- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont az ilyen dolgok miatt nem megyek bele felesleges vitákba egy ponton túl... Többet ér a "tiszta múlt", mint az állandó kitiltogatás. Plusz azt hiszem, egyedi avatart is elveszik emiatt nem?
szerk.: azt most hagyjuk, hogy jogos-e, nem, meg hogy ki a hibás, ilyenek, általánosságban írtam.
-
manchester85
veterán
Látnád, hogy azóta mit művel. Floodol privátban.
Most is van 300 új üzenetem tőle.
Sagit!
Elég jó emberismerőnek tartom magam. Pl. sose kezdek el olyannal kötekedni, (nyilván nem az apró élcelődésre gondolok, mert azt még a jóistennel szemben is megteszem
) akiben nem találok valamilyen határozottan antipatikus tulajdonságot. Oké, jelentett, ettől még nem feltétlenül lehet megítélni, de a privát válaszát meg én nem láttam, nem te. Én meg utálom, ha valakinek véleménye van valamiről, aminek nem ismeri a részleteit. (Jelen esetben te a jelentőm válaszát.) Na, erre mit lépsz?
-
Lehet, de a helyzet az, hogy Magyarországon élünk, szóval rám szállna az állam, plusz ha adóznék utána, akkor is 60%-a ugrik neki, plusz egyből jönne a gond,hogy hol gyártom, hogy gyártom,ott milyen a munkavédelem, stb. Gyakorlatilag kicsinálnának helyből, ha ilyeneket kezdenék valakivel gyártani, nehogymár szegény paraszt érvényesülni tudjon.
-
manchester85
veterán
Maradhat, ha így érzed. Csak gondoltam, kifejtem, hogy nem minden hülyeség, ami annak látszik.
Ha meg nem hülyeség, sok értelme nincs idézni szerintem, de a te dolgod. Én nem fogok senkire "rászólni", csak tisztázni akartam.
szerk:
Miért venném komolyan? De idézni olyat szokás, ami vagy oltári nagy szöveg, vagy oltári gáz. Szerintem ez egyik se, de mondom, nekem mind1, mit csinálsz.
-
manchester85
veterán
Most nézem, milyen kedvesen tőlem idéztél az aláírásodban
. Elég szűklátókörű jellemre vall, ha komolyan azt hiszed, hogy egy ember, egy fogyasztó tökéletesen tisztában van a fogyasztói igényeivel. Egy dzsungelben ugrándozó bazári majom lennél többek között te is, ha a társadalom nem neveli beléd születésedtől fogva empirikus módon, hogy mire van igényed. Ettől függetlenül az ember hoz döntéseket, van stílusa, egyénisége. De csak meglévő dolgok közül tud választani. Aki új dolgokat talál ki, meglévő elemek nélkül, azt zseninek hívják. Van egy sanda gyanúm, hogy erre te nem vagy képes. Én pedig elvárom, hogy egy gyártó kitalálja, mi lehet számomra a legjobb. Ha viszont nem leszek megelégedve azzal, amit kínál, akkor úgyis elfordulok tőle. Ettől függetlenül jobban bízok mások innovatív ötleteiben, olyanokéban, akik ezzel foglalkoznak, mint a sajátoméban. Nyilván téged sehol nem kell semmiben kiszolgálni, magad szülöd az igényeidet.
-
manchester85
veterán
Miért, téged nem idegesítene fel, ha elbeszélne valaki, amellett, amit írsz, és még neki állna feljebb, majd téged minősítene? Konkrétan nyelvészettel foglalkozom, ez az, amihez értek, és akkor bizonyos emberek annyiba nem nézik a másikat, hogy megpróbálják legalább megérteni, amit ír, vagy ha már nem sikerül, akkor legalább ezért ne a másikat okolják.. Aztán mindegy mit írsz, a saját álláspontját hajtogatja. Ez a fateless is, egy vicc...
-
Ragnar95
félisten
Így van, ezis egy óriási előny, hogy iPhone-hoz van a lehető legnagyobb kiegészítő-választék és a hivatalos, nem épp olcsó prémium kiegészítőtktők az 1-2$-os kínai utángyártottakig mindenféle van, így mindenki megtalálhatja a kedvérevalót
"Amúgy ez apple, ez van ezt kell szeretni. Nincs választásod. (lefordítottam magamnak)"
Sajna ha egyszer megcsap és megszereted az iPhone-t érzést, akkor valóban nem nagyon lesz más választásod, max vársz a következő modellre...Főleg ha már nem kevés pénzt beleöltél a programokba mondjuk 1-2 év használat alatt....
"az extra költséget meg úgy bevasalták volna rajtad és azokon akik megveszik mint a pinty
ne izgulj"
Nemhiszem, mivel nem emelik az árakat, inkább nem raknak bele olyat, amire nincs nagyon nagy igény... -
Ragnar95
félisten
Ha 5$-ba, akkor is 30millió
Amúgy ez Apple, itt 1féle teló van, nem autó ez, h felszereltségek és extrák közül válogass
TheMarci: az mondjuk igaz, bár szerintem a professzionális felhasználók körében elterjedt a Thunderbolt display, ezért rakták bele + mert ugye saját szabvány... -
greggggg
aktív tag
-
-
Ragnar95
félisten
Ok, de ettől még mi értelme is van a vezetéknélküli töltésnek a mai technológiával?
Még csak nem is tudod normálisan használni így töltés közben a telót, mivel a töltőpadról nem emelheted azt fel
Majd ha mondjuk már 1m lesz a hatótávolság és minimum 70-80% a töltés sebessége a kábeleshez képest, akkor lesz értelme, de az még minimum 4-5 év... -
Ragnar95
félisten
A szakmai topikban már kiveséztük a témát, úgyhogy nem írnám le mégegyszer a véleményemet a dologról, de itt van, ha érdekelne
Amúgy nagyon úgy tűnik,h jóideig nem lesz Google Maps app, bár nem értem a Google-t, hiszen ezzel nem az Apple-t, hanem saját magát szivatja meg egyedül....
Amúgy a 3D nézet valóban eszméletlenül király, remélhetőleg folyamatosan bővítik majd a 3D-s városok számát -
-
Ragnar95
félisten
-
SÖ
addikt
A 4S-ben nincs LTE 200h, a 4-ben csak 800MHz-en pörög, 300h. az 5-ben 214h a nagyobb proci ellenére, de ott a csíkszélesség kisebb, alapból jobb hatásfokú a CPU.
inkább az lte miatt mondtak csak ennyit szerintem
Ezek stanby üzemidők. Persze az LTE is megdobja, ezért is csak pár órával jobb a 4S-nél. Én biztos kikapcsolnám az LTE-t
-
SÖ
addikt
Ha megjön, felteszem youtubra.
Vannak olyan elborult állomások, hogy a szobában körben asztal, és a mennyezetig a legmodernebb rádiók tápegységek erősítők, antenna forgatók.
Az idősebbek, meg 2. háborúból megmaradt csöves technikákkal nyomják, morzéznak.
De ezeknek már komoly antenna rendszerük van, egy rét kell hozzá, de az usa-ban ez nem gond. -
SÖ
addikt
Nem hátha, hanem biztos. Nagy versenyek szoktak lenni 10-15000km-es adók jönnek. A cél, x idő alatt ki tudd, több ő.k. létrehozni. Mondjuk én adni nem tudok, mert ezzel nem lehet.
Van egy nemzetközi oldal ahol a bejegyzett amatőröket hívószámuk alapján be lehet helyileg azonosítani, de magyar nyelvű rövidhullámú adók is bejönnek. Arra is van egy táblázat, honnan milyen messziről, milyen teljesítménnyel sugároznak.
-
vadászcsiga
félisten
ez a mostani viszont már 3 hónapja kitart
Hát ez az. Egyszer beállítja aztán marad nagyon sokáig mert ha nem muszáj nem babralja órákig. De mi férfiak napokat elbuzulunk vele ha arról van szó. Nem így van?Az SMS idejét azért mondtam mert kb azóta nem húztam újra az fw-t. Fél év. Nálam ez nagyon sok idő, mert emlékszem droidos multamra, 2-3 naponta új rom jött/jön es akkor gyalu. Ez ma sincs másképp ahogy olvasgatom pl az sgs topikokat.
Vannak kivételek tudom.
RazorGTR1
Úgy látom az iPhone-osoknak jobb a felfogásuk -
vadászcsiga
félisten
Ha arra akarsz célozni hogy a bnőd egyszer megcsinálta és most már így is marad, rossz példát hoztál mert a nők amúgy is hajlamosak erre ellentétben velünk telefonbuzikkal akik képesek vagyunk naponta ujrarakni a rendszert. En mondjuk ebből már kinottem, kifejezetten örülök neki hogy a legrégebbi SMS-em április 2-ai. Es az első okos telom ami ilyen hosszú ideje "lakott"
-
korpicschess
veterán
Korabban en is hasonloan neztem ki...
Most:
mobilrol most igy tudok linkelniicecave: szerencsere egyre tobb az ikonpakk, es egyesevel is at lehet állitani.
-
mondomén
őstag
Nem rossz amúgy. Én is inkább a minimál felé hajlok. Ahogy észre vettem droidon sokan elvesznek a beállítások között, aztán mindent össze vissza megváltoztatnak. A vége az, hogy semmi sem passzol a másikkal(betűtípus, ikonok, háttér...) Pl ez mi?
Amúgy az ikonváltogatással itt az a baj, hogy olyan sok app van, hogy képtelenség megtalálni az összeshez a megfelelő ikont... -
R2D20208
addikt
Jön egy jóindulató ...., és linkeli sajna. Az egész állam, politika ( is ) erről szól. Még a szót sem szabad kimondani hogy...bűnözés, mert nem létezik állam bácsi szerint. Na téma off, mert jön minnyá egy kígyó, és elsziszeg valamit valahol
Szerkesztés miatt elnézést kérek a moderátoroktól, ha valaki linkelné a modkerben !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged