Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Na ezt a zenét mindenki hallgassa végig, szűk 3 perc. Az egyik legelismertebb trance trió egyik dala. Az egyik albumuk szinte csak ilyen zenékkel van tele. Aki szerint ez nem zene, annak baj van a hallásával.
Egyébként annyi baj van a trance-szel, hogy gyakran sok a monoton átmenet, de mindig kikerekedik belőle valami szép dallam, csak hát ehhez ugye ismerni kéne a műfajt.
-
r3dsnake
nagyúr
Lehuztak 500ft-tal a boltban, rosszul adtak vissza. Nem is a penz zavar, hanem hogy nem vettem eszre idoben… Mostmar nyerjek is a pottyos rudival i5ot.
-
bigdady
nagyúr
Parkolás Pesten? Akkor BMV (busz metro villamos)
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #30094 üzenetére
Akkor lefekvés előtt egy kis könnyed esti mese. Termonukleáris fúzió - avagy a jővő energia forrásai.
Rohadt jó
-
bobooo
addikt
Az új Mercedes R még, ami beszarás jól néz ki szerintem
-
SÖ
addikt
válasz
Bling95 #30078 üzenetére
Könnyebb parkolni
a lényeg hogy kényelmes, csendes, jó hifi legyen benne, és tudjam a fedélzeti komputerrel szinkronizálni a Nexus 4-et.
vadászcsiga
Csak voltak, de ha kimegyek, akkor valamit muszáj lesz vennem. Egyébként tökéletes volt ez városban is, keveset evett, csak hangosabb mint egy személy.
-
-
Blyan
félisten
válasz
szentkuti11 #30073 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek.
-
bobooo
addikt
válasz
Ragnar95 #30071 üzenetére
A mostani generációból (amit pár hete Genfben mutattak be) szerintem az összes rohadt jól néz ki
Az a baj a Volvoval meg a VW-al is, hogy belül az összes ugyan olyan
Várjál csak
most látom először az új s40-et
ez is bitang jól néz ki
Egyébként kiváncsi leszek majd az új xc90-re.. idén 10 éves a típus és már nagyon érett a frissítése
-
Ragnar95
félisten
Szerintem az új S4 kifejezetten ronda lett
Az előző generáció sokkal jobban bejön nekem
BoboDJ: a mi 6 éves S40-esünk sajna járt már szervizben, bezzeg az Avensis 10 évis megvolt és azalatt kötlelzőkön kívül csak 1x járt szervizben, mert elromlott a dudája, meg 1 akkucsere volt,benne, de ennyi, az nagyon király kocsi voltRáadásul óriási volt belül is és a csomagtere is batár nagy volt
-
SÖ
addikt
Nem én húzom, ennyit ír elő a gyártó
Disel Télen kaptam meg a szalonból, és muszáj volt rá vennem akcióban egy szettet azóta az van rajta, pedig azok még puhábbak.
PL. arra odafigyelek, hogy kanyarodáskor nem adok gázt - lehetőségekhez képest - hogy kiméljem a féltengelyt
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #30065 üzenetére
Talált
Ráadásul még az autó gumijait is hevesebben koptatom az átlagosnál. Lehet összefüggés?
-
szentkuti11
addikt
válasz
manchester85 #30065 üzenetére
OMFG
-
Xero
nagyúr
Azért 25e-ig húzni az olajcserét. Hááát. Bárki bármit mondjon, én 10-15e km után, de max évente cserélem gyári ajánlott olajjal. Most lesz nyáron 12 éves, de még nem kellett hozzányúlni és egy decit sem fogyaszt. A gumi is kicsit soknak tűnik, bár ha pályán kapta, akkor lényegében mindegy.
Én sajnos gumi gyilkos vagyok. Két évente cserések a nyári szettek.
-
Bling95
őstag
Nalunk mazda van ugyanigy mar 200.000n tulvagyunk , most lesz 7 eves de semmi gond nemvolt vele csak a kopo alkatreszeket kellett cserelni
-
SÖ
addikt
válasz
bobooo #30047 üzenetére
A mostani 6 éves Fordomba még egy deci olajat sem töltöttem, az olajcserén kívűl, ami ráadásul 25000km-es ciklus, szakszervízben Én kényesebb vagyok a megbízhatóságra mint a lóerőkre. Mindig betartom, ha hideg a motor, nem hajtom, de nálam ez nem nagy szó, mert melegen sem.
A gumikban 96000km van, ráadásul téli gumi, első fékbetét 75000-nél volt cserélve a hátsók még gyáriak. Lengéscsillapítók még mindig jók, még az aksi is eredeti.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #30048 üzenetére
Hát nekem speciel nem kellenének ezek a bálnák.
Melóba járni valami kis gép Mini Cooper pl, családinak valami kombi, hétvéginek meg hmm egy Tesla Roadster. Az nem lehet gyenge.
-
Xero
nagyúr
válasz
Cyberpunk #30043 üzenetére
Ugyan halkan, de őt én is megjegyeztem.
Nekem ugyan volt nagyobb gép (busa) a lábam között, de az ezres gixer az ezrex gixer. Még egy BMW 1000RR-t kipróbálnék szívesen pályán, aztán kérnék magamnak egy 600-as naked-et.
(#30041) máyköl: Azt én is emlegettem mint pályanapos garázs tölteléket.
(#30042) Bling95: Biztos vagyok benne, hogy tudja. Annyira képben van a gépeivel kapcsolatban, hogy az valami félelmetes. Ő az igazi autóbuzik szobra.
-
Bling95
őstag
válasz
Ez nem pocsnovelo
szimplan gyonyoru , bar ezek az amcsik nekem kicsit kockak
-
Blyan
félisten
válasz
Most konkrét adat érdekel?
Jah, már értem, a nagy dög.. Nekem nem kéne, illetve csak családi kiruccanásokra. Macsózni kizárólag normál verdával járnék.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #30039 üzenetére
Hát elég tahó egy gép.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem nem volt semmi említésre méltó autó amivel mentem volna, de moci már volt, 1000-es GSX-R volt a legnagyobb vas mivel mentem már. Az nem semmi érzés.
-
Xero
nagyúr
Ha már autók. Van két nagyon idevágó YouTube csatorna:
The Driver's Seat of YouTube! -saabkyle04
Jay Leno's GarageMind a kettőre érdemes feliratkozni és némi szabadidő esetén visszanézegetni.
-
Xero
nagyúr
Én inkább tourismo párti vagyok. Nagyon régóta az Astonok voltak a lista elején, de az új 991-es annyira jól sikerült minden szempontból, és annyival élhetőbb autó, hogy kénytelen voltam az Astonokat visszasorolni mögé az álom garázsban.
A Ferrarik is vonzanak, kit nem, de azok már annyira feltűnőek és hivalkodóak, hogy nem tudnám magamat elképzelni bennük. Persze, ha egy 458-as Spyder, vagy egy LaFerrari lapulna a garázsban, akkor minden létező pályanapra kijárnék, de egy 991-el akár dolgozni is nyugodtan elgurulhat az ember, aztán ha úgy tartja úri kedve még vadászcsigát is letolhatja a pályán hazafelé.
-
Bling95
őstag
válasz
vadászcsiga #30034 üzenetére
Jelen eletkoromban a rajta levo negy felni araval is kifejezetten elegedett lennek
-
Bling95
őstag
-
bigdady
nagyúr
Utasként sajna.
Tavaly haver tesztelt egy 750-es fél hibrid BMW-t na ha látjátok már hajót. Akkora motorháztetője volt mint egy kis kategóriás autó.
Visszatérve a corvettere ebben is mintha földön ülnél es a hangja az gyönyörű volt es gazfroccsnel jobbra balra bemozgott az egész kocsi. Asszem 420 LE volt. Szörnyeteg voltNissan is gyönyörű jaja
-
bigdady
nagyúr
Ford Mustang egyértelműen. Esetleg egy spéci Opel Manta.
Ültem már sok mindenben de csak utasként sajna, de eddig a 6300 cm3 hátsó kerekes normál váltós corvette volt a legdurvább érzés
Fostam egyedül bevállalni pedig szinte ha belegondolok ez az egy volt csak Kézi váltós amit vezetni is birtam volna. összes többi automata volt azt pedig ilyen drága kocsikkal sosem mertem kipróbálni.
Ebben a corvetteben a két utas között megy a kardán, tolja ki a seggét ááá
Tavaly pedig vittek egy BMW 645-el tavaly 255-tel ott már viszont kezdtem félni pedig rohadtul nem érezni benne a sebességet mintha 150 lett volna. Basszus többe került mint a házunk ha visszagondolok. -
Bling95
őstag
válasz
sunahunter #30023 üzenetére
Sorry, azt akartam irni
A v8as benzines biturbo erdekel na
-
bobooo
addikt
Az új Porsche se rossz [link]
-
r3dsnake
nagyúr
Az ifjú Lara Croft szenvedései: Index
Az első mondat...
-
Blyan
félisten
Akkor ez lehet jobban bejönne.
Jóval nagyobb elődjénél az új Quattroporte: hossza 163, szélessége 64, tengelytávolsága 107 milliméterrel nőtt, a hátul utazól legnagobb örömére.
(#30011) SÖ
Ne beszélj hülyeséget, egy 15000-et pörgő 1,6 turbó motor,~700 lóerővel nem éppen az utcai autók standardja.
-
Xero
nagyúr
válasz
Bling95 #29992 üzenetére
Cserébe túl magasan van a súlypont, szóval a vezetés sosem lesz olyan élvezetes mint egy kicsi laposan ülő pörgős gépben.
Vezettem már Peugeot 206 RC-t is, ami igaz súly/lóerő arányban némileg jobb mint az X5 (5.8 vs. 6.626), de ennek a többszörösét adja élményben.
(#29996) szentkuti11: Nekem jelenleg a Porsche 991 Carrera S chrono package-el. Pár hete üres fél órámban össze is pakoltam az álom setupot:
-
SÖ
addikt
Azt tudjátok, hogy az F1-ben jövőre csak utcai kocsik lesznek? Megszűnnek a mostani pálya gépek.
-
Blaise
veterán
Én egy BMW 320d-vel is megelégednék
Ha megfizethetőbb kocsi, akkor új Golf vagy Octavia 1.4 TSI-vel
-
sunahunter
senior tag
válasz
szentkuti11 #29996 üzenetére
GTR. Soha ki nem fogyó MOL kártyával a napellenzőn.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem álomverdák közül főleg a komolyabb Audik (RS8, RS6, S7), kisebb kocsik közül meg A3/S3/A1, Mini Cooper
Mondjuk nincs jogsim, nem is igazán érzem most szükségét, de majd egyszer talán.
-
Blyan
félisten
válasz
szentkuti11 #29999 üzenetére
Ez főleg kelet- és közép-európára igaz, és egy önkompenzálás.
Az Államokban tudod kik mennek a legtöbben SUV-el? A többgyermekes anyukák - nesze Neked erő sugárzás.
-
DanielK
addikt
Én ezzel utazom:
Volvo, Ikarus és olykor egy-egy Alstom kocsi! -
SÖ
addikt
válasz
sunahunter #29985 üzenetére
Na az oroszokban nincs félelemérzés
[link]
-
bobooo
addikt
válasz
szentkuti11 #29996 üzenetére
Húúúú álomverda?! Nem is tudom
Sok van.. A BMW nagyon tetszenek az Audik is a Volvo-k is meg a Mercik
Nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest