- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
de jó, én meg most örömködök, hogy jan. 10-től megyek át UPC-re, 11-kerben. nem lesz jó, ha havonta ilyen leállásokat produkálnak...
vadászcsiga - nekem eddig kétszer egy évig volt UPC és soha olyan jó szolgáltatóm nem volt még, pedig az összeset próbáltam. T, Digi. ha jól tudom, csak az utóbbi időben fordulnak elő ilyen hibák.
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári specifikáció már fent van a gyári honlapon, igaz a ramot pont nem közlik (de pl iphone 5S-t is néztem ott sem írják, és lehet még egyéb termekénél sem). Viszont minden más egyéb oldal 512 MB-ot ír gondolom nem véletlenül. Mondjuk lehet hülyeség mert logikátlan lenne 512MB memóriával kiadni már.
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ízlések és pofonok
Valóban jobban néz ki a fehér 3G(S), mint a full fekete, de a full fehér még jobb lett volna szerintemAmíg nem lett meg a 4S, énis úgy gondoltam, jobb a 3G(S) fogása, de ahogy kézbevettem a 4S-t, egyből megszerettem, sokkal jobban kézreáll, mint a lekerekített modellek, nekem jobban bejön formailag.
-
-
Xero
nagyúr
Ne haragudj, de én kiszálltam a testből. Felraktam az AppSyncet (már meg nem mondom melyik repo-ból) és 10 perc után nézem a consolet és a logokat xcode-ban. Tele volt féreg támadással. Az ikee próbált betámadni, de minden jelszó cserélve van, így csak generálta a crash logokat. Szóval inkább leirtottam és megszabadultam az okoktól.
-
TheMarci
addikt
Nekem annyira nem fontos az itt szóltam hozzá, elsősorban a kedvenceket nézem, persze lehet, hogy másnak igen.
Fogalmam sincs, hogy mennyire bonyolult az ios programozás, csharpnál, meg javánál megálltam, de a program használata közben ötlött belém, hogy milyen király lenne, ha a hardveraprós hirdetéseket is bele lehetne venni a programba, hogy ott is böngészhessek. Persze, ha tök más a hardverapró megvalósítása, akkor sztornó, csak úgy elképzeltem, hogy ugyan olyan alapú, mint a fórum, és egyszerűen bele lehetne integrálni.
Más: ujjal navigálós gesztusok mennyire nehezek? Pl, hogy olvasok egy témát, balra húzom az ujjam, visszalépek, jobbra húzom, és fél képernyőn beúsznának a kedvencek, valahogy úgy, mint pl fb appban, ahogy az oldalsáv beúszkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged