Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fránya google fordító.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem mindegy, csak nézzen ki jól, persze gagyit nem veszek. Van amelyik évekig bírja, más meg nem. Elég hülyén járok, így jellemzően a talpuk szokott hamarabb elkopn.
-
.Szaki.
addikt
válasz
TechN7ne #160090 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ~6-7 éve csak egy adott márkától vásárolok cipőt és mivel már tudom, hogy a textil és a bőr kiadásokból mekkora a lábméretem, tudom, hogy baromi jó a talpbetéte és képről is meg tudom ítélni, hogy nagyjából milyen lehet a valóságban, inkább megrendelem webshop-on keresztül és eddig minden alkalommal jól választottam, nem volt probléma és legalább nem kell bemennem a bevásárlóközpontok emberrengetegébe.
Ha más márkából választanék, akkor viszont tényleg fontos elmenni, nekem is el kéne, mert most szeretnék másfajta cipőket is kipróbálni, de eddig még nem nagyon jött meg a kedvem hozzá.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
.Szaki. #160089 üzenetére
Nem mind1 ,hogy egy cipőnek milyen az állása felvéve ,sokaknál nem így működik...
Tudni illik az Adidas ok tartosabbak általában mint egy nike /reebok / fila ,de ez függ a láb formájától ,szoritásátol hogy mennyire lesz tartos az idők folyamán és mennyire passzol minden része a lábhoz (mindenkinek más). -
Valakinek van Adidas Boost cipője közületek?
-
SÖ
addikt
válasz
lugosi #160082 üzenetére
Hangszórót adtam el, és a vevő nem akarta kibontani a dobozból, már szaladt volna el vele. Utána kiabáltam, hogy a téglákhoz rendes habarcsot használjon.
A másik véglet meg általában iPhone eladásoknál van. Széria szám, imei, ügyfélszolgálat, biztos független, nem alaplap cserés, stb. Ezzel el megy másfél óra. Viszont még nem adtam el karcos telefont, akár mennyi idős volt. BB is csak a sarkán volt kopott. -
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #160078 üzenetére
Nem arról van szó hanem még bbos10 amitt legalább 3 éve nem frissítenek ha nem több. A vicc benne az, hogy még így is telefonálni jobb volt azzal mint sok Droiddal, ahol a közelség érzékelő kikapcsolja a kijelzőt, de vissza már nem akarja.
lugosi
Mikor eladok valamit mindig bemutatom a dolog negatív aspektusát is, nehogy utólag panaszkodjanak.
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #160075 üzenetére
Bleckberryt pár hete adtam el. Még a Classicot. Kérdezem a vevőt miért ragaszkodik ehhez a f@shoz, azt mondta céges telefon lesz, az enterprise server miatt. Többet nem kérdeztem. 😁
MA volt a kezembe egy LG v30. De gyönyörű - Oled kijelzője, nagy felbontás élethű élénk színek 6 collon . S7-nél is szebb volt. -
Cyberpunk
félisten
Na talán elmegy a hétvégén az SE és a Blackberry is, azt csak egy marad, igazi Hegylakó van nálam.
-
gyuromoj
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
Valaki meghekkelte a rendszert?
-
madgie
titán
válasz
Totheground #160070 üzenetére
Négy áthúzza (#), egy megnyomja az entert, tökjó
-
Totheground
addikt
válasz
aprokaroka87 #160067 üzenetére
En azt nem ertem, hogy minek ehhez barmilyen otfos csapat. Miota kell ember egy kep hashelesehez?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aprokaroka87 #160067 üzenetére
Vicces.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ahan
Aztán majd jól kielemeznek.... -
gyuromoj
veterán
válasz
Cyberpunk #160065 üzenetére
Index nélkül dolgoznak, de legalább a dudát nyomják ezerrel.
Tavaly Nápolyban ezt tapasztaltam. Illetve körforgalomban olyan helyekről jöttek a motorosok hogy nem hittem el.
Igaz szinte minden kocsi meg volt nyomva, mondjuk ez igaz Madrid belvárosára is.
Németek is néha tudnak meglepetés okozni.
Szerencsére csak utasként éltem át ezeket vagy gyalogosan. -
Cyberpunk
félisten
Olaszokról sincsenek jó véleménnyel vezetés ügyileg, mondjuk ott még nem voltam, így ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
-
szekra
addikt
válasz
Sukta 95 #160063 üzenetére
Gondolom 4-esen se sokat vezetsz.
Legutóbb egy büdös román kamion az éjszaka közepén előzött meg 60-as táblánál (felújítás, sáv lezárás) 90-el, úgy, hogy majd 10mp-ig izzadt mellettem előzéskor (mögöttem meg persze reflektort rám kapcsolta) végül én fékeztem bele, hogy takarodjon. Persze utána a fék pöcögtetés is ment.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark #160057 üzenetére
Erdekes meglatas!
Miert nem egy feltegla sulyahoz hasonlitod? -
TechN7ne
nagyúr
Komolyan mondom ,csak ma leejtettem a telefont megint vagy 4x
Összesen már megszámolni nem tudnám hogy hányszor ,mindenesetre nagy szerencsém van mert a készülék teljesen hajszálkarc mentes ,gondolom rá tesz a készülék anyaga és bevonat minősége is ,nem csak a tok és fólia ,szépen össze van rakva és valóban megszerettem a készüléket. -
-Ben-
veterán
-
Az is lehet, akkor gondolom mindenkinek "annyi"
-
B-L-A-C-K
titán
Biztos hallottátok hogy 9 ember meghalt egy balesetben, most derült ki a sofőr Facebook live-ozott közbe, és nem vette észre áttért a sávba....
-
hardverapro.hu -n tokeletesen mukodik a kereses funkcio, teszteltem
-
r3dsnake
nagyúr
SE 64GB Telekom (Független, már bőven hűség nélküli), mennyibe menne? 2 hónapja lett gariban cserével, szóval van még rá 10 hónap, és gariztatható lenne most is "pattogó" home-gomb miatt.
-
szekra
addikt
Nektek is laggol a Google maps?
-
.Szaki.
addikt
Soproni IPA. Pedig alapvetően nem szoktam magyar sört inni, de ez nagyon bejött.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aprokaroka87 #160001 üzenetére
Én sem szokom elengedni, csak ha mondjuk meg kell igazítani a bukót.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest