Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #13580 üzenetére
a válasz benne van a kérdésedben
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #13430 üzenetére
Ez hulyeseg, en is tobb penzt keresek, mint parom, de megsem tudnam megmondani, hogy menyi penzem van, meg mit vettunk csak az en penzemen, ha allandoan ezen agyalsz meg szamolgatod bele fogsz orulni
-
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #13419 üzenetére
Addig ulj a wc-n, mig sikerrel jar
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #12874 üzenetére
Szoval az ICS nem hozott uj funkciokat a regi eszkozokre, vagy akkor miert varja midenki, mint a messiast? Es azzal vajon lehet erteni, hogy a roman sufniban elobb megcsinalja valaki a frissitest, mert a gyarto honapokig elsumakolja?
12880: ezzel kapcsolatban meg csak annyi merult fel bennem, hogy miert nem ics-el adtak ki az SGS-t?
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #12864 üzenetére
én úgy érzem, hogy még ez is jobb, mint az egy év után semmilyen
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #12857 üzenetére
kivétel, hogy a droidosok is tudjanak egy példát hozni
-
eszgé100
őstag
kék 4s készült valaha hivatalosan?
Malachi: jó lett az avatarod, fasza, hogy már mindenkinek osztogatják, nekem is be kellene egyet szereznem
-
-
eszgé100
őstag
Vezetékes netet ne is említsd nekem ma. Két hete beköttettem a Sky Unlimited Broadbandjét, ami korlátlan és legfeljebb 20Mbites sebességű kapcsolatot ad, függően, hogy milyen a vonal. Ebből nekem teljesül 1,5-2,5 Mbit, és sokadik telefonálás után benyögik, hogy nem is lesz jobb, mert messze lakok az exchange-től, örüljek ennek, csak azt nem értem, hogy akkor mi fasznak tukmálja rám, azt hiszi nem veszem észre, hogy olyan lassú, mint a tetű, vagy nem tudom mire vélni. Még ma lesz egy beszélgetésem a customer service-szel, aztán ha nem tudnak valamit kitalálni, akkor megy szépen vissza a dobozba a feladónak az egész kóceráj. Komolyan mondom, néha a hajam égnek áll, hogy micsoda szar szolgáltatásokért képesek nem kevés pénzt kérni
-
eszgé100
őstag
ahhoz képest, hogy mennyire nyomorultul megy a bizniszük, az én előfizetésemet 1,5 fonttal emelik az infláció miatt (az emailben egy oldalon keresztül sajnáltatták magukat, meg nagyon sajnálják, de ez van, és különben is örüljek, hogy ez az első alkalom), az újakat meg már havi 34-ért odaadják, szóval akkor hogy van ez
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #10492 üzenetére
ha nem olyan lenne a netsebességem, mint az EKG, akkor meg is tudnám nézni
-
eszgé100
őstag
válasz nggabi #10479 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy az állandó ki-be jelentkezést orvosolták-e? mindig online-ra van állítva, és azt látom az összes ismerősömnél, hogy 10 percenként be-be jelentkeznek
icecave: senki nem örül semminek, aztán megjelenés után mégis viszi mindenki, mint a cukrot
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz Mela Kehes #10451 üzenetére
write onlyban nem kell sokáig várnod
-
eszgé100
őstag
válasz Mela Kehes #10448 üzenetére
igen, a kicsi csak akkor jelenik meg, ha pl privátot küld neked
-
eszgé100
őstag
válasz mondomén #10399 üzenetére
pont ma beszélgettünk cimborámmal erről, emlékszem mikor megnéztem az első részt, nem értettem, hogy ez a szar hogy lehet 8+-os az imdb-n? aztán később, mikor már túlvoltam egy pár részen rájöttem, hogy többet is megérdemelt volna
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #10338 üzenetére
Amíg sokat buszoztam mindig azt hallgattam, hallgattam egy hétig aztán már jött is a következő rész, így megunni sem nagyon lehetett
-
eszgé100
őstag
válasz kisbandima #10065 üzenetére
azt elfelejtetted, hogy csak korlátozott ideig, de még szerencse, hogy sehol sem írja, hogy meddig
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9909 üzenetére
Gondolod, hogy csak 1000 ember keres 8 millát?
-
eszgé100
őstag
az a szégyen az egészben, hogy az átlagfizetésünk magasabb, mint ami otthon lenne, viszont egy csomó dolog olcsóbb (pl sportcuccok), vehetjük ide az iphone-t, vagy bármelyik mobilt, szinte hozzád vágják, csak vigyed, a közüzemi számlák majdnem egy árban vannak, egyedül a lakbér ami sokkal magasabb, még a kaják áraira is csak lesek mikor otthon bemegyek a Tescoba
-
eszgé100
őstag
válasz Mr.Csizmás #9632 üzenetére
ügyesen kikerülted a válaszadást, de pontosan mit is?
-
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #9626 üzenetére
akkor megvan még a titkom, hogy én vagyok a következő nyertes, b.ssza meg ezt is kikotyogtam, fene azt a lepcses szám
-
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #9623 üzenetére
basszus, most lebuktam...
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #9588 üzenetére
A lényeg, amit ügyesen elrejtettél a sorok között, hogy ha meglesz az ipaded kevesebb magasröptű hsz-t olvashatunk
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
az a baj, hogy az ilyen sokbetűs rövidítések már nem jelentenek semmit, nekem csak annyi jön le, hogy a 4s gyorsabb, mint a másik. de azért érdekelne, hogy mennyi a max amit ki lehet hozni belőle
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
én még épp bosszankodok, hogy a Max Payne, csak 750-el jött, de akkor nem szólok semmit, ezt milyen térerőnél adja le neked, nekem ezt négy csíkkal ennyi. 4s-ed van neked is ugye? az i4 max térerőn is csak 600-640-et tudott, de azt is csak akkor, ha a gép a nappaliban volt
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
én inkább tDr1v3r-ét preferálom, az első képen levőt meg sem bírnám rendesen fogni, hogy ne érjen hozzá az ujjam valahol
#9512: abban viszont biztos lehetsz, hogy ha növelik a képernyőméretet, de a felbontást nem, egyből ráugrik a sok véristván, hogy már nem is retina annyira az a retina, kb mint az új iPadnál, nem számít, hogy a pixeleket nem látni azon sem
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz Mela Kehes #9222 üzenetére
Megvettem én is, egyszerre voltak leárazva, kb 20 percet játszottam vele, bár ínséges időkben jól fog az még jönni
-
eszgé100
őstag
válasz Mr.Csizmás #9220 üzenetére
Gyanús, elvégre iPhone off topikban vagyunk.
Amióta a gta3-at vegigtoltam, azóta jár az agyam, hogy kellene a mafia is, meg a többi GTA rész is"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
eszgé100
őstag
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9195 üzenetére
Sajnos főnökömnél vannak, így sajnos tehetetlen vagyok, őt meg kb semennyire sem hatotta meg, csak annyira, hogy vesz másikat (hehe) szóval előbb lesz új autóm, mint másik autórádióm
SÖ: tudom a kódot, rajta van a Fordos kiskártyán, csak beadni nem tudom már neki
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9192 üzenetére
Ford Transit, gyári Ford (vagy Visteon) 6000cd
Először az LCD kijelző ment gallyra, aztán elrontotta valaki a kódot és lockolták, azóta nem bírom beadni neki a kódját. Az 1+3+6 gombnyomásra leadja a hangszóró tesztet, a végén szól a rádió is, szóval hardverileg rendben van, szóval csak a kóddal szivat
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9189 üzenetére
Pontosan ilyen, csak UK dugós
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9189 üzenetére
Hát nem is
Amúgy borzalmasan szól, a gyári rádióhoz képest
#9191: várom
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz philoxenia #9186 üzenetére
Van egy kis 150w-os táp a kocsimban, szivargyújtóról megy, abba dugtam egy elosztós hosszabbítót, és abba dugtam bele hangszórókat, az iPhone-t ne merüljön, de sokszor csak a tápon levő USB-ről töltöm
-
eszgé100
őstag
Mit szedtél, hogy fm rádióról beszélsz?
Amúgy most k.rva jól jönne nekem, mert a kocsimban tönkrement a rádió, nagyon unalmas nélküle órákat vezetni, bár tegnap kitaláltam a megoldást, a számítógépem hangszóróit bedobtam a kocsiba, iPhone-ba bedug, aztán megy a netrádió"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
eszgé100
őstag
válasz hackeeeee #9153 üzenetére
Miért az mennyire fair, hogy szétbarmolják a szervizben, többé kevésbé meg tudják csinálni, bekapcsolják 10 mp-re aztán kész is? Akkor már inkább az Apple féle refurbishedet választom, amiben az összes "kopó" alkatrészt kicserélik és a fóliát leszedve újnak néz ki
DanielK: látom meglett az őstag rang, érdemes volt lekapni az összes todo appot az appstoreból, hogy tudjál róluk írni
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
bocs, kicsit fáradt vagyok és nem bírom követni melyik rendszerből hiányolod a valutaárfolyamot, de ios5-nél be lehet tenni a Notification Centerbe az árfolyamo(ka)t, ennél gyorsabban szerintem semmivel sem fogod megnézni
annyi, hogy a Részvényekbe csak bele kell írni, hogy pl GBPHUF=X, vagy "akármilyenpénznem"HUF=X és kész. tudom nem a legszebb, de működik"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
eszgé100
őstag
válasz sp@rtan #8950 üzenetére
Nehány hete vettem, pár font volt a töltő + kábel. Egyikkel sincs semmi problémám, nyugodtan vehetsz, bár ha csak egy pár napra jössz akkor felesleges, kis okossággal bele lehet tuszkolni az itteni dugókba is, vagy lehet venni átalakítókat 1 fontért egy csomó boltban, és akkor más cuccod is tudod használni
tildy: szerviz előtt nyomsz egy restore-t és senki sem fogja megmondani róla, hogy azon a telefonon valaha jailbreak volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes