Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Hát igen.
Sajnos ő nem egy geek típus. Amúgy igaza van, feleslegesen kiadni 100 ezreket ilyen "szarokra". Néha magamba szállok, hogy tényleg kell ez nekem, és bizony van benne valami. Kibulizom majd valahogy. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
máyköl:
Hát Ő sajnos kismilliószor eljátszotta ezt velem a ruhákkal és a sminkes szarságaival. Kérdezem ez új ruha stb? Ááh ez már régi. De annyi van neki, hogy ott ver át ahol akar... No comment!

-
BossBoss
őstag
válasz
máyköl
üzenetére
Szívesen megtartanám, de kedvesem nem engedélyez több kütyüt.
Szóval vagy ez vagy az. Most mondtam neki, hogy hiányzik az iphone és lehet veszek egyet, mondtam olyan 150 ezerért max. Majdnem kiszédült tőle. Szóval csak így tudom megoldani, hogy ezt eladom. Amúgy ha megvárnám az októbert akkor már szolgáltatótól el tudnám hozni gombokért is, de egyre jobban hajlok arra, hogy nem kötök újra hűséget. Meg van itthon egy 15-s noti, egy 11,6-s netbook+iPad. Igazan van kedvesemnek, ennyi tényleg felesleges. Pedig szeretem nagyon az iPad-et. De az iphone jobban hiányzik... Ha nem viszik el akk
or persze megtartom. Az sem lenne tragédia... -
BossBoss
őstag
Srácok!
Tudom ez nem a reklám helye, de eladom a pár hetes új iPad-em. Nagyon hiányzik az iphone, nem bírok októberig várni...
Szóval ha valakit érdekel írjon.Üdv!
-
-
Ocarina
aktív tag
-
joey04
titán
válasz
CHIPman
üzenetére
Elég sok Apple "fan" van, aki egyébként nagyobbat akar. Csak most szólok, hogy pl az igen nagy fan hírében álló plastik józsi már tavaly is azért sírt, hogy kicsi, és összefosná magát az örömtől, ha 16:9-es nagyobb szifon jönne. a másik arc meg egyenesen Note rajongó. Ja meg ha note: józsinak a stylus is nagyon hiányzik pl az ipad mellől. szóval biztos sok tulaj elégedett lenne/lesz ha növelnék, és ők lennének a hangosabbak. na meg aztán ott van Everman pl, aki szerint a 3,5" az ideális, mégis Note tulaj. lehet összekeverte a számokat... (5,3")
-
sp@rtan
senior tag
Na én most rakom vissza az iOS5-öt, nekem nagyon bugos még az iOS6b1. Beta2-nél valószínűleg visszanézek még. Most megpróbálok megint egy JB-t is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami hiányozni fog:
-Safari fullscreen - Cydias tweakkel majd megoldom
-Új zene lejátszó app - nekem nagyon tetszik az új design, megszerettem
-Sharing menü - eyecandy
-iCloud tabs - na, ez hiányozni fog. Most a gépen is Mountain Lion, nagyon jó kis fícsör.máyköl: Nekem tavaly az iOS5-tel nem volt semmi bajom, pedig ott is Beta1-től kezdve használtam. Lehet azóta poweruserebb lettem.

-
SÖ
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Rendben, de a hűséget is átruházom. Csúnya nő nagy hozománnyal.
szerk. erre csapj le! 4 SIM-mel.
iOS rendszer a Galaxy-n. 
-
Mr X
veterán
Ez a trükkjük, hogy óccsó készülék, és rohadt drága havidíj. Aki kihasználja, annak megéri, de nem hiszem, hogy túl sok magánembernek van szüksége ekkora csomagokra. De belemennek, mert rágerjedtek az iPhone-ra, S3-ra, bármire. Ezekből lesz a Hardveraprón eladott, aztán nemfizetés miatt tiltott készülék.

-
máyköl
veterán
válasz
Ricardo
üzenetére
Nem tudom, hogy a kérdést komolynak szántad -e, de a bal felső sarokban sosincsen semmi? Azt nem kell sosem használni? Millió helyzet van, mikor kell, ha pedig te csak a kijelző közepét használod, akkor egészségedre.
Egyszerűen gáz, hogy egy kézbe fogva a telefont nem lehet a bal belső sarkot elérni, oedig nem vagyok kis tenyerű ember. Az meg nem ok erre, hogy nem is kell a bal felső sarok. Rég hallottam tőled ekkora baromságot... -
Mr X
veterán
Srácok, ti mit használtok MSN kliensnek? Ezt töltöttem le, de nem igazán gyerebe.
-
joey04
titán
válasz
CHIPman
üzenetére
pont neked linkeltem már egy jóval korábbi postomat, tőbb, mint 1 éves is már, akkor is ez volt a véleményem. egyébként meg nincs szükségem ilyen belemagyarázásra, mert biztos azt fogom venni amit az apple ad, legyen az 3,2 vagy 3,5 vagy 5,3" mert az ios-t nem váltom le. majd talán egyszer wp.
-
nggabi
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
nem érteni almás pojéntot

sagit: jó lesz az 4,5"nak is
szerintem ha nem akarnak lemaradni akkor kénytelenek lesznek növelni a kijelzőt... a júzerek meg majd megnövesztik a kezüket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
+1
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ricardo
üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni

Részemről nem tudok mit kezdeni az ilyen telefonkritikakkal amikor eleve rossz véleménnyel vesz kézbe valaki egy addig csak képen látott készüléket. Semmi nyitottság, semmi befogadó készség. Kizártnak tartom hogy semmi pozitívumot nem talál benne. Objektivitás zéró.
-
válasz
GALARDO
üzenetére

S3-at amúgy én is kipróbáltam a hétvégén és tök jó, szép a kijelzője, jó, hogy olyan nagy. csak kár, hogy tényleg irtó műanyag és egy egész kicsit nagyobb a kényelmesnél.
ja és plusz jó pont, hogy nyitásra mentem a T-be, az Allee-ban és nem volt bekapcsolva. bekapcsoltam, fél perc alatt végigmentem az installon vagy min és kész is. megtalálta a wifit és lehetett használni.
-
Brumi˘
addikt
válasz
máyköl
üzenetére
Ma t-be várakozás közbe én is megtapiztam az s3-at. Elsőre: "játék telefon". Könnyű, műanyag nem is értem hogy gondolják ezt csúcs készüléknek.
Kis nyomkorászás után: a kijelző szép, a redszer elég gördülékeny, de túl nagy már. (a 4,3-as DesireHD-val nem volt bajom, az kézreesett) -
joey04
titán
válasz
máyköl
üzenetére
Pedig van értelme ám mind a 2 méretnek, legyen az Note, vagy SGS 3, ahogy az xperia mininek is. Csak korántsem annyi embernek jó, mint ahány megveszi. Csak ugye pl én is 4,8"-os telefont vennék, ha nem lenne iPhone, mert nekem csúcskategóriás kell, ott meg csak ez van. Ettől még a méretet nem tartanám optimálisnak.
-
az első értelmes iPad kihívónak tűnik. érdekelne az ára, mert simán lehet, hogy ezzel szállok be a tabletek csudálatos világába.
-
máyköl
veterán
Vótam Samsung boltba!
Első kézbe vétel: Galaxy Note. Nem kommentelném. Kritikán aluli. Remélem viccnek szánták ezt a kijelzőméretet.
Már majdnem mentem is ki, mikor megpillantottam a Galaxy S III-at.
Vélemény: -inkább kiszerkesztettem, nem szeretnék bant-. De komolyan. A kijelzőméret szintén már a vicc kategória, nem értem fel a bal felső sarkot. Nyomogattam kb. 4-5 percig, megfájdult a kézfejem tőle.
Ezt el*eszték. S2 bőven jobb lett, design, kényelem, és minden más szempontból. -
Ragnar95
félisten
Bár a tabletről magáról semmi nem derül ki a dizájnon kívül,de az nem rossz

De a Win8 nekem eddig nem jött be, főleg a gépes változata, de majd meglátjuk, mit fog felmutatni a tabletes...Bár alkalmazások terén tuti el kell telnie pár évnek, mire akár csak megközelítené az AppStore-t... -
válasz
manchester85
üzenetére
Ja, igaz, App Store kell. Ellenben az általad említett Apple Stone sem létezik

-
szkita110
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek. Szeretnék az Apple stone-ról letölteni telefonon, de nem tudok regizni :S
Ha valaki segítene benne azt megköszönném.
Előrre is köszönöm.
Üdv Zoltán -
Xero
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Öszintén szólva már szorulásom van, annyi ötlhetem lenne, csak nincs kivel megosztanom. Az első OS amivel találkoztam a 3.x volt, és mint friss hús megálmodtam a mappákon belüli mappákat. Akkoriban WinMo-ról jöttem, és ez volt kézenfekvő amit hiányoltam. Persze az akkori almafanok lehurrogtak, hogy minek. Kinézetre is lenne elképzelésem, ami funkciójában forradalmi volna. Ez is régi elgondolás, és láss csodát, a Nokia félig meg is valósította. A röhej, hogy senki, még a Nokia sem ismeri fel. De ezen nem is csodálkozom, legalább annyira buta a vezetés náluk, mint annak idején a xeroxnál.
Sokan teljesen új telefont várnak, pedig minden márkának van egyedi stílusa. (kivéve Samsung
) Ameddig az sikeres, addig nem változtatnak.mindenki
Az első iPhone-om egy 3GS black32GB volt. Olaszból hozták. Vittem gépet, segítettek beregizni, nézegettem oszt jóvan. Pár óra múlva jött egy bejövő hívásom, és csak azt hajtogattam a már nem emlékszem kinek, hogy hangosabban, mert nem értem mit mond. Én is már csutkára tekertem a hangerőt, de nagyon halkan hallottam a Westendben. A poén, hogy belenyugodtam, ez a maximum, mivel fórumokon is pont a hangjára panaszkodtak. Este szintén a fórumon valaki beírta ugyan ezt a problémát, mire megkérdezték tőle, hogy a fóliát lehúzta-e. Na most, ez úgy rá van gyógyulva, hogy baromira nem lehet észrevenni iPhone-os gyakorlat nélkül.Sehol egy légbuborék, v. felkunkorodás. A hangszóróról, meg törvényszerűen arra gondol az ember, hogy stereó, mivel ugyan akkor nyílása és rácsa van a mikinek is. Mutass még egy gyártót akinek ekkora bazi nagy a mikrofonja is. A legtöbben nem iPhone-ról váltanak egy másik modellre, hanem olyanok akiknek a kezében most van először. Jó, hogy ezerszer le lett írva, de szerencsétlenek azt sem tudják mire kéne rákeresni.

-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Vagy csak adni egy használati útmutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én asszonykám sem szereti, mondjuk én alsóbb kategóriákban mozgok. 
Sajnos ő nem egy geek típus. Amúgy igaza van, feleslegesen kiadni 100 ezreket ilyen "szarokra". Néha magamba szállok, hogy tényleg kell ez nekem, és bizony van benne valami. Kibulizom majd valahogy. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval vagy ez vagy az. Most mondtam neki, hogy hiányzik az iphone és lehet veszek egyet, mondtam olyan 150 ezerért max. Majdnem kiszédült tőle. Szóval csak így tudom megoldani, hogy ezt eladom. Amúgy ha megvárnám az októbert akkor már szolgáltatótól el tudnám hozni gombokért is, de egyre jobban hajlok arra, hogy nem kötök újra hűséget. Meg van itthon egy 15-s noti, egy 11,6-s netbook+iPad. Igazan van kedvesemnek, ennyi tényleg felesleges. Pedig szeretem nagyon az iPad-et. De az iphone jobban hiányzik... Ha nem viszik el akk

azthiszem iPad/iPhone/iPod?!

iOS rendszer a Galaxy-n.

megnéztem egy i4 képét h értsem, és tényleg olyan