Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7497 üzenetére
Mint a szél.
Megtarthatod, ha gondolod, de akkor így minden rss feed duplán lesz meg a Reederben. -
Xero
nagyúr
Hajrá!
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7494 üzenetére
iPhone-on megnyitod a Reedert. Settings - Accounts-nál: hozzáadod a local, no syncing-et, aztán nyomsz egy Done-t. Visszaugrik az előző oldalra, ott erre a friss accountra ráböksz: a következő oldalon kiválasztod az Import from Google Reader... pontot. Áthoz mindent a gugliból, a csillagozott elemeket is. Ha sok feeded van, akkor elmolyol egy darabig, de onnantól kezdve (elvileg
) hátradőlhetünk, nem veszett el semmi a G.Reader bezárásával.
Az új acoountnál nálam a Refresh on Start: ON, Archive (keep read items): Always, Reading (mark article as read): ON Open; Image caching: mindegyik OFF; App icon (unread count badge): ON.
-
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7492 üzenetére
A local váltja ki a guglit: ha bejelentkeztél a Google Readerbe, akkor az appon belül át tudsz migrálni mindent a local-ba (vagy ahogy átnevezed). Innentől törölhető is az alkalmazásból a guglis account.
A nincs sync-et én se értem, mert nekem pont olyan gyorsan hozza le a feedeket, mint a G.Reader. Sőt, most nézem, itt már 5 olvasatlan van, míg a readerben csak 4: a mobilarenás "Galaxy blog a a Galaxy S4 formatervéről" hír még nem is érkezett meg a Goolge Readerbe. -
HarryPotter
őstag
én is ezt használom, de pont a google reader kiváltása kicsit még ködös nekem. A legutóbbi frissítés behozott két fizetős rss aggregaátort (feedbin, fever) de ezek elég drágák, szóval nem opció nekem. Van még egy "local" opció az account settingsben, de arra azt írja, hogy nincs sync. Ez utóbbi nem értem, mivel nincs sync?
-
nord_
veterán
Nah, végre megtaláltam a Google Readert tökéletesen kiváltó RSS olvasót: Reeder.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #7486 üzenetére
Nem csak pendrive-helyettesítőnek jó egy ilyen alkalmazás. Ha az embernek van néhány dokumentuma, amire bárhol szüksége lehet, vagy ha útközben emailben kapok egy fájlt, amiből dolgoznom kell, akkor jól jön egy ilyen dokutár.
-
Mela Kehes
addikt
QuickOffice-ban mióta nem lehet a Dropbox-ot hozzárendelni?
-
HarryPotter
őstag
válasz
Ráadásul ha pl a fényképeket beimportalod az ifilesba, akkor mindet negkettozi, marad az eredeti a képekben, és lesz egy sorozat másolat a ifilesban. Nem nagy buli 16 GB tárhellyel...
-
Nescafé
őstag
válasz
Pendrive sztem is jobb
DanielK : köszi
-
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga #7484 üzenetére
Nekem mind2 fenn van de hát nem használom.
Nem jöttem rá mire is használható, wifin másolás az oké.
Lehet törlés lesz... -
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga #7481 üzenetére
Akkor jó,nagyon igy sincs helyem mappákba kéne rakni a dolgokat.
Esetleg ha valakit érdekel akkor a FileApp Pro ingyenes...
-
Enjoy
addikt
válasz
vadászcsiga #7474 üzenetére
Google Search-be rakták bele.. Link - videó
Remélem idővel Chrome-ba is berakják. -
DanielK
addikt
Megjelent a Google Now iOS-ra.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #7468 üzenetére
Persze, miért kéne hozzá sim? A telepített progi ellenőrzi, h mennyi kredited van az adott készüléken, gondolom udid alapján
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mela Kehes #7468 üzenetére
Wifi-s iPad-en is úgy megy.
-
Mela Kehes
addikt
FMA működik sim kártya nélkül is? 2900 kreditem van, de már használnám az i5-öt.
-
Mela Kehes
addikt
Egyszer belinkeltem egy appot, azt hiszem 400-ról volt 10-20 euróra leárazva.
-
Ragnar95
félisten
-
válasz
peugeotmate #7458 üzenetére
Loool.... Vagod egyetlen ember megveszi, mar megerte.
-
Blaise
veterán
válasz
peugeotmate #7458 üzenetére
Én töröltem 2 perc után
-
peugeotmate
őstag
Valamelyikőtök használja ezt az app-et? Nagy segítség lenne, ha valaki tudna bővebb infóval szolgálni róla. Ezek után nem hiányozna más a készülékemről, azt hiszem.
Előre is köszönöm! -
legiaap
félisten
Adott egy Sony Bravia TV és egy iPhone 5.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy kivetítsem a TV-re amit a telefonomon látok. Így tudnék játszani úgy hogy a TV-n nézném, de a telefonnal irányítanám.
App kell erre vagy mi a módszer? -
r3dsnake
nagyúr
LOL
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #7444 üzenetére
No hál' istennek, kevesebb hsz-t kell átugornom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7444 üzenetére
Köszönjük, hogy miattunk vetted a fáradságot.
-
vadászcsiga
félisten
Xero, Mela nézzétek csak: [link]
-
Mela Kehes
addikt
Csak hogy ellent mondja magamnak írok a RR3-ról.
Érdekes dolog történt. Volt egy versenyem, amit már vagy háromszor próbáltam megnyerni, de nem sikerült (Laguna Seca). Egyszerűen nem jutottam egy adott távolságtól közelebb az első kettőhöz. És akkor jöttek a lekörözöttek, akik feltartották őket annyira, hogy elmehettem mellettük.Egyebként a gc barátoknál változást tapasztalok, mert az egyiknél most nem - van, hanem 0. Nem tudom jelent-e ez valamit, egyébként sem értem, hogy a két frissítéssel ezt miért nem lehetett már megoldani.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga #7441 üzenetére
Hát kb....
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7432 üzenetére
Szerintem nem szemeteljük be vele a topicot. Néha olyasmiről is váltunk szót, ami mást is érdekelhet.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7435 üzenetére
Nem vagyok akkora gameboy, hogy én tegyem meg. Csak a RR3-ra pörögtem rá minimálisan.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7432 üzenetére
Nem tudok róla, de nem iOS alkalmazás? Akkor meg?
-
Aki hasznal iphotot pls mondja meg hogy tudok albumot torolni. Van egy rejtett kep benne de azt sem tudom elovarazsolni, bar az nem erdekes.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #7430 üzenetére
Akárhogyan csűröm-csavarom nem dobja be az idődet. Van még egy ilyen futam ahol két jobb idő is van elviekben, de ott sem akarja kidobni.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #7412 üzenetére
Hiába csinálok ott harmadjára aranyat még mindig nem a Te távodat adja be következőnek. Eddig 21.7-8km körül van a tető. Szóval ezt lehet elengedem.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt ismeritek? Lumify: Pro Video Editor
Tök egyszerű és jó videószerkesztő, nincs túl bonyolítva. Volt már hogy jól jött volna. Hogy van e benne korlátozás nem tudom, lehet hogy nincs. -
A clash of clans-al tolja valaki? Hogy lehet gems-et szerezni, csak pénzért lehet venni?
-
klambi
addikt
szevasztok!
normális windows szerverhez (2008r2) csatlakozni tudó (RDP) alkalmazást keresek, nem ilyen teamviewer meg stb...
mit javasolnátok? -
lanw
aktív tag
Helló! Nem tudjátok véletlenül annak az ébresztő órás app nevét ahol össze kellett adni két számot,és csak úgy lehetett lekapcsolni?
-
válasz
Mela Kehes #7421 üzenetére
grrrrrrrrr.... Köszi.
-
Xero
nagyúr
240-es a FMA-en. Meg is van az újabb 10$-os.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7416 üzenetére
jó kérdés, nem tudom.
a gtasks hdt egyszer már megvettem... -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7414 üzenetére
megvettem. bár limitálva is elég lett volna, ha csak 7 teendő lenne egy listában, de "projectekre" akarom használni. ráadásul tudja a "visszatérő" teendőket is, azaz beállítottam kettőnél, hogy havonta ismétlődjön.
Ezt jól megmondtam...
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #7412 üzenetére
Ne cukkolj.
-
Xero
nagyúr
válasz
TommyNagz #7403 üzenetére
Jah ok. Akkor még a korábbi versenyeket osztályokat nyomtad, azokat már annyira nem figyelem.
A Pro/AM-ben végig toltam az első hármat először 100%-ra, aztán a mostani telepítéssel a Pure Stok-ot és az Everyday Heroes-t. A másik kettőben alig van időm szerintem. Most a Pro Racing-ben az Accolade Open jár 65%-on. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tyler Durden #7405 üzenetére
Szerver oldalon van a cloud mentés, viszont állandó netkapcsolatot igényelne, ha nem tárolna semmit helyben. Viszont ha a helyi mentés fájljait felülírod, akkor később az fog felmenni cloudba.
-
-
penge111
addikt
válasz
Mela Kehes #7400 üzenetére
Nos, én is csak kipróbáltam, hogy működik-e valóban (nem akartam elhinni), nem szeretem az autós játékokat. Működik, ez amúgy egy hack program féleség több 100 friss játékot hackel, véletlen akadtam rá. Kipróbáltam egy nagy kedvencem az Order and chaos: Duels-nél ez egy kártyajáték, sajnos ott is működik, ezért azt is töröltem, mert értelmét veszti a játék. De sose gondoltam volna, hogy ilyen kaliberű játékokat tudnak hackelni. Pl: Dungeon Hunter 4-is ott van a listán. Persze a hacker is megéri a pénzét, mert az egyes játékok hackelésének feloldása már dollárba kerül.
-
NGA
addikt
Valaki segitsen ki ezzel a cheat-al priviben, kisfiam még nem versenyzik, csak megyeget a pályán, és neki szeretném.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #7400 üzenetére
Nyilván a jól tejelőket le kell nyomni párszor.
Azzal pedig maximálisan egyetértek, hogy amiért "megdolgozol" azt jobban becsülöd.
Most pl itt van a végre fullos M3 GT2 ALMS-em. Annyira jó, hogy néha csak vigyorgok a kanyarokban. Kellett legalább 2-3 verseny mire megszoktam, hogy ez bizony nagyon tapad.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest