Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #13873 üzenetére
Ezen ne csodálkozz! Az operán kívül minden böngésző iosen a safari motorját használja.
Ragnar95: ha ráér, akkor holnap írok párat, van egy rakat. Most alszom egyet.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Elmeséltem, hogy Pocketről akartam feljebb váltani, de az Instapaper nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásaimat, és hogy ok nélkül néha kilép (ami egyébként igaz is). A végén meg elhintettem, hogy használhatatlan nekem az app ilyen formájában. Megtette hatását.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Pont ha jól emlékszem Kommy írta, hogy megnézte egy ilyen teljes lemerítés után, azzal a cydiás appal, ami mutatja az akku hány mAh-os, hogy veszített belőle rendesen tőle. Előtte havonta kb megcsináltam, persze csak első kikapcsolásig, és utána rögtön töltőre. Azóta nem csinálom
De egyébként én is úgy gondolom/tam, ahogy te is írod, hogy a védelem miatt nem merülhet addig, hogy ártson neki, de hát ő meg számokkal igazolta, hogy de -
SÖ
addikt
"Egy ilyen kikapcsolásis lemerítéskor az aksi nagymértékben veszít a kapacitásából"
Pont fordítva tapasztalom. Direkt lemerítem, hogy feltudjon venni egy teljes ciklust. Az igaz, hogy védelem nélkül haza lehet vágni úgy, hogy többet nem éled fel. De ezekben a Li-ion aksikban komoly elektronika működik. Amikor koppanásig lemerül, akkor is van marad benne annyi kapacitás, hogy nem menjen tönkre. Erre szolgál az aksi védelme - se túltölteni, se túlmeríteni nem lehet. Ezenkívül túlmelegedés esetén is lekapcsolja a töltést, sőt a töltési ciklusokat is az akku elektronikája rögzíti nem az iPhone. Ezért olyan drágák a fejlett aksik, mert egy komoly chip van bennük. Amúgy mV-ok amiről beszélünk. Egy feltöltött és lemerített aksi között feszültségben ennyi a különbség.
De ebbe szívesen belemegyek mélyebben is mert érdekes a téma, és én sem emlékszem mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Persze nem csak ezért Van egy két dolog, ami azért jó lenne. Kb 3-4 dolog elég is lenne, csak ugye idővel biztos jönne, hogy még ezt kipróbálom meg ezt is meg ezt is.. De leginkább attól tartok, hogy az üzemidő romlana tőle. De ez majd kiderül, mert előbb utóbb biztos kipróbálom.
Ami leginkább kéne(nevekkel nem nagyon vagyok még képbe): sbsettings, egy mappába ne csak 12 app férjen, ne egyesével kelljen bezárni az appokat, meg ami még tetszett, hogy alulról fel lehet húzni a multitaskot dupla home gomb helyett. Ennyi bőven elég is lenne szerintem nekem. -
Kommy
veterán
Tapasztalatból mondom, hogy a telejs merítés teszi a legrosszabbat az aksinak.
Egy ilyen kikapcsolásis lemerítéskor az aksi nagymértékben veszít a kapacitásából, ez csak több teljes töltéssel lehet visszanyerni (több mint 10).Én úy töltöm 2010 januárja óta a 3GS-emet, hogy sete felrakom és regggel veszem le a töltőről, az aksi kapacitása még így 90% felett van és több mint 500 töltési ciklus van az akkumulátorban. Nagyon ritkán volt addig merítve, hogy kikapcsoljon , de utána észre is lehetett venni a készenléti időn ez a merítés, mivel ekkor kevesebb ideig bírta, és mindig hálózati töltőről töltöm.
Mivel fejlesztek így napközben többször is van, hogy gépen van a telefon, ráadásul egy olyan kábellel (hosszabbítóba van dugva) amire azt mondja, a telefon, hogy nem támogatott kiegyészítő és nem lehet tölteni.
-
SÖ
addikt
"Ráadásul töltő levételkor kalibrál újra az akkumulátor elektronikája."
Ez egyébként egy érdekes dolog, mert saját magát úgy félre tudja kalibrálni egy idő után, hogy jó ha 80%-ot ki lehet venni az aksiból. Ez azért van mert, random töltési szinten kezdődhet meg a töltés, mivel nincs memória effektus. Csakhogy ilyenkor úgy tárolja el, hogy pl. 20%-ot 0%-nak vesz, és máris nincs 100%-os töltés szint mellett, csak 80%-on. Ezért kell időnként kikapcsolásig lemeríteni, hogy újra felvegyen egy 0-100%-os cikluskapacitást.
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #13886 üzenetére
"Mennyit szoktad még rajtahagyni? "
Passz. Elfelejtem, és csak tölt, amig meg nem nézem. Látom 100% és lehúzom. Ez a szokás még a mobilnettes korszakomból maradt meg. Az én iPhonom még nem látott hálózati töltőt. Nincs hozzá adapterem, de nem is hiányzik. Pedig pont a napokban láttam olyan dug villát ami angol villát fogad kb. 3k-ért.
"Van olyan app Cydiában, ami mutatja,...."
Szerintem csak ezért nem érdemes. Én fejből tudom, hogy idén benne lesz 800 ciklus.
Régen volt JB-m még egy 3GS-en, és semmi gond nem volt vele se sebességben, se stabilitásban, se akkuidőben, de ha megbolondul, akkor menthetetlen, és ez kiszámíthatatlan mikor történik. Még az sem tetszett, hogy a Cydia sosem tudott rendesen frissíteni.
Kommy
"egy idő után töltőn is lekezdi meríteni"
Ez biztos így van, mert az akku védelme megszakítja nehogy túltöltsön, de még nem tapasztaltam, hogy töltésen 100%-ról 99%-ra eset volna. Persze én USB-ről töltöm, ami kíméletesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Az tiszta, viszont arra lennék kíváncsi, hogy mikor van az a "bizonyos szint"? Fél- egy óra, vagy még több, miután a telefon 100%-ot mutat?
Mostanában viszont párszor olyan is volt, hogy feloldás előtt mondjuk 60%-ot mutat, majd mikor feloldom, akkor már csak mondjuk 55%-ot. Párszor már csinált ilyet. Vagy csak későn kapcsol ilyenkor a rendszer?[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Tibee86 #13886 üzenetére
A %-os ugrálás azért van mert egy idő után töltőn is lekezdi meríteni az akkumulátort, sőt töltésnél srem akkor lesz 100%-on amikor tényleg elérte a kapacitás 100%-át hanem egy bizonyos szint felett. Ráadásul töltő levételkor kalibrál újra az akkumulátor elektronikája.
-
GALARDO
addikt
Nagyon cuki lett, ez a kiegészítő, és ez a név:protective smart cover.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz GALARDO #13885 üzenetére
Oké, de iPad-ből is van 16 gigás, és az sem nevezhető szerény tudású gépnek. A specifikációját tekintve abszolút nem szerény, a 200$-os szegmenst nézve meg kifejezetten erős gép. Ettől még persze lehet szar, sőt, az iPaMBd-hez képest biztos, de pl. szívesebben venném, ha 1GB RAM és 1,3MP-es kamera lenne benne 512 a 0,3 MP helyett. Ha ez szerény, akkor az iPad 2 mi? Persze mint írtam, a felhasználói élmény más, most maradjunk a hardveres specifikációnál.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
Van olyan app Cydiában, ami mutatja, hogy hány ciklus van az akkuban, és hogy mennyi van "meg" a tényleges 1420mAh-ból még.
Azt a screenshotot azért is lőttem, mert nem hittem el, hogy ilyen is lehet
A zene azért sokat tud dobni a használati időn, mert ugye azt is beleszámolja. Nekem általában a használati idő majdnem megegyezik a kijelzőhasználattal. Persze ha épp sokat telefonálok, akkor nem.
"Ez azt jelenti, hogy nem veszem még le 100%-nál."
Mennyit szoktad még rajtahagyni? Én se rögtön veszem le általában, valamikor ez érzetre jobbnak is tűnik, gondolok itt arra, hogy van hogy már 30 perc a használati idő, és még mindig 100%-on, de van olyan is, hogy már 3-4 perc használatnál leugrik. Bár egyre jobban bizonyosságot nyer nálam, hogy ez a %-os mutató nem a legpontosabb. Lehet ki is kapcsolom, és akkor nem fog annyira zavarni
Tényleg, a tiéden van JB? Gondolom nincsen.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz manchester85 #13884 üzenetére
Az iPad-é bővíthető?
Ez mos hogy jön ide? Amúgy meg, ha már elő hoztad, az iPad-et nem kell bővíteni, hiszen van 64 gigás változat is. Én amúgy a többi androidos géphez mérten tartom szerénynek, gondoltam, ez gép nagy dobás lesz. Természetesen, ez saját vélemény, tetszik, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz GALARDO #13878 üzenetére
"16gb beépített memória, és nem bővíthető"
Az iPad-é bővíthető?
A kijelzomeret nem a tudás része. Érdekes lenne, ha emiatt tartanák szerény tudásúnak az iPhone-t. Persze ettől függetlenül a 7" szerintem is kicsi. Örülnék, ha hardveresen az iPad 2-m hasonló specifikacioval bírna. Persze el nem cserélném rá, de hogy tudásra szerény? Megnézted a specifikaciot? Pixelsuruseg, előlapi kamera felbontás, RAM, proci, csak épp ezekben jobb a Nexus 7. Persze két külön dolog a specifikacio és a hasznalhatosag, de hogy szerény tudású lenne, az vicc...
i6 Silver
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #13882 üzenetére
Van elég sok zene, ha úton vagyok - zene, flipper, coul keyboard, ibook.
De jóval kevesebb netet használok. Napközben wifi alatt párszor frissítem az emailt, híreket fórumokat olvasok. Otthon ezen felül internet rádió néha."Van olyan screenshot lementve, amin 41%-on van, 5óra 20perc használat, és 2 nap 2 óra készenlét,"
Akkor nincs ott semmi gond.
Játékoknál - mint a Racing, nálam a Modern Combat - melegszik mindenkinél. Nagyon nagy számítási teljesítményre van ilyenkor szükség, 100%- megy ilyenkor minden. Esténként néha szoktam játszani MC-t, de nem tudom, hogy merült, mert úgy beleélem magam, hogy koppanásig kihajtom.
"Ezért is gondolkozom, hogy lassan felteszek JB-t, hogy kiderüljön, hogy is áll az akku."
Ezt most nem értem.
szerk.:
" Írtad, hogy éjszak nem megy le 1% se, nekem ha wifin van akkor kb 3-4% lemegy kb 8 óra alatt, próbáltam repülőmódban, de teljesen változó. Van, hogy semmit nem megy le, de van, hogy ugyanúgy 3-4%."
Akkor wifi nélkül is lemegy annyit. Ez tényleg változó, de nálam legtöbb ször 0-1%-ot esik, ha lefekvés előtt csutkára feltöltöm. Ez azt jelenti, hogy nem veszem még le 100%-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azért az elég jó. Ebben van zenehallgatás is?
Valami akkor nálam nem az igazi, vagy csak ennyire máshogy használjuk, mert nekem még új korában se tudott annyit, mint amit írtál.
Példaként: Mondjuk hétvégén, ha itthon vagyok, folyamatosan wifin van, ph nézegetés + 1-2 oldal, de javarészt netezéssel, 1-2 telefon, facebook chat, kb 6 óra használat vagy annyi se, és már 20%, vagy alatta.
Van olyan screenshot lementve, amin 41%-on van, 5óra 20perc használat, és 2 nap 2 óra készenlét, de akkor tényleg nem sok mindenre használtam.
Mostanában játszom a Reckless Racing 2-vel, az kb 10 perc alatt 5-6-7%-ot megeszik. Írtad, hogy éjszak nem megy le 1% se, nekem ha wifin van akkor kb 3-4% lemegy kb 8 óra alatt, próbáltam repülőmódban, de teljesen változó. Van, hogy semmit nem megy le, de van, hogy ugyanúgy 3-4%.
Ezért is gondolkozom, hogy lassan felteszek JB-t, hogy kiderüljön, hogy is áll az akku.
És az enyém kb fél éves.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #13870 üzenetére
Használat 5h 42m
Készenlét 1nap 8óra
Most van 50%-on
A wifi folyamatosan meg, jópár helyen Bp-en magától kapcsolódik. Persze mobilnettel nem volt ilyen rózsás.Blaise
Arról nem is beszélve, hogy elsőként kapja a legújabb Androidot, Samsungot is beelőzve. De ha már... inkább Win8.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Blaise #13877 üzenetére
Vagyis ASUS tablet. Nekem nagyon szerény a tudása, de legalább olcsó.
szerk: Igen megnéztem, és az én elvárásaimnál, ez szerény.
1. 16gb beépített memória, és nem bővíthető. Az androidnál, pont ez volt nálam az egyetlen előny. Arról nem is beszélve, hogy 16-os tárhely, nekem kicsi.
2. Nagyon kicsi a kijelzője, ha tablet, akkor nálam min 10".
3 A kamera hiánya nem zavar, de az is ide tartozik.
Más: Vicces, hogy istenítik a Siri copyt. Amikor meg kijött a Siri: Lol minek, hülyeség....
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #13876 üzenetére
-
Blaise
veterán
Ez az új Google tablet eléggé odacsap a 200 dolláros árcédulával.
-
nagyúr
Mas appokkal nincsbaj?
-
vadászcsiga
félisten
-
sp@rtan
senior tag
válasz vadászcsiga #13862 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Pocket, Radability nem működött, megvettem Instapapert erre az sem.
Megoldás: Vissza 5.1.1-re és visszakértem az Instapaper árát. -
SÖ
addikt
A többít is elolvastad? Úton vagyok, fejből írok hejesen Amúgy nem helység csak hej rö előtaggal.
-
nagyúr
Szerintem visítva örülnénk neki, ha ez lett volna az eddigi legnagyobb helyesírási hibája a srácnak
-
máyköl
veterán
Icecave: Neked sima 4 -ed, vagy 4S -ed van?
-
vadászcsiga
félisten
Mondom amíg nem javul meg a béta megveszem az Atomic browsert erre az is kilépeget. Szopás : )
SÖ
A röhej nem pontos jé? De[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz icecave #13834 üzenetére
Röhely, hogy ezzel minden friss OS-nél bepróbálkoznak. 2G-n sokkal kevesebbet eszik. Nálam 2 napot símán elmegy, csak azért töltöm a 3. napra, mert nem akarom elhinni, hogy kibírná, de kibírná. Igaz egy ideje kábeles vagyok, de a wifi megy. Ennek ellenére egy éjszakát 0% eséssel kibír, ha előtte lett feltöltve. Most pl 2. Napja megy 62% és ebbe van wifi játék telefon book. Ja és 2. évesen. Tehát ha valakinek merűl, az szoftveres gond, igaz egy i4-ről beszélek. Kíváncsi lennék egy 4S bírja-e így a 2x1GHz-el mivel a különbség csak 45/32.
Szerk. iCloud még elég bétás, de dolgoznak rajta. Hányszor volt már leállás, ami vitte magával az iTunest is.
Off Szivárognal el az emberek a Apple-től.[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
srácok, a sima 3g melyik iost bírja el még élvezhetően?
imessage jó lenne ha lenne.
illetve lenne egy olyan 3g ami nem kapcsol be, de az ITunes recovery módban látja.
mit lehet azzal kezdeni? -
Ragnar95
félisten
Végre megvan az iPadem, tegnap délután megvettem
Az iPad tulajok tudnának mondani pár musthave appot/játékot? Meg olyan játékok érdekelnének még, amikkel ketten lehet játszaniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r4z
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz GALARDO #13850 üzenetére
Szerintem en akkor sem fogok beszélni a telefonomhoz ha majd tud magyarul. Egy helyzetben tudnám elképzelni mégpedig vezetés közben. Vissza gondolva a tv reklámra sportolás közben biztos hogy ne zavarjanak, sütit nem sutok, nem révedek az erkély ajtó elott és kérdezem hogy milyen idő van Debrecenben. Mi volt még?
Naptár bejegyzés sem johet szoba mert azt altalaban közösségben jön elő, ritkán viszem fel magamban ott meg mekkora pöcsség a telefnodnak beszélni ráadásul már mindenki látta a Siris tevejatekot[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
máyköl
veterán
válasz ittakary #13847 üzenetére
Elkezdi leírni azt a rendszert, ami béta állapotban van még, ergo nem neki, mint fehasználónak találták ki. Senki nem könyörgött neki, hogy tegye fel. Ha ő úgy döntött, feteszi, vállalja ezzel a kockázatokat, hogy tele van a rendszer buggal, akkor ne kezdjen el itt sírni, hogy milyen bugos még mindig a Safari, mert elérhető számára egy korábbi rendszer, amin teljesen jól működik a Safari, sőt, azt a rendszert kellene normális esetben is használnia.
Amúgy nem lecseszni akartam, csak azt próbáltam elmondani, hogy ez nagyon is benne volt a pakliban, mire ez a nagy felháborodás?
-
nggabi
félisten
ez az. legyen harc
"szenyor dzsíííí"
-
nagyúr
válasz máyköl #13845 üzenetére
Azért megengeded,hogy az OFF-ban rinyáljon,ha valami nem f*sza, nem?
Biztosan tisztában van vele, hogy ez béta, úgy emlékszem, az 1-et is feltette, vaszleg, az a baja, hogy béta 2-re sem javították a nyűgét, vagy méginkább, hogy sérült a backupja. Aztán,hogy melyik hipotézisem igaz, majd ő megmondja
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #13843 üzenetére
Már bocsi, de senki nem kérte tőled, hogy felrakj egy béta rendszert. Innentől kezdve felesleges a felháborodásod, majd akkor akadj ki így, ha a végleges is ilyen bugos lesz. Ez béta, fejlesztőknek!
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #13843 üzenetére
iCloud backuppal már nekem is volt parám, nem működött iPadon a fényképező, nem mentette el a képeket, hiába csináltam párat. Aztán nem tettem vissza backup, hanem manual mindent, és úgy csináltam új backupot, és megjavult. Persze, nem ugyanaz a helyzet, hisz szotfverváltás nem volt. Annyi,hogy egyszercsak "elromlott" a backup.
-
vadászcsiga
félisten
Csak nem bírtam ki felraktam a béta 2-t de az a szájba****** Safari ugyanúgy crashel nagyon remelem hogy nem marad így az én telefonomon, hallottunk már ilyenről. Mindkettőre iCloud backupot tettem lehet az a baj bár 511-en semmi baja nem volt.
-
r4z
nagyúr
válasz joey04 #13754 üzenetére
A HTC memóriakezelése egy hordó folyékony ürülék. Az hagyján, hogy agresszívan kilő mindent, de ha kitisztítom a memóriát, 976MB-ból kemény 400 van szabadon, de ha újraindulnak a kilőtt háttérfolyamatok, marad 300-350. Egy SGS2 vagy Note esetén ez 800MB felhasználható RAM-nál 500+MB. Másra már tényleg nem tudok gondolni, mint hogy a GeForce használja el a RAM-ot, mert ekkora balfékek nem lehetnek a fejlesztők.
(sorry a visszaposztért, de kicsit lemaradtam...)
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
válasz icecave #13834 üzenetére
Plusz nekem elkezdek baszakodni a WiFi. Itthon eddig, ha kikapcsolva volt a mobilnet, akkor folyton a WiFin lógott a teló: ha kioldottam a képernyőt azonnal kattintottam a Safarit és már nyomta is a kontentot. DE tegnap valamiért nem kapcsolódott azonnal: tökörészett pár másodpercet, ami ritka idegesítő volt. Egy Hard Reset oldott meg.
-
nagyúr
iOS6, béta 2-be visszakerült a 3G kapcsolója. Csak azért írom, mert 2 hete ez sokaknak nagy érvágás volt.
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik navi a jobb?
iGo, vagy a Navigon?
Vagy esetleg jobb ötlet? -
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #13820 üzenetére
Így jár, aki nem szereti a mobilnézetet, fektetve az is olvasható. Teljes nézetben meg két koppal szoktam nagyítani, vagy egyszerüen az olvasó gombal tetszöleges betümérettel látható á teszem az adott cikket. Ez a legjobb dolog a Safariban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz máyköl #13818 üzenetére
Én is, bár már piszkálja a fantaziam pedig egyik tweak sem hiányzik. Talán a full screen safariban ugyanis mostanában született egy hülye mozdulatom amikor fektetve a 2 huvelykujammal zoomolnék a ballal állandóan megerintem a vissza gombot. Természetesen másfél évig nem okozott gondot. A jót könnyű megszokni pedig csak 2 napig volt fenn a béta.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz máyköl #13815 üzenetére
Pontosan tudom. Mindenesetre, a bugokat továbbra is megosztom, egyrészt, hogy ha valaki felteszi, tudja, mire számítson, másrészt meg erre valók a béták, hogy feltárják a bugokat, s a véglegesre javítva legyenek
Egy vicces bug, ma lőttem: [link] Egy Music app kilövés, újraindítás meg is oldotta
-
joey04
titán
tárcsázó kinézete nem változott a beta 2-ben esetleg?
-
joey04
titán
nem. szimplán itt a MA-ról megnyitsz 3 tabot mondjuk. váltogatsz köztük, nincs semmi probléma. utána van olyan, hogy olyasmi fordul elő, amit linkeltem is, hogy egy programhoz elkalandozok (legyen mondjuk egy EB app, ha már fociláz van), és mire visszatérek a böngészőhöz, már újratölti az oldalakat. csak szerencsére ritkán van ilyen, meg ott a multicleaner, majd én szabályozom, hogy mi legyen nyitva és mi ne. így aztán nincs gond, mert a legtöbb alkalmazásból kilépek.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Na végre egy adat. S3 eladási előrejelzés
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #13762 üzenetére
"memória problémái a szifonnak is vannak,"
Mire gondolsz? Ha a Safari kilép az nem memória probl. Egyszerűen kilöhvi, mert nem megfelelően működik, ami más appal is előfordul. A neten nagyon sok hibás kódsorokkal megírt oldalakat látogatnak. Amikor a Safarinak elfogy a memóriája, akkor nem tölti be az oldalt, semmi több. Megnyíthatsz 20-40-60 appot is, legfeljebb a sebességen veszed észre. Ha egy nagy appot nyitsz meg rá, pl. MC akkor egyszerűen tovább tart a betöltése, mert előtte megágyaz a játéknak. Persze mindennek van határa, csak az emberi hülyeség határtalan. A OS próbálja ezt korrigálni. PL. elég kevés app fut a valójában háttérben. Az i4 fél megás ramja is bizonyíték arra, hogy nem a memóriakezeléssel van baj, amikor droidon 1giga mellett is dobálja az appokat.
Vehetsz s3-at, de én csak akkor vennék, ha újra írnák az Andoidot. Az ICS-el és a sok maggal is ugyan olyan mint volt. Kb. addig működik látszólag rendesen - az ICS által hozott rétegek közti prioritás miatt - amíg bele nem mélyedsz. Aztán jönnek az indokolatlan hibák, amiket ha orvosolni akarsz, nekiállhatsz custom romokkal próbálkozni, de azok is csak újabb hibákat hoznak. Tagamochinak jó, ha van kedved ilyen haszontalan időtöltéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest