Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Tyler Durden #6796 üzenetére
Két-háromszor megállítottam 1-2 percre. De azért nem olyan fárasztó az. Vezettem már le egy levegőre Miskolc-Stuttgart távot.
Egyébként legalább háromszor volt olyan, hogy a célegyenesben fogyott el az idő és még éppen átgurultam, aztán a célegyenes végén kifékeztem 1-2 autót. Nyilván tempót kell menni, hogy utolérd ezeket a sorokat.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Tyler Durden #6796 üzenetére
Nekem csomószor bead, ha elég gyors vagy megtalálod őket, mielőtt "szét vállnak"
-
-
Xero
nagyúr
Mivel analóg és a döntögetés egészen jól imitálja a kormány mozdulatokat, ezért nálam ez a metódus sokkal jobb helyen van a ranglétrán mint a gamepadek (legyen az akár analóg joytstickes is). Nyilván nem hozza azt az élményt mint a jó öreg Logitech Momo (lassan már 8-10 éve szerintem, hogy megvettem
), de százszor kevésbé idegesít fel, mint pl az Xbox controller.
-
Möhe
addikt
nah annyit beszéltetek RR3-ról hogy én is nekiálltam ( már hetek óta rajta a telón ,de eddig nem hajtott a kiváncsiság)
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6786 üzenetére
Látod ott van nekem is ki van kapcsolva.
Nekem úgy rémlik, hogy az elején (akkor még autó gázzal mentem) nem számolta nekem annak.
(#6787) adamssss: Én i4S-en tolom. Nincs a háznál iPad (Nem-nem lesz a következő frissítésig. Kibírom! Kemény vagyok!
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes #6780 üzenetére
Akkor a gáz miatt nem adja be
TC- Traction Controll
(Saját autóban ilyen név alatt találod:
DSC (BMW) Dynamic Stability Control
VSC (Toyota) Vehicle Stability Control
VDC (Alfa Romeo)
DSTC (Volvo) Dynamic Stability and Traction Control ) -
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6780 üzenetére
TC = Traction Control (kipörgés gátló)
A control scheme nem befolyásolja az assitot, tehát ha mind a három ki van lőve, akkor ki van lőve.
Azt elhiszem, hogy fárasztóbb amúgy az iPad-et forgatni, de én analóg irányítás nélkül nem bírnám ki. Így is idegesít, hogy nem adagolható a gáz és a fék.Counter-Strike-on kívül szimulátorokon nőttem föl, szóval kicsit belém ivódott a dolog.
-
Mela Kehes
addikt
A jobb alsó sarokban 3 off van, de most már nem bírom tovább, biztos az én hibám de mi az a TC?
Az automata gázt nem tudom kikapcsolni, mert tank módot használok. Jobb-bal kanyarodás, középen fék, gáznak nincs hely. Az iPad hátránya, hogy a döntögetős módban elfárad a kezem, meg nem is szeretem, idegesít. -
Xero
nagyúr
válasz
Zozzer888 #6777 üzenetére
Mind a kettő csak lassít. Sok olyan kanyar van, ahol fék nem kell, elég egy gázelvétel, a TC pedig nyilvánvaló okokból lassítja a kigyorsítást. Leginkább ezért tudok szinte mindenkit körbeautózni a kanyarokban. Játszom a gázzal csúszás határon és az az 5-10% pont elég is.
Én ezt látom:
Ez alapján valami tuti be van kapcsolva a fék rásegítés, kormány rásegítés és TC hármasból.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes #6776 üzenetére
Verseny indulása előtt, jobb alsó sarokra ráböksz és látod hogy mi van bekapcsolva
Bár az automata fék,kanyarodás, ilyenek szerintem nem ott van.Passz
Nekem csak autogáz+TC van bekapcsolva
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6773 üzenetére
Na meg is vagyok.
Az autó nullázva:De meg is lett az eredménye:
Ezeket kell jól beosztani:
Ráadásként, ez lett a 100. assist nélküli győzelem, szóval szép kerek verseny volt.
Kíváncsi vagyok ki lesz az első aki ezt lenyomja.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6771 üzenetére
Ma gyorsan végeztem munkákkal, nem is kellett sehova menni, meg éjszaka még úgyis dolgozom.
Az Endurance eredmény pedig egyre súlyosabb, de az autó már atomjaira hullott.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6769 üzenetére
Na most éppen a 911-el futom az első Endurance-t. Most pause van, de elég szép eredmény lesz csak szólok.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Zozzer888 #6765 üzenetére
Hát nem tudom. Alap géppel nem igazán tudok folyamatosan nyerni. Az elején a focus-szal még így volt, de most már kell a tuning. Nem idegesítem magam, hogy gyenge a kocsi és küszködve nyerjek. De hát az a jó, hogy mindenki másképpen csinálhatja. A lényeg, hogy maximálisan leköt, a RR2 multiját már hanyagoltam is.
-
Zozzer888
addikt
Ti minden autót fullra húztok?
Miért? A gép simán verhető az alappal, esetleg egy 10ezres futómű 'uppal is.Vagy Ti már egymás ellen toljátok?
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6763 üzenetére
Pontosan. Ingyen visszaadta azt amit először rátöltöttem és amit először összeszedtem és megmaradt az első három csoportból.
Ez az idő kijelzés engem is nagyon bosszant. Nem értem, hogy miért nem lehet megoldani. Már írtam Nekik ez ügyben.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6761 üzenetére
Brahiból rányomtam megint a purchase restore-ra és megint visszaadta az előző szériás gyűjteményemet.
Harmadjára sajnos már nem adta ki. Fincsi kis bug. Vettem is gyorsan egy 911-est.Azt a szériát úgysem kezdtem még el eddig.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Tyler Durden #6760 üzenetére
Mint emlitettem minden autóm full tuningos, egyrészt arra kellett a pénz. Másrészt ha majd megveszed a 911-et rácsodálkozhatsz, hogy mennyi lóvé kell a fejlesztéshez.
-
válasz
Mela Kehes #6759 üzenetére
Értem én, de mikor az elején beverexem magam az élbolyba, akkor kénytelen vagyok leosztani pár bodicseket..
Most nem mondod, hogy ennyi lóvé kellett? Mit vettél vmi high-end szekeret full tunningal? Én tegnap megvettem az M6os BMW-t, azóta még összejött 100k, lehet lassan elkezdem vmelyik gépet tunningolni.. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Tyler Durden #6758 üzenetére
Jaaa, hát úgy kell menni hogy ne törd össze.
Amúgy ki kell választani azokat a pályákat, amiken viszonylag könnyű nyerni és széles a pálya. Nem egyszerű és inkább unalmas. A 911-en még van 3 tuning, aztán nekilódulok. Kb. Másfél hete csak a pénzszerzés megy.
-
válasz
Mela Kehes #6757 üzenetére
Ok látom, köszi. Mondjuk csak annyi a bajom vele, hogy baromira amortizálódik a kocsi a kupákon, sokat kell javítani..
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Tyler Durden #6754 üzenetére
Alább írtam róla, hogy én hogy szerzek pénzt.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Hát ahogy itt döntögetitek a rekordokat, lehet, hogy jobb, ha nem veszek fel senkit gamecenterre.
Amúgy ez a hellokitty cucc nem akarja megadni a pontot...
-
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Tyler Durden #6751 üzenetére
Melyik Sim City?
-
Xero
nagyúr
válasz
Tyler Durden #6751 üzenetére
Nekem még van pár nyitott project, szóval legalább 1-2 óra mire elkezdem a mai adagot.
szerk: Túl sok időmet nyomtátok le. Rászánok fél órát.
-
Köszi a válaszokat, Fifa és Sim City akkor beszerezve
Most nézem, amíg melózom mindenki döntögeti a rekordokat RR-ben? (:
-
szabopali
aktív tag
Remélem a Hello Kitty mindenkinek bejött?! FMA!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tyler Durden #6745 üzenetére
FIFA bőven megér 0,89-et, ha szereted a focit, akkor kötelező darab
-
válasz
Sim city, fifa nagyon jó.
-
Zozzer888
addikt
válasz
A monopoly akkor jó,ha legalább ketten tudjátok játszani
-
Én is néztem az EA-s akciókat, mit érdemes ebből megvenni? Monopolyn meg a sim city-n gondolkozom..
-
Kifutottam az időből de óriási EA akció van!
Minden 0.89€. -
r3dsnake
nagyúr
Szerintetek arra mennyi az esely, hogy a Kinectimals valaha akcios lesz? Masfel ev alatt nem valtozott az ara. :\
-
Ezt a mostani 235-set másnak sem hajlandó megadni?
-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia #6732 üzenetére
Én végig nyomtam a tuturialt, aztán játszottam valami kövér nővel, aztán megadta.
-
vans?
őstag
válasz
bull84ghia #6727 üzenetére
Nekem sem.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #6724 üzenetére
Csak a kreditet nem adja meg
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6724 üzenetére
..I..
szerk: Meg egy 80-as is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tyler Durden #6721 üzenetére
Nekem valahogy az RR nem jön be iPhone-on, én azt csak iPaden tolom
Pedig kitoltam már nem egy autós játékot iPhone-on, de valamiért a RR sokkal jobban bejön iPaden, iPhone-on nem jön be nekem
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Tyler Durden #6719 üzenetére
Nekem most töltőn van. Kinyírtam nap vége előtt.
-
válasz
Mela Kehes #6706 üzenetére
Én is ezt preferálom, legjobb vagy az eggyel rosszabb kocsit megveszem és azzal megyek. Viszont én egyelőre nem tuningolok, annyi pénzem nincs. Alap kocsival próbálom behúzni az első helyeket, már amennyire megy..
Ahogy nézem Xero meg Te is belehúztál, folyamatosan kapom a lenyomták az időmet szöveget -
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6714 üzenetére
Közben rájöttem, hogy amiket visszadobott időket, azok már megvoltak (mindenkit visszadobott), szóval azokat hagyom a fenébe. Csak a head2head-eket és azokat a futamokat játszom végig, ahol nem volt meg mindenki.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6714 üzenetére
Igen. Sajnos maximalista vagyok és túlteng bennem a verseny szellem.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6709 üzenetére
Pure Stock 100%. Most jön a fennmaradó GC idők lenyomása.
szerk: Az a baj amúgy, hogy valamiért visszadobta az elejétől mindenkinek az idejét. Szóval futhatom le az összes versenyt megint. Már megint megsz*patott a RR3, de most csak egy kicsit. Azért sem hagyom magamat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #6709 üzenetére
-
TommyNagz
senior tag
válasz
DanielK #6710 üzenetére
Áh, jól kibabráltak mindenkivel ezzel az idióta freemium baromsággal. Adták volna 8 euróért, akkor is megvettem volna a 3-at! Mert igenis jó játék, a freemium rontja el. Ezért szerintem totál megérdemlik az i****e-t, az i********r-t, meg az összes in-app purchase hack-et, ami létezik...várjál 1 órát amíg megjavítják a kocsid...meg egy nagy lószerszámot azt.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #6700 üzenetére
Dehogyis, ráköltesz 1,3 millió Ft-t és minden a tied!
-
Xero
nagyúr
Lassan kész vagyok a pure stock-al. Van még 1-2 verseny ahol hiányzik az első hely és nem nyomtam le minden TSM partner, de ma meglesz.
-
Teszla_
senior tag
válasz
TommyNagz #6684 üzenetére
Nem igazán lenne kedvem gariztatni, de majd idővel lehet visszaviszem emiatt. Csak azért kérdeztem rá, hogy másnak is csinál-e ilyet, vagy egyedi eset.
A McLaren MP4-12C és Porsche 918 esetében egy-egy kisebb upgrade 20-30 ezer pénz, meg a végén gondolom súlyos aranyba is kerülnek, hogy fullos legyen a verda, szóval igen, ennél csak rosszabb lesz#6703
Az elején még el lehet lenni a gyengébb autókkal, a közepes versenyeken a legjobbtól eggyel gyengébbekkel, de ahogy halad felfelé az ember, úgy kell majd mindenhol a legerősebbet megvenni. Legalábbis szerintem. Amúgy a Skyline itt tényleg nem valami jó autó, egyel kisebb ligába kellett volna sorolni. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Tyler Durden #6703 üzenetére
Az elején a leggyengébb kocsival is belekezdtem egy versenybe, de szerintem az csak idegbajt okoz. Megveszem a négy közül a legjobb autót, feltuningolom és akkor esek neki minden versenynek. Szeretek precíz lenni, az összes autóm (14) max tuningon van, még akkor is ha már nincs rá szükségem.
Pénzszerzéshez a kupákat ajánlom, 10-12 ezret össze lehet vele szedni versenyenként. Megyek 4 különböző autóval 4 versenyt, mindegyiket megjavíttatom, addig pihenés. Aztán újrakezdem időtől függően, de mivel ma elkezdődött a tavaszi szünet, próbálok sok pénzt szerezni. -
nord_
veterán
Bocsi, nem ide akartam.
-
válasz
Az egyes szinteknél, hogy szoktatok kocsit vásárolni? Spóroltok és megveszitek egyből a legjobbat, vagy elég a belépő szint is, mármint a leggyengébb autó? Én a 2. ligában megvettem a leggyengébb kocsit, a skyline-t, de hát egy cowboykalapsz@r, szenvedés vele a legtöbb verseny. Ellenben a 3. ligában pl a Shelbyvel, nagyon jó időket lehet menni, még tunning nélkül is..
-
Xero
nagyúr
válasz
Irigylem, hogy mennyi időd van rá mostanában. Csak nézem, hogy folyamatosan pörgeted és nyomod le a régi eredményeimet magasabb osztályokban.
Viszont én is végeztem mára, szóval belehúzok. -
Zozzer888
addikt
válasz
Nagyon sokáig el lehet lenni upgrade nélkül
sőt elég csak 1-2 up a legtöbb autóra
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest