Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Az FMA-s amazonos utalványt melyik amazonon lehet felhasználni?És meddig?Lejárnak ezek?És lehet csak utalvánnyal fizetni amazonon?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan képnézegető appot tudtok amivel azt lehetne csinálni, hogyha megnyitok egy képet vagy videót azt meg tudjam osztani a következő helyen: Google Drive, Sky Drive, Facebook, Messenger, Dropbox.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6590 üzenetére
Na igen, az ui lehetne szebb, ha azon kicsit csiszolnának még meg is venném, addig marad az ingyenes verzsön.
Jah és egy kicsit nagyobb erőforrásigénye is, mivel ha háttérben megy van olyan alkalmazás ami erősen akad, pedig alap lejátszóval nem tette, de ez van. i4-ben ennyi az össz szufla
-
Vasinger!
nagyúr
Elég jó app ez a Capriccio, felpakoltam elég sok számot rá mindet gond nélkül visz: flac, ape, wv, mp3 stb. Most megközelítőleg 10 gb zene van rajta
Egy ideig elég lesz.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6584 üzenetére
Se TC se semmi? Az elején én is A controllal toltam, de már akkor is assist nélkülinek számoltam. Nem értem.
-
bobooo
addikt
80 kredites app FMA-n
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6580 üzenetére
Game Centerben megnéztem az achievmenteket. Van több, ami az assistokra vonatkozik. Assist nélkül teljesített versenyek, és assistok nélkül megnyert versenyek. Most, hogy újra elkezdtem meglátjuk sikerül-e elérni a Maestro-ig. Az előző meneteléssel még csak a Purist-ig jutottam, szóval még jó pár csoportot le kell nyomni hozzá.
Nálad is úgy látom, hogy van valami assist.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #6573 üzenetére
Meglett!
Ha valaki TV-t akar nézni iPad-on, iPhone-on, akkor az ingyenes SPB TV-t ajánlom. Élő stream az M1, M2, Duna TV, Duna World adókból. Teljesen használható. Bár retinán elég szar a felbontás. Amire kell, arra tökéletes.
-
Xero
nagyúr
válasz
r3dsnake #6568 üzenetére
Nyilván.
Mondjuk én nem igazán játszottam soha ilyen lépkedős játékokkal. Az életemet nagyon jól kitöltötték a CS és egy-két szimulátor. Mondjuk ezekbe szerintem összesítve legalább egy évet öltem.
Jut eszembe. Még a GTA 1-be raktam iszonyat sok játékidőt. Anno egy egész nyaram abból állt, hogy reggel kitekertem edzésre, ott hegyi futás, úszás, labdás edzés, ázás a parton kicsit, majd haza délben és a délutáni edzésig csak GTA. Aztán este megint GTA. Volt, hogy GTA-val álmodtam akkoriban.
-
Zozzer888
addikt
Ez az új podcast alkalmazás használhatatlan.Összevissza törli a telefonról a cuccokat.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok olyan progit amivel lehet neten TV-t nézni? iPad-ra lenne a legjobb.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes #6558 üzenetére
Attól függ melyik kategóriában nyomod
GT500-assal volt egy versenyem, 5perc alatt volt időben, és 16900at fizetett...de nem találtam meg újból
-
Mela Kehes
addikt
RR3-ban hogyan lehet viszonylag gyorsan pénzt szerezni? Inkább úgy kérdezem, melyik versenytípussal? Elimination-t nyomom, mert az csak kb. 2 kör, de versenyenként csak 3400-at keresek. De legalább nem töröm össze-vissza az autót.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy az itunes hova menti a biztonsági másolatot a készülékről?Vagy hogy tudom eltüntetni a gépről? (iTouchom eladó sorba vándorol lassan,semmi szükségem biztonsági másolatra róla)
-
Xero
nagyúr
válasz
index31 #6552 üzenetére
Arra még várhatsz. Most néztem meg, hogy nem a magyar volt fent, szóval most azt rakom fel egyből, így nem fogom megint elbohóckodni a mentést. Meg mire eljutok olyan szintre, hogy időket nyomjak le, az minimum két nap. Majd F1 és WTCC alatt üres járatokban ezzel izzítom magamat.
-
index31
tag
Ez erősre sikeredett . Ha ennél megy valaki többet, akkor minden tiszteletem az övé.
-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia #6545 üzenetére
2 db-ot találok egy szifonosat ,és egy cydiasat ( ugyan az a verzió)
hiába szedem le a szifonosat akkor is a cydias töltődik le ,mert annak más az ikonja a is és a listában is a cydias van kipipálva, lövésem sincs miértmásrészt meg van a letöltésnél benne pár piros sor,szóval ezért is
-
Möhe
addikt
Tudna valaki rendesen működő "five icok dock" JB tweek-et? Ha leszedem szifonból vagy cydiaból repoból mindegyik hibásan töltődik le. Máshol/másnál is?
-
index31
tag
válasz
vadászcsiga #6542 üzenetére
Még a AppBounty és a FeaturePoint még csak most fog jönni
A frizura már nem de a lelkesedés még tart.
-
index31
tag
válasz
vadászcsiga #6539 üzenetére
1 hónapja kb.
-
index31
tag
Tegnap egy AppNana, ma egy Free my Apps 10 dodós Gift kártya
-
-
Teszla_
senior tag
válasz
adamssss #6526 üzenetére
Értem, köszi. Akkor adott készülékhez is fogja társítani a gift cardot, vagy azt már az ID-hez? Tehát a két kütyüvel egy helyre fognak menni a $-ok, ha beváltom a krediteket?
Szerintem én gyűjtök minimum 25$-t, aztán majd meglátom mire megy el, de egy HU-RO térképes iGo már biztos. Ha nagyon jól megy, akkor full EU lesz. -
Meglett az első 10 dolcsim! Milestone.
Bakker h csak most kezdtem el használni...Vans?: köszi
-
-
Teszla_
senior tag
válasz
r3dsnake #6523 üzenetére
Nekem is ez volt 3GS-en, kidobált miután elindítottam, de megadta érte, ami jár.
Ha már 3GS. Gondoltam előveszem a fiókból és beleteszem a régi feltöltős kártyámat. Közben ezen is beüzemeltem az FMA-t. Ahogy látom, itt 0-ról kezdte számolni a krediteket. Másnak se adja össze, ha két kütyün is használja? Ha nem, akkor beváltásnál mindkettőről ugyanarra az ID-re fogom kapni a gift card-okat?
Ki hogy szokta beváltani a krediteket, már az első alkalommal, amikor a legkisebb összegre összegyűjtötte, vagy inkább vár vele? Ha mondjuk egy 10$-osra váltom be, annak van bármilyen felhasználási ideje? Az összeg teljes mértékben levásárolható, vagy ha pl csak egy 5 $-os appot veszek, akkor a maradék elveszik? -
ubid
senior tag
Az air video nem tűnik rossznak, mert legalább tényleg meg lehet adni a dns címet is, viszont kapcsolódásnál ezt írja :
Your Air Video Server version seems to be outdated, Recommended server v is 2.4.0.
Ezt a free verzió írja...
nem tudom hogyha megveszem a teljesen, akkor megjavulna -e ez a hiba. -
Xero
nagyúr
FMA most nagyon szórja az app-eket. Egy hete váltottam be gift cardot, de máris 897-nél járok.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #6513 üzenetére
Nekem iPhone-on 6.1-en jó
-
Megnyílt a Shadow Cities topik, gyertek játszani
-
ubid
senior tag
Helló!
Tavaly December eleje óta vagyok IPad tulajdonos,és azóta keresek egy olyan alkalmazást, amin keresztül az OTTHONI szerveremet el tudom éni bárhonnan, tehát kézzel bekonfigurálható a programba, hogy milyen DNS címen keresse ( pl dyndns, vagy no-ip)
Nem baj ha fizetős, csak legyen egy ilyen alkalmazás!
Kérem, hogy aki tud egy ilyet írja már le, mert nagyon fontos lenne!
Köszi!
-
Mela Kehes
addikt
iPad 6.1-en tapasztaltam, hogy ha pl. a FMA-ból vagy az AppShopper-ből átmegyek az AppStore-ba, akkor nem jeleníti meg az adott programot. Újbóli megnyitásnál már sikerül, vagy ha a FMA előtt megnyitom az AppStore-t és úgy megyek át. Kicsit bosszantó. Lehet a 6.1 hibája?
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #6509 üzenetére
I5 szupport. új UI. egyelőre ennyit vettem észre.
-
Totheground
addikt
És végre a reklámot is ki lehet venni belőle.
-
bobooo
addikt
Frissítették a Speedtest appot. Csekkoljátok
-
index31
tag
FMA-n. egy 80 kredites kis appocska bogarászik.
-
index31
tag
Onnan, hogy próbálgattam. Teszteld le te is.
-
index31
tag
Frissen legyen megnyitva a telefon app és a beállítások. Észre lehet venni ha egy ideig a beállítás app nincs megnyitva akkor picit lassabban indul, míg amikor nem rég volt megnyitva akkor a memóriából olvassa rögtön vissza késlekedés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest