Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
iTunes teljesen korrekt, logikusan van felépítve, nem értem mi a gondotok vele, 6éve használom, és nem váltanám le semmire.
-
gzbotii
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz BossBoss #11893 üzenetére
De nem kell, hidd mar el.
Te hasznalsz 2 eve Androidot nap mint nap vagy en? En amugy Sense-n vagyok, es elegedett vele.Probaltam a dezin mas romot , mint az eredeti (egy kb 20 honapos telon) , de csak a keves memoria nyug miatt kerult fel, es volt ami nem is volt stabil. Vegul lett egy sense-re epulo, de utana le sem csereltuk. Minek?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BossBoss
őstag
válasz máyköl #11890 üzenetére
Persze, abszolút vállalható az S2. Nem azt mondom, hogy használhatatlan. Ha jön az új iphone az tuti nagyobb lesz. Remélem a rendszer is csak javul. Nekem akkor sem hozta a droid azt a smoot érzést. Appstore-t éjjel nappal bújtam, droidon meg kb kivégzem 1 perc alatt mert nincs mit nézni, keresni. Vannak jó alkalmazások, de a többség az eredti app-ot kiváltani akaró otthon tákolt alkalmazás. Na ebből milliónyi van. Az S2-el sok gondom nincs. Remek kütyü. Kicsi talán nagy nekem is. Jah meg a kijelzőm kicsit be van égve, de azt mondták felesleges cserélni, pár hónap és ismét olyan lesz. De ez a kijelző technológiájának a hibája.
Ha tanácsolhatom, akkor próbáld ki pár hétre életvitelszerűen. Persze ha mondjuk el tudod egy kis időre cserélni. Úgy is kiderül, hogy tudsz-e vele élni.Gallardo:
Egyetértek.tildy:
De bizony kell! A gyári Rom-ok egy rakás sz@rt sem érnek. A tácswizzről már nem is mondok semmit. Meg eleve mások az igényeink. Megszoktam egy gördülékeny rendszert, ha van rá lehetőség eleve a próbálok a tökéletességre törekedni. Azzal semmi gond, hogy csiszolgatják a rendszert és főzelékeket készítenek. De könyörgöm hetente???? Akarva akaratlanul kipróbálom az újabbat, jobbat. Kb többször raktam az 1 hónap alatt újra rendszer mint az iOS-t 3 év alatt. Ezzel nem azt mondom, hogy kötelező romolgatni. Nyilván gyárival is lehet élni. Aki életében nem használt jobbat az lehet nem is tudja , hogy van jobb. Tehát én visszalépésnek élem meg az androidot. De reméljük, hogy egyszer útól éri az iOS-t. Lesz öröm és bódottág!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
GALARDO
addikt
válasz BossBoss #11889 üzenetére
Ami tetszett magán a rendszeren, az mass storage funkció
Engem is ez fogott meg benne, de ezenkívül semmi. Jól tettem, hogy jó áron el sikerült adnom, az i4-em. Így legalább beigazolódott, hogy számomra használhatatlan, pocsék az android.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
máyköl
veterán
válasz BossBoss #11886 üzenetére
1 éve van meg az I4 -em. Fura, de valahogy egy kissé meguntam. Az android pedig jön fel, és egyre jobban kacsintgatok felé. Jó lenne az az S2, de van pár dolog, ami taszít. Pl. a műanyag ház, a folytonos romolgatás, az általam kissé nagy méretű kijelző. Volt pár napja, hogy egy hangyányin múlt a cserém. Hirdetem is az I4 -et, ha elvinnék, akkor valószínűleg S2 váltaná.
De pl. nincs az a pénz, amiért én leváltanám az iPad 2 -m egy androidos tabletre... -
BossBoss
őstag
válasz gzbotii #11887 üzenetére
Eleinte nagyon tetszett. Az újdonság varázsa. De jöttek az apró illetve nagyobb gondok.Ez az állandó ROM-olás nem nekem való. Persze mindegyikben van valami baki és kellenek a kompromisszumok. Nem is beszélve a marketról. Valami félelmetes milyen gagyi appok vannak. Tele minden szeméttel sokszor átláthatatlan számomra, a sok csing-csang izééé. Ami tetszett magán a rendszeren, az mass storage funkció, jobban illetve többfelé tudok megosztani bármit, ergo egyszerűbben kommunikál a közösségi oldalakkal és szinte mindennel. A telefonban meg maga a nagy kijelző jött be nagyon. S2 után nagyon kicsi nekem iphone kijelzője. Anyaghasználat persze pocsék, egy iphone mellett. Nem rossz rendszer a droid, de én nem akarok ennyit turkálni a rendszerben. Lehet csak a 3 év mondatja velem amit lehúztam az iOs-el. Lényeg a lényeg hiányzik az úgy nevezett felhasználói élmény!! ...és a számomra sokkal minőségibb alkalmazások! Meg persze a retina kijelző!
Mondjuk az itunes az qrvára nem hiányzik... -
BossBoss
őstag
válasz máyköl #11885 üzenetére
Olvastam a véleményed S2-ről. Ugyan így vagyok én is. Nagyon bízom benne, hogy a new iPhone 4"-os lesz. 1 hónapja van nálam az SII, de már bánom a cserét. Most, hogy kijött JB és tettem fel öcsém 3GS-ére, közben úgy örültem mint egy gyerek. Csak teljen már el az a pár hónap és soha többet android! De ha még párszor szívok vele, lehet, hogy még előtte beszerzek egy 4S-t közben...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szakmaibol folytatva: kaptam egy eleg jo ajanlatot egy 4Sre
-
GALARDO
addikt
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
máyköl
veterán
Most, hogy így hosszabban nymogattam egy S2 -őt, kialakult egy véleményem a kijelzőmérettel kapcsolatban.
Ugye S2: 4,3".
iPhone: 3,5".S2 -őt egy hangányit nagynak érzem, de abszolút szimpatikus ez a nagyobb méret. Talán a 4,1" lenne a tökéletes.
-
-
máyköl
veterán
Bátyám vett ma S2 -t...
Esküszöm tetszik. -
Ragnar95
félisten
válasz paavoo #11866 üzenetére
Van fent kb 50 tweak, meg jópár repo, amiket nem kevés idő lenne újrarakni + minek szenvedjek ezzel,ha semmi fontos újítás nincs az 5.1.1-ben...
Amúgy valaki használ valami Cydia backup progit, mert a PKGBackupot próbáltam,de nem akar működniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Figyelj. Én elhiszem, hogy szeretnéd biztos forrásból venni, de ha jót akasz magadnak, ne vedd meg az Apple Store -ban.
Egy vadi új, 0 perces, bontatlan, gyári független 3GS-ért nem adnék 70 -nél többet, de a 60 ezer reálisabb. Egyszerűen nem ér többet.
A hardverapron nézz körül, ugyanilyen I4 -ek (bontatlan, gyári független) 120 körül mennek. Többet ne is adj ki érte, mert már az is a határ... -
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #11850 üzenetére
Nagyban gondolkodom,h frissítsek-e, amit csak azért tennék, mert akkor végre letakaríthatnám a 2,5 giga egyébet a backupomból iBackup Bottal,de cserébe minden JB-es dolgot rakhatnék újra
icecave: aranyosak, bár én inkább kutya-párti vagyok[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Na, már ezért jó volt szabira a szüleimhez jönni vidékre, mert megszületett a macska utánpótlás-duó
-
nggabi
félisten
nah ti nem vettetek olcsó féláras samsungot a telenornál?
"szenyor dzsíííí"
-
opeter87
senior tag
válasz xlife11 #11838 üzenetére
Hát ez mondom én is. Én 2 éve februárban vettem a 3GS-t a T-nél ikon200-ban 80-ért.
Szóval ma rabság nélkül max. 40-50-et adnék érte állapottól függően.
De ma már egyértelműen nem vennék ilyen telefont. (technikailag egyszerűen elavult lett, annak ellenére, hogy örömmel használom a sajátom nap mint nap) -
opeter87
senior tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ma már egyértelműen nem éri meg a 3GS, pláne nem 115ezerért.
Nekem is 3GS-em van, de:
-Az egyre újabb OS-ekkel, érezhetően lassul a telefon (2 év a 3.x vagy 4.x rendszerre sokkal gyorsabb volt)
-Van egy iPadem is 2-es és iszonyatosan gyors a 3GS-hez képest
-Öcsémnek van egy 4S-e és után a 3GS félelmetesen lassú
-A legnagyobb problémám a 3GS-el, hogy már csak VGA felbontású videó felvétel és a szemmel láthatóan pixeles kijelző és a vaku hiánya.Azonban a 3GS még mai is jól teljesít pl. üzemidő területén, nálam simán elmegy 2 napot. És a legfontosabb, sokkal jobban bírja az eséseket, mint a 4 ill. 4S
Sajnos én nem tudok vigyázni a telefonjaimra (a 3GS-em olyan karcos elöl hátul, plusz meg van repedve a burkolat a töltőnél plusz a jacknél) ezért nem mertem még 4S venni. Most meg már megvárom az újat. -
DanielK
addikt
Nem tudom, de szerintem inkább gyűjts még hozzá egy picit és ~150 körül az apple store-ból rendelj egy i4-est (8GB). Az még meg fogja kapni az iOS 6-ot is. Ráadásul nagyobb processzor és kijelző van benne. Hosszabb távon jobban megéri. Még akkor is, ha esetleg nem jön be. Akkor a családban maradhat hosszabb távon. Egy fél vagy egy évvel ezelőtt még megérte volna. Ma már nem annyira.
De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz gzbotii #11834 üzenetére
Jelenleg úgy vagyok vele hogy minél olcsóbban kipróbálnék egy 3GS-t és ha tényleg bejön az Apple rendszere (nem volt még almás telefonom) váltok egy későbbi komolyabb modellre.
Ha nem jön be családban elhasználják a 3GS-t, ha később váltok 4-esre akkor is.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gzbotii
nagyúr
Mondjuk ezt tenyleg te erzed. De magyaran 3GS-em volt, de amikor i4 tulaj lettem, akkor eszem f@szom megallt attol a minosegi haztol..meg az a felbontas sem rossz . Volt par keszulekem, de nemsok venne fel vele a versenyt. Nem vagyok alam fantikus csepet sem, de az mar tenyleg mas vilag a 3GS-hez kepest
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kutga
nagyúr
válasz gzbotii #11832 üzenetére
Jaja BB topikban sokat megfordulok mostanában.
Nem rossz a BB, de elég régóta szemezek Iphone-nal akár második telónak. Szerintem nézek egy refurbished 3GS-t már jó árban vannak. 4-est majd ha tényleg sok pénzem lesz úgy karácsony táján.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gzbotii
nagyúr
BB? Akkor megvan, hogy honnet halotam mar rollad
Amugy 114 szerintem kisse mar sok egy 3GS-ert nem? En fele ennyiert vettem es ilyen arban mar kapni i4-et, ami azert nem egy kategoria. Szerintem inkabb meg sporolj 3 honapot es akkor belefer egy i4 ami meg tovabb is kap tamogatast meg hasonlo.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Malachi
addikt
gyári refurb, igen, vagy brand new akár - bár általában utóbbiak is refurb. készülékek, ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá az eladónál. és az értékelések elég megbízhatóak, ha már több ezer pozitív visszajelzése van, akkor nem ver át, plusz adott esetben a paypal is garanciát vállal a tranzakcióra - de ennek is nézz utána, engem egyszer 20 ezerrel vert át egy cseh figura, azt pl. miután reklamáltam a paypal visszafizette.
-
kutga
nagyúr
válasz Malachi #11829 üzenetére
Ezt jó tudni, körbenéztem, már nagyjából fele árért is vannak modellek.
Gondolom gyári refurbished-et kell keresni. Nem szeretnék úgy járni hogy egy szoftverfrissítés után a függetlennek mondott teló visszaáll egy szolgáltatóra.
-
Malachi
addikt
az USPS, szóval az amcsi posta nem vállal mostanában ilyen küldeményeket, ez igaz, de ilyen értékes holmit én inkább DHL-lel, vagy FedEx-szel hozatnék, az a pár ezres már nem akkora tétel a garantált biztonságért.
gari akkor kezdődik, amikor regisztrálod a terméket és igen, tudod érvényesíteni.
kapásból találtam is 300USD-ért, új 16GB-ost, szóval érdemes keresgélni, de azért a vámnak nézz utána, nem tudom mostanában mi az összeghatár. esetleg EU-n belülről, Angliából vagy Németországból is kaphatsz olcsóbb telefont és abban az esetben nem para se a posta, se a vám.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Malachi #11827 üzenetére
Nagyjából sehonnan, megnéztem. T-nél láttam még, de még Dominoban is drágább mint a hivatalos boltban. Igen az ára kicsit vészes.
Ebaytől amiatt félek hogy felröppentek olyan hírek hogy Li-ion akkus cuccokat már nem postáznak külföldre.
Egyébként a külföldről rendelt cuccra a garit itthon ugyanúgy tudom érvényesíteni?
[ Szerkesztve ]
-
-
kutga
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Nekem jelenleg 5.1.1 van fent, es iTunes szerint ez a legfrissebb ra.
Az 5-os variansait meg fogja kapni, de 6-ost nem.Sebessegben feveszi versenyt a legtobb kozekategorias telefonnal, nem erzodik visszalepesnek egy Optimus Black-rol vagy egy Desire-rol. Amiben gyengebb, az a bongeszes es talan az igenyesebb jatekok futtatasa. (Ezt mondom ugy, hogy volt mar i4-em is)
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Iphone vásárlásán de előtte lenne pár kérdésem.
Árban a 3GS fér bele a keretbe, a kérdés rögtön adja magát hogy hol vegyem meg?
Függetlent és újat akarok, az applestoreban 114k, esetleg van valahol olcsóbban, gyári garival, ha nem akkor ez a legmegbízhatóbb forrás (sufni gsm boltokat kizártam).
A másik kérdésem hogy mennyire tudja felvenni a telefon a versenyt a mostani okostelókkal sebesség, alkalmazások, akkuidő terén? Semmi extra feladatra nem kell, annyi hogy tudjon szinkronizálni egy gmail és exchange email fiókot, a többi majd jön magától.
Még egy kérdés, hogy OS frissítés érkezik-e rá, illetve melyik a legfrissebb rendszer amit rá lehet tenni? JB és társai nem érdekelnek, gyári állapotban szeretném használni.
Persze tudom hogy kettővel ezelőtti generáció, de a 4 és a 4S árban egyelőre nem fér bele.
Köszönöm a válaszokat!
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #11810 üzenetére
Én sem közlekedem túl gyakran Miskolcon tömegközlekedésen, kb évente 4-5x, de egyszer(!) már láttam egy iPhone-t villamoson.
(#11819) joey20: Nem kellett még navit venned. Azért én nyeltem párat, amikor kifizettem a Navigon Europe-ot.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz GALARDO #11818 üzenetére
2 euró volt a max amit fizettem progiért (vagy tán csak 1,5). Nem mintha sajnálnám rá a pénzt, de komolyabb játékok nem érdekelnek ezen a platformon, csak a casual irány, az meg "óccó", szerencsére. Az egyéb appok meg szintén, már amik nekem kellenek. A legfontosabb 3-4 ráadásul free, és 1 kivételével mindig is az volt.
-
GALARDO
addikt
válasz joey04 #11817 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy megvárom, amíg le nem árazzák, a drágább játékokat. Ezt azért vezettem be, mert volt amikor megvettem, egy játékot 6 euróért, és másnapra 4 euróra, 2 hét múlva pedig 0,79 centre árazták le. Most őszig (vagy amíg meg nem jelenik, az új szifon) várok, remélem addig leárazzák, azt a pár játékot, amire most fáj a fogam.
-
GALARDO
addikt
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz manchester85 #11810 üzenetére
Honnet veszed, hogy mind lopott?
Te adtad el nekik?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
manchester85
veterán
Nalunk Miskolcon nincsenek a tömegközlekedési eszközökön iPhone-ok, vagyis van par, de az mind lopott. . Szerencsere Miskolcon csak autoval közlekedem, habar Debrecenben is ugyanaz a bőrszín dominal, raadasul ott mindnek iPhone-ja van. Mondjuk ők arabok, es nem a gyrosárusok kozul valok.
i6 Silver
-
-
b4zsi-
őstag
Én is megszoktam nézni a telefonokat a metrón, de az igazi boldogság amikor gyönyörködöm a MetroFacekbe mintha mindenki bérgyilkos lenne vagy csak lefele néz. Jó játék kipróbálni ki mer szembe nézni Veled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest