vagy. Most hogy az érvényesüleshez az életben kell, meg illik, az más kérdés, ettől még az elvárás eléggé megtámadható )
2: nincs lehetőség az oktatás keretein belül megszerezni.
Akkor milyen alapon varjak el? Ez így ebben a formában szar.
-
Totheground
addikt
válasz
Azt, hogy aki legalább egy nyelvvizsgát nem tud kiköögni, nem érdemli meg a diplomát. A diploma többről (kéne hogy) szól(jon), mint arról, hogy valaki az 5 éves képzésen éppen átbukdácsol 7 év alatt, és összekuporgat valami papirt erről. A diplomának egy bizonyos "szintet" kellene jelölnie, és ebbe nem fér bele, hogy valaki legalább egy plusz nyelvet ne tudjon megtanulni. Nekünk Corvinuson 2 nyelvvizsga vagy szakmai nyelvizsga kellett a diplomához. És érdekes mód mindenkinek megvolt.
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes témán veszekszek most. Kell e nyelvvizsga a diplomához? Ugye sokan lobbiznak azért, hogy adják ki a diplomájukat nyelvvizsga nélkül is. Ti mit gondoltok erről? Az én véleményem az, hogy mindenki tisztában van vele, hogy kelleni fog, van rá x éve, ha nem megy neki, akkor ne menjen felsőoktatásba. Úgy is túl sok a diplomás egyes területeken.
-
Ragnar95
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Cyberpunk #62076 üzenetére
Az apple is többet ír rá, és Kommy is ezt írta múltkor.
Amúgy valszeg lesz egy X200-as thinkpadem, amíg nem tudok macbookot szerválni. 50k-ért szerzem (ha lesz még belőle), pár ciklusos akksival, gyári állapotú házzal, 4gb ramma, 2magos intel procival (2,3ghz), dokkolóval. Még haszonnal is simán el fogom tudni adni. Haver most hozott kettő, de ezekre már megvan a vevő. Jövőhét elejére remélhetőleg lesz még.
-
GALARDO
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #62065 üzenetére
Ja meg vízálló is lesz.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #62065 üzenetére
iOS 6-on vagyok.
i4 óta.
-
törölt tag
dik az Antal meg má' iszik
-
válasz
manchester85 #62064 üzenetére
nyilván, aránytalanul sokat nem érdemes rákölteni.
elég sok lehúzós szerviz van, sajnos...
akár még garis kereteken belül is szoktak trükközni, szoktam közvetíteni garis ügyementekben, és látom egy notin, hogy mi a problémája, de amikor megyek érte, akkor megdöbbenve látom, hogy sokkal több dolgot cseréltek benne, mint az indokolt lett volna, és ilyenkor elgondolkodom, hogy hová kerülnek az indokolatlanul cserés/cserélt, de amúgy megfelelően működő alkatrészek, bár rosszabb esetben meg csak papíron cserélték ki...
igaz, nem csak notiknál van ez, elég elvinni egy gépkocsit a "megfelelő" (szak)szervizbe...stb. -
joey04
titán
válasz
manchester85 #62058 üzenetére
A 7.1-ben az akksi problémát is megoldják nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nyugalom a 7.1 erre is gyógyír lesz
-
manchester85
veterán
Jaja, az lesz szerintem, köszi, holnap mehetek is érte. ide vittem, férgek amugy, eloszor iszonyat rosszul hallottam a fickót,letettem, es mikor visszahívtam, mar fel se vette.
A gond csak az, hogy még, ha máshova is viszem, akkor is, elegem van mar, nem fogok egy szarra költeni, márpedig fizetni mashol is kell. Egyszer fizettem mar, es most garanciaidon belul keresik a kibúvót. Egy ilyen vacakba oljem feneketlenul a penzt, amikor a magyarországi árakhoz képest jelentősen olcsóbban megvehetek külföldről mas notit is? Ennek igy semmi ertelme, amugy is 5 éves mar.
-
válasz
Cyberpunk #62061 üzenetére
csúnya lenne, ha az lte/4g jobban horpasztaná az akkumulátort, mint a 3g különböző módozatai.
a telefonálást nem nagyon bírja - olyankor meg minden esetben lekapcsol a 4g/lte hálóról -, de ez iphone jellemző, abban nem igazán domborítanak...manchester85; még a noti; a 15 e ft is soknak tűnik a szalagkábel cseréjére, megnézethetnéd máshol, ahol a bevizsgálás ingyenes, hogy mit mondanak rá.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #62060 üzenetére
Nem egy G2, de egyáltalán nem szar az üzemidő. Persze mihez képest.
3G szívja rendesen LTE meg főleg.
-
manchester85
veterán
válasz
Cyberpunk #62059 üzenetére
De folyamatosan szar szerintem, csak eddig nem volt rendes netcsomagom (most van havi 500 mega), LTE kikapcsolva, itthon wifi (többnyire itthon vagyok, kivéve bevásárlás, berúgás, stb
) mondjuk legjobb haverral eleg sokat beszélek, de akkor is, utcán 3G-n folyamatosan merül, pillanatok alatt százalékokat, nem oké ez igy szerintem. Megnézem, éjjel repülő modban mennyit merül, az eleg objektív lesz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Újraindítást neki.
-
manchester85
veterán
Basszus, iszonyatosan merül az i5-öm, fel fogom maxra tölteni, es nézek egy pontos használati idot, de azt veszem észre, hogy nincs két olyan pillanat, mikor ránézek a töltöttségre, hogy ugyanaz a százalék szerepelne...
-
Bling95
őstag
nekem pl német billem van. ezen tök ugyanaz minden csak a feliratok mások
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #62048 üzenetére
Én egy ilyet vállalnék be akkor már, 260-ért rMBP 13" 8GB RAM-mal nem rossz
A nem refurböknél választhatsz UK/német billt is, amin ugyanannyi billentyű van, így ha veszel rá egy billentyűzetvédőt, amin a magyar kiosztás van, akkor lesz egy magyar billes MacBookod az itthoni ár 60-70%-áért
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #62051 üzenetére
Pláne amikor előveszem hozzá a folyadékot.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62045 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #62030 üzenetére
Hmm viszont tudod mi a gáz, az USA bill... :\
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62045 üzenetére
Ne kapálózz, jó ez.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62040 üzenetére
Már ott a kosárban az új. Úgyis teljesen felújíthatót akartam. Ez a 12e a büntipénz, amiért hülye voltam.
(#62039) kabalthenbk: Ilyen szempontból előnyös helyzetben voltunk. Ott volt a bölcsész, jogász, gazdász, eü kar. Volt honnan mazsolázni.
Próbálok képeket szerezni az estéről. Az megvan, hogy a szöszit két régi egyetemi cimborával szedtük össze. Hátha nekik van képük róla és be tudom lőni.
Némileg ciki a szitu, de ez van. Most pár évig megint nem gurítom ilyen messzire az üveget. -
nofi
addikt
válasz
manchester85 #62037 üzenetére
Jahogyja, így már más
Engem mindig a szállítás tántorított el. Nyáron úgy néz ki mi is az államokba megyünk nászútra. Titkon tervezek venni valami gadgetet, meg már haverom is leadta a rendelést az Air-re, de nagyon kíváncsi leszek a 2. hét végére mennyink maradXero
Ó igen, az egyetemi bulik... Na nálam azok maradtak ki, mert a gépészkari bulikon 0, azaz nulla csaj volt. Megdöbbentő volt látni, hogy egyes csoporttársaimnak mennyire leromlott az ízlése az ínséges időkben.Én jól elvoltam a fesztiválokon és a környező szórakozóhelyeken
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #62037 üzenetére
A harmadik opcio lehet, hogy erdekelne majd.
-
manchester85
veterán
Nincs az 10 ezer se.
Anyukám az USA-ban él (mint azt mar sokan tudjatok
) így két verzió van.
1: egy jó ismerős, akivel anyám kölcsönösen jó kapcsolatban van. Az illető többek között abból el, hogy hazavisz másoknak ezt-azt, anyám amúgy is hozat ki vele dolgokat, amik a munkájához kellenek és itthon olcsók.
2. A másik verzió, hogy én magamnak hozom haza, ha legközelebb megyek, ami legkésőbb június.
És van egy harmadik verzió, hogy nem magamnak hozom, hanem eladásra, valamivel drágábban persze.
-
nofi
addikt
válasz
Azt szabad kérdeznem, hogy mivel/kivel hozatnád be ezt az Airt ~10.000-ért?
-
manchester85
veterán
válasz
Cyberpunk #62033 üzenetére
Autóból kizárt, hogy újat vegyek, az a létező legnagyobb luxus. Veszek majd egy jó kis hasznaltat, pár eveset, és minél kisebb bukoval továbbadok majd rajta, így van.
De mi ez, hogy nem akarok? Mit nem akarok? Gépet is akarok, csak a legjobb megoldással, legkisebb veszteséggel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gondolom autót sem akarsz akkor venni, mert az is komoly bukfenc.
-
Xero
nagyúr
Na az ugyebár megvan, hogy hétvégén buliztam egy óvatosat.
Annyira sikerült belejönni a dologba, hogy elhagytam az elektromos cigimet, van három telefonszám a telefonomban, de csak egy szőke arcra emlékszem, neveket pedig végképp nem tudok hozzá kötni.
Túl sok ismerőssel futottam össze régről, így rossz vége lett. -
manchester85
veterán
válasz
Cyberpunk #62028 üzenetére
De nem mindegy, mennyi. Nem lehet így gondolkozni, hogy így is úgy is. Vagy egy értékálló termeket veszel, ami X év után is érhet valamit, így a következő vásárláskor tovább tudod vinni a megmaradó értékét, vagy leszarod, veszel valamit, és úgy kalkulalsz vele, hogy egyszer majd kuka.
Lássuk csak: eladtam mar (saját használatú termékek közül) egy 3G-t 35 ezerért (63-ban volt) egy i4-et 62-ért (110-ben volt, de részletre vettem, és apámmal fizettettem ki, úgyhogy lényegében csak 50-ben
) egy i5-öt függetlenül 440 dollárért (96 ezer).
iPad vonalon iPad 2 refurb (350 dollár=75 ezer, eladva 82) iPad 3 420$-ért (havernek eladva 80), most egy minit hasznalok, ez bruttó 300 dollár volt (66 ezer).
Ezek után komolyan azt hiszed, hogy úgy veszek majd MacBook-ot, hogy nem veszem figyelembe, X év használat után mennyit veszitek majd a dolgon?
Pont ezért is használok iPad-et, iPhone-t, mert mar nagyjából atlátom, hogy a beszerzési lehetőségeimnek köszönhetően többe lenne, ha vennék 2 évente egy 40 ezres belépő droidot, aztán a kukába dobnam. Tudatos vásárló vagyok, a boltban is csak azt veszem, ami akciós.
R3dsnake!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #62025 üzenetére
220-ert haswell-es air? Hol?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #62027 üzenetére
Műszaki cikknél úgy is bukta van. Sosem ezt nézem mi mennyit ér majd X év múlva. Persze mindenkinek más-más a véleménye, fontos.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #62025 üzenetére
Akkor valami olcsóbb gépet kell nézni.
-
manchester85
veterán
válasz
Cyberpunk #62022 üzenetére
Ezek utan tuti nem fogok fizetni, par hónapja kifizetem mar 15 ezret, most megint fizessek 20 korul, ugyanazért a hibáért?
Mivel 5 éves elmúlt mar, lassan időszerű a csere. Azon gondolkodom, hogy anno 200-ért vettem (jó, 195) es egyetlen fillért sem er mar. 220 ezerért meg tudnék venni egy zsír uj 13-as Airt (évjárat, képátló egyaránt). Egyszerűen sajnálok mezei felhasználásra ilyen drága gepet (tenyleg csak netezes, levelezés, torrent, ilyesmik) de ugyanakkor iPad-en még fórumozni se nagyon szeretek, tehát mindenkepp szükségem van asztali gépre, ha meg akarok irni egy komolyabb leveleket, vagy olyan ügyet intezek, amihez kell a teljes értékű, asztali gép. Megis azt mondom, a minél olcsóbb megoldás érdekelne, viszont ha 220-ból megvan egy Air, ami 4 ev mulva mondjuk 160-at er, akkor számomra az a létező legolcsóbb megoldás, hisz egy 150 ezres laptop egészen pontosan 0ft-ot fog érni.
B4zsi!
10-15 ezres ajánlat mar volt érte.
(HP DV5)
vans?
Belefér, de a szívem fajdul meg, ha belegondolok, hogy 90%-ban fórumozásra fogom használni. Ja meg torrent.
Oké, nyilván kitapasztalom majd az előnyeit, csak iPad es iPhone mellé mar akkora luxusnak erzem. Bar ha még igy is ez a legolcsóbb hosszútávon.
-
vans?
őstag
válasz
manchester85 #62021 üzenetére
Ha belefer, akkor vegyel Mac-et szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #62021 üzenetére
Vagy hagyod a fenébe és veszel egy újat, vagy veszekedsz velük egy sort, esetleg fizetsz az új kijelzőért.
-
manchester85
veterán
Nincs ra gari, ugyanis "nem ugyanaz a hiba". Érdekes mód, totál ugyanazok a tünetek, mint mikor a szalagkábelt kellett csereltetni pár hónapja... Ja es a hiba mar kb 2 hónappal utána előjött csak külföldön voltam. Szerintem is, csak szimplán hülyére akarnak venni.
Hogyan tovább?
Fogalmam sincs, de ugye elvileg most nem a szalagkábel adta meg magát, hivatalos álláspont szerint...
-
válasz
manchester85 #62018 üzenetére
a leírás alapján, inkább a korábbi hiba megismétlődésére tippelnék. a kábel, vagy a csatlakozás szokta megadni magát.
gariban tennének bele használt kijelzőt is, nem csak újat? az érdekes...
szalagkábel is használt került bele előzőleg, azért adta meg magát ilyen gyorsan? -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #62018 üzenetére
Lehet a csatlakozónál hibás, de szerintem azt is lehetne javítani, csak csatit kell caerélni rajta.
-
manchester85
veterán
Na, közölték a szervizben, hogy kijelzőhibas a laptopom, 17 ezer egy használt bele, 32 egy új. Érdekes mód, csak ha hajlitgatom, akkor jön elo, ha meg van jól támasztva, akkor nem. Fel éve mar cseréltek szalagkábelt benne, ugyanez volt a szindróma. Jól gondolom, hogy csak kibúvót keresnek a garanciális javítás alól? Mennyi ra az esély, hogy akkor szalagkábelhiba volt majd egyből előjött ugyanaz a hibajelenseg, de most mar a kijelző a szar...
Mindegy, úgyis 5 éves mar, újabb indok egy MacBook-ra.
mindenesetre nem fogok 4 havonta 20 ezreket ölni egy ócska szarba.
-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk #62016 üzenetére
Hallod, nemtom. Komolyan. Nagyon kényelmes volt a Moto X, hiába "műanyag". Maga a készülékház alig volt nagyobb, de a kijelző meg mégis jóval nagyobb lett. Az aktív izé is tetszett, a gugli fotó/videóbackup sem hülyeség (2048 pixelre átméretezve végtelen kép fér el, meg ugye az X mellé kaptam 50 giga tárhelyet tőlük), az a része főleg nem, hogy a képeket Snapseed-del mókolhatom. A gyári képnézegető is jó, elég jó effektek vannak benne, a színcsatornánkénti "curves", meg sok saját jóságra ad célszerszámot
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #62011 üzenetére
Az ébresztőn kívül amúgy nem volt komoly bajom vele
-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk #61999 üzenetére
Műanyag színekért elég az iOS 7 kezdőképernyőjét előszedni
De már írtam, alapesetben túlszaturált, de színprofillal annyira jó lenne, hogy az fáj... "végtelen" kontraszt, jó fekete, a Moto-n szép a fehér is (SGS3-nál borzasztó), a színeket helyre rántva tökéletes kijelző lenne.
-
Cyberpunk
félisten
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest